ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ првог генерала Америке

ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ првог генерала Америке

26 фебруара 2020

ПОДРИВЕНА је војна супериорност САД у светској арени јер су Русија и Кина повећале своје потенцијале – изјавио је амерички генерал Марк Мили.

Учинио је то са положаја шефа Комитета начелника штабова Оружаних снага САД. Дакле: у улози првог војног оперативца и стратега Америке.Своју почетну процену додатно је разјаснио за време слушања у комитету Представничког (доњег) дома Конгреса САД за Оружане снаге:

„Ми смо и даље спремни и способни да обезбеђујемо и одвраћање противника од отпочињања ратних дејстава, и да штитимо своју земљу од напада, и да подржавамо своје савезнике, и да ратујемо против сваког противника. Само, наше конкурентске прености су подривене“.

Генерал Мили је пред конгресменима који су га слушали кратко `подвукао црту“:

„У ово немојте да сумњате!“

Намере и амбиције Москве и Пекинга описао је овако:

„Русија и Кина јачају своје војне могућности и желе да превазиђу САД и наше савезнике и да тако обезбеде и повећају свој утицај у свету“.

Пентагон је крајем прошле године објавио да су САД изгубиле оперативну супериорност над Русијом у космосу.

Војни врх САД током целе 2019-те је Русију и Кину називао највећом Западу и НАТО пакту.

KOMENTARI2 коментара

  1. Косовац says:

    Мислим да је вирус корона сорошоидни производ. За сада је то само у домену Теорије завере. Такође мислим да ће ускоро неко понудити доказ који ће Теорију завере избацити из овог замешатељства и извести доказ да је коронавирус заиста сорошоидни производ. ……….Ово моје мишљење се базира на добром познавању карактера сорошоида, као и на то на шта су све спремни да ураде када виде да им Трамп измиче тле под ногама.

  2. Karital says:

    Nije Sorošu cilj uništiti Kinu, možda Europu i Iran.U Iranu i Italiji nikada neće biti pronađen nulti prenositelj virusa koji je bio u dodiru sa zaraženima u Kini, iz razloga što su direktno ubacili virus.Cilj je Kina najbrže rastuće gospodarstvo, Europa i nepoćudni Iran.Nema korone u UAE,Arabiji,Izraelu a nema ni u Rusiji, zato što se boje da rusi ne ubace njihovo dvorište opasniji virus od korone.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u