Влада Ђукановић осуо паљбу по члановима СНС-а!

Влада Ђукановић осуо паљбу по члановима СНС-а!

29 октобра 2015

vladimir-djukanovic 67Посланик напредњака Владимир Ђукановић на необичан начин честитао је својим страначким колегама славу Света Петка, и то упутивши низ критика на рачун партијских сабораца.

Ђукановићев статус на Фејсбуку у којем је оплео по страначким колегама потврдио је да ствари у највећој владајућој странци не функционишу беспрекорно.

– Драги моји напредњаци, ето, моја маленкост први пут није отишла ни у један наш одбор, па чак ни у страначку централу, да заједно обележимо Свету Петку, нашу крсну славу. Не знам, можда грешим, али некако у себи сам осетио да тешко могу да будем у друштву оних који ће за коју годину, када по природи ствари паднемо са власти, отићи у неку другу странку која дође на власт и тамо славити неку другу крсну славу – навео је он и додао да му је било жао „оних честитих људи са којима је оснивао СНС“.

– Лепо је доћи и сликати се. Осетити се битним. Да, то је фантастична ствар, јер ће вам изаћи фотографија у неком дневном листу, можда ћете бити у неком ТВ прилогу. Битно је да сте виђени и разумем што се многи од вас поломише да стану тик уз домаћина славе и да му први честитају. Не замерам вам то. Замерам вам што се нико од вас не поломи на сличан начин да одбрани неког нашег функционера кога медији черече – навео је Ђукановић и упитао да ли је неко стао да одбрани Зорана Бабића, Синишу Малог, Братислава Гашића, али и самог Александра Вучића.

– Не, господо, нема вас тада, јер тада ваља ући у блато и пробијати се кроз муљ који вам буде намењен. А ви бисте некако да се не упрљате. Е, тај недостатак солидарности у СНС-у, та ужасна небрига за вашег страначког колегу, та одвратна самозаљубљеност по систему „ја, па ја“, врло брзо ће нас убити. Све док не признамо сами себи да без Вучића тешко да бисмо цензус прешли и док сами не схватимо колико заиста вредимо и док не почнемо једни друге да бранимо, уместо што неретко једни другима смештамо по штампи текстове, некако, не могу да прослављам велику Свету Петку са многима од вас – написао је Ђукановић.

У СНС-у јуче нису хтели да коментаришу Ђукановићев статус на Фејсбуку, само је кратко речено да су „принципи на којима почива СНС поштење и колегијалност и, као што је и председник Александар Вучић нагласио, рад, рад и само рад“. – Скупштина странке у јануару ће оне који су то у међувремену заборавили подсетити на те изворне вредности од којих никада нећемо одступити, као што никада нећемо дозволити да постанемо странка попут ДС-а, где се похлепа, нерад, лоповлук и подметање страначким колегама подразумева и награђује. Нормално је и пожељно да у странци постоје различита мишљења, али би требало да функционери такве своје ставове износе на органима странке – речено је у врху СНС-а.

(Ало)

KOMENTARI2 коментара

  1. miroslav says:

    Izvlacis zadnjicu?Nee...Svima ce vam biti konfiskovana imovina.I ne samo vama!

  2. vucko says:

    Nije on Djukanovic za dzabalesku,zasto ne ide kod prezimenjaka zasto jede hleb Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u