Влада Ђукановић осуо паљбу по члановима СНС-а!

Vlada Đukanović osuo paljbu po članovima SNS-a!

29 oktobra 2015

vladimir-djukanovic 67Poslanik naprednjaka Vladimir Đukanović na neobičan način čestitao je svojim stranačkim kolegama slavu Sveta Petka, i to uputivši niz kritika na račun partijskih saboraca.

Đukanovićev status na Fejsbuku u kojem je opleo po stranačkim kolegama potvrdio je da stvari u najvećoj vladajućoj stranci ne funkcionišu besprekorno.

– Dragi moji naprednjaci, eto, moja malenkost prvi put nije otišla ni u jedan naš odbor, pa čak ni u stranačku centralu, da zajedno obeležimo Svetu Petku, našu krsnu slavu. Ne znam, možda grešim, ali nekako u sebi sam osetio da teško mogu da budem u društvu onih koji će za koju godinu, kada po prirodi stvari padnemo sa vlasti, otići u neku drugu stranku koja dođe na vlast i tamo slaviti neku drugu krsnu slavu – naveo je on i dodao da mu je bilo žao „onih čestitih ljudi sa kojima je osnivao SNS“.

– Lepo je doći i slikati se. Osetiti se bitnim. Da, to je fantastična stvar, jer će vam izaći fotografija u nekom dnevnom listu, možda ćete biti u nekom TV prilogu. Bitno je da ste viđeni i razumem što se mnogi od vas polomiše da stanu tik uz domaćina slave i da mu prvi čestitaju. Ne zameram vam to. Zameram vam što se niko od vas ne polomi na sličan način da odbrani nekog našeg funkcionera koga mediji čereče – naveo je Đukanović i upitao da li je neko stao da odbrani Zorana Babića, Sinišu Malog, Bratislava Gašića, ali i samog Aleksandra Vučića.

– Ne, gospodo, nema vas tada, jer tada valja ući u blato i probijati se kroz mulj koji vam bude namenjen. A vi biste nekako da se ne uprljate. E, taj nedostatak solidarnosti u SNS-u, ta užasna nebriga za vašeg stranačkog kolegu, ta odvratna samozaljubljenost po sistemu „ja, pa ja“, vrlo brzo će nas ubiti. Sve dok ne priznamo sami sebi da bez Vučića teško da bismo cenzus prešli i dok sami ne shvatimo koliko zaista vredimo i dok ne počnemo jedni druge da branimo, umesto što neretko jedni drugima smeštamo po štampi tekstove, nekako, ne mogu da proslavljam veliku Svetu Petku sa mnogima od vas – napisao je Đukanović.

U SNS-u juče nisu hteli da komentarišu Đukanovićev status na Fejsbuku, samo je kratko rečeno da su „principi na kojima počiva SNS poštenje i kolegijalnost i, kao što je i predsednik Aleksandar Vučić naglasio, rad, rad i samo rad“. – Skupština stranke u januaru će one koji su to u međuvremenu zaboravili podsetiti na te izvorne vrednosti od kojih nikada nećemo odstupiti, kao što nikada nećemo dozvoliti da postanemo stranka poput DS-a, gde se pohlepa, nerad, lopovluk i podmetanje stranačkim kolegama podrazumeva i nagrađuje. Normalno je i poželjno da u stranci postoje različita mišljenja, ali bi trebalo da funkcioneri takve svoje stavove iznose na organima stranke – rečeno je u vrhu SNS-a.

(Alo)

KOMENTARI2 komentara

  1. miroslav says:

    Izvlacis zadnjicu?Nee...Svima ce vam biti konfiskovana imovina.I ne samo vama!

  2. vucko says:

    Nije on Djukanovic za dzabalesku,zasto ne ide kod prezimenjaka zasto jede hleb Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *