ВЕНЕЦУЕЛА НА НОГАМА! УБИЈЕН ГЕНЕРАЛ РАТНОГ ВАЗДУХОПЛОВСТВА! Ликвидирана још два официра у нападу до зуба наоружане групе људи!

VENECUELA NA NOGAMA! UBIJEN GENERAL RATNOG VAZDUHOPLOVSTVA! Likvidirana još dva oficira u napadu do zuba naoružane grupe ljudi!

7 maja 2019

Dana 4. maja, grupa nepoznatih teško naoružanih ljudi napala je mešovitu vojnu komisiju u Venecueli. Tri policajca su ubijena u napadu.

Posle razmene vatre sa nepoznatom grupom teško naoružanih pojedinaca, brigadni general Bolivarskih vazduhoplovnih snaga Venecuele, Džekson Silva Zapata i dvojica oficira policije “Aragua” identifikovani su kao Bruno Manuel Benavidez (34) i Hesus Eduardo Araiz Sančez (30) obojica sa činom oficira su ubijeni.

Nakon neuspelog pokušaja državnog udara u Venecueli, američki predsednik Huan Gvaido izjavio je da je „precenio“ pretpostavljenu vojnu podršku. U intervjuu za Vašington Post, Gvaido je rekao da je priznao greške u pokušaju da pokrene vojni ustanak. On je dalje rekao da nije odbacio opciju američke vojne intervencije i da će, ako Vašington donese „predlog“, on glasati u Narodnoj skupštini koja je pod kontrolom opozicije.

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. Budi Bog s nama says:

    Tako su i naše generale tamanili, što Tuđman i Špegelj po Hrvatskoj, što NATO i demokrate, što UČK sa Haradinajem i Tačijem plus USA bato, pa ti vidi, ostali su nam samo ovi u Nišu plus Rusija, Kina i stara srpska garda.

  2. Cp6a says:

    Kriminalac i izdajnik Đinđić je verovatno tražio da se bombardovanje nastavi i poprilično sam siguran da sam tada video taj intervju, al' 'ebi ga, ne mogu sad to da nađem. A ovaj Gvaido ga je prevazišao na kvadrat. Izdajnik za Ginisovu knjigu, koji otvoreno traži da se bombarduje njegov narod. Ovo istorija još nije zabeležila i ako uspe i narod krene za njim, onda su došla zadnja vremena - zombi epidemija i krah čovečanstva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *