ВЕНЕЦУЕЛА НА НОГАМА! УБИЈЕН ГЕНЕРАЛ РАТНОГ ВАЗДУХОПЛОВСТВА! Ликвидирана још два официра у нападу до зуба наоружане групе људи!

ВЕНЕЦУЕЛА НА НОГАМА! УБИЈЕН ГЕНЕРАЛ РАТНОГ ВАЗДУХОПЛОВСТВА! Ликвидирана још два официра у нападу до зуба наоружане групе људи!

7 маја 2019

Дана 4. маја, група непознатих тешко наоружаних људи напала је мешовиту војну комисију у Венецуели. Три полицајца су убијена у нападу.

После размене ватре са непознатом групом тешко наоружаних појединаца, бригадни генерал Боливарских ваздухопловних снага Венецуеле, Џексон Силва Запата и двојица официра полиције “Арагуа” идентификовани су као Бруно Мануел Бенавидез (34) и Хесус Едуардо Араиз Санчез (30) обојица са чином официра су убијени.

Након неуспелог покушаја државног удара у Венецуели, амерички председник Хуан Гваидо изјавио је да је „преценио“ претпостављену војну подршку. У интервјуу за Вашингтон Пост, Гваидо је рекао да је признао грешке у покушају да покрене војни устанак. Он је даље рекао да није одбацио опцију америчке војне интервенције и да ће, ако Вашингтон донесе „предлог“, он гласати у Народној скупштини која је под контролом опозиције.

(Правда)

KOMENTARI2 коментара

  1. Budi Bog s nama says:

    Tako su i naše generale tamanili, što Tuđman i Špegelj po Hrvatskoj, što NATO i demokrate, što UČK sa Haradinajem i Tačijem plus USA bato, pa ti vidi, ostali su nam samo ovi u Nišu plus Rusija, Kina i stara srpska garda.

  2. Cp6a says:

    Криминалац и издајник Ђинђић је вероватно тражио да се бомбардовање настави и поприлично сам сигуран да сам тада видео тај интервју, ал' 'еби га, не могу сад то да нађем. А овај Гваидо га је превазишао на квадрат. Издајник за Гинисову књигу, који отворено тражи да се бомбардује његов народ. Ово историја још није забележила и ако успе и народ крене за њим, онда су дошла задња времена - зомби епидемија и крах човечанства.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u