ВАЊА БУЛИЋ У ЈЕКУ ХАОСА У ЦРНОЈ ГОРИ: „Ово је истина о мом пореклу!“ (ВИДЕО)

ВАЊА БУЛИЋ У ЈЕКУ ХАОСА У ЦРНОЈ ГОРИ: „Ово је истина о мом пореклу!“ (ВИДЕО)

27 јануара 2020

У јеку хаоса у Црној Гори, дискриминацији, нападу на Србе и православље, новинар и писац Вања Булић је искрено испричао све о свом пореклу.

Познато је да je Вања Булић пореклом из Црне Горе, да му је отац био партизан али је мало ко знао како се изјашњавао:

ПОГЛЕДАЈТЕ ИСКРЕНО ПРИЗНАЊЕ ВАЊЕ БУЛИЋА:

(ИНТЕРМАГАЗИН)

KOMENTARI6 коментара

 1. deda mraz says:

  Ovo je Srpska tragedija kave su nam budaletine unistavale naciju i jos ih uvek ih tripomo.

 2. Veljko says:

  Zamisli koja gimnastika uma, psihičko iživljavanje bilo u SFRJ, kad su Srbi govorili da su Jugosloveni, u ovom slučaju Srbin govorio da je Crnogorac...komunisti su eksperimentisali sa Srbima.

 3. deda mraz says:

  Neka nam je dragi bog na pomoci jer koliko jos ovakvih vlada Srbijom a da ne govorim o njihovim naslednicima i onda nam je jasno zasto Srbija propada jer Srbi ne vladaju Srbijom.

 4. Kulak says:

  Ovaj je u Srbiji pa se bojao reći da je Srbin.A mi se čudimo zašto se Arsen Dedić bojao reći da je Srbin za života u Zagrebu.Ili zašto se Dražen Petrović bojao reći da mu je otac Srbin iz Trebinja dok je stanovao u Šibeniku i Zagrebu.Puno to govori o nama Srbima ali i o antisrpskom karakteru jugoslovenske države koja je Srbe odvela u izumiranje,nestajanje i gotovo u propast.

  • Velika Metla says:

   Кулак,жали ми се комшија (деда од нких 75 година)да га пропалзници на улици у Београду гледају попреко кад носи шајкачу. Ето шта је Србин доживео,да у сред београда не сме своју шајкачу носити. Рекао сам ја да из нашег народа морамо ПОД ХИТНО елиминисати најмање 10% гамади,и тако очистити нацију. Иначе ће тих 10% да зарази цео народ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u