ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ првог генерала Америке

VELIKO PRIZNANJE prvog generala Amerike

26 februara 2020

PODRIVENA je vojna superiornost SAD u svetskoj areni jer su Rusija i Kina povećale svoje potencijale – izjavio je američki general Mark Mili.

Učinio je to sa položaja šefa Komiteta načelnika štabova Oružanih snaga SAD. Dakle: u ulozi prvog vojnog operativca i stratega Amerike.Svoju početnu procenu dodatno je razjasnio za vreme slušanja u komitetu Predstavničkog (donjeg) doma Kongresa SAD za Oružane snage:

„Mi smo i dalje spremni i sposobni da obezbeđujemo i odvraćanje protivnika od otpočinjanja ratnih dejstava, i da štitimo svoju zemlju od napada, i da podržavamo svoje saveznike, i da ratujemo protiv svakog protivnika. Samo, naše konkurentske prenosti su podrivene“.

General Mili je pred kongresmenima koji su ga slušali kratko `podvukao crtu“:

„U ovo nemojte da sumnjate!“

Namere i ambicije Moskve i Pekinga opisao je ovako:

„Rusija i Kina jačaju svoje vojne mogućnosti i žele da prevaziđu SAD i naše saveznike i da tako obezbede i povećaju svoj uticaj u svetu“.

Pentagon je krajem prošle godine objavio da su SAD izgubile operativnu superiornost nad Rusijom u kosmosu.

Vojni vrh SAD tokom cele 2019-te je Rusiju i Kinu nazivao najvećom Zapadu i NATO paktu.

KOMENTARI2 komentara

  1. Kosovac says:

    Mislim da je virus korona sorošoidni proizvod. Za sada je to samo u domenu Teorije zavere. Takođe mislim da će uskoro neko ponuditi dokaz koji će Teoriju zavere izbaciti iz ovog zamešateljstva i izvesti dokaz da je koronavirus zaista sorošoidni proizvod. ……….Ovo moje mišljenje se bazira na dobrom poznavanju karaktera sorošoida, kao i na to na šta su sve spremni da urade kada vide da im Tramp izmiče tle pod nogama.

  2. Karital says:

    Nije Sorošu cilj uništiti Kinu, možda Europu i Iran.U Iranu i Italiji nikada neće biti pronađen nulti prenositelj virusa koji je bio u dodiru sa zaraženima u Kini, iz razloga što su direktno ubacili virus.Cilj je Kina najbrže rastuće gospodarstvo, Europa i nepoćudni Iran.Nema korone u UAE,Arabiji,Izraelu a nema ni u Rusiji, zato što se boje da rusi ne ubace njihovo dvorište opasniji virus od korone.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *