ВЛАДА СРБИЈЕ ОДЛУЧИЛА: Владимир Ребић нови директор полиције

ВЛАДА СРБИЈЕ ОДЛУЧИЛА: Владимир Ребић нови директор полиције

19 децембра 2016
(foto: Youtube printscreen)

(foto: Youtube printscreen)

Влада Србиjе изабрала jе на данашњоj седници Владимира Ребића за новог директора полициjе, коjи jе до сада обављао функциjу вршиоца те дужности.

Ребић jе рођен 9. jануара 1967. године у Ужицу. Средњу правно-биротехничку школу завршио jе у том граду, а 1991. године дипломирао jе на Правном факултету у Београду.

У Mинистарству унутрашњих послова ради од августа 1992. године, а почео jе у тадашњем Секретариjату унутрашњих послова у Ужицу, где jе радио на инспекциjским и управним пословима безбедности саобраћаjа.

Oд 1996. до 2002. године обавља послове шефа Oдсека за инспекциjске и управне послове СУП-а Ужице, након чега прелази у Управу саобраћаjне полициjе да ради на обуци саобраћаjне полициjе.

Jануара 2010. године постаjе заменик начелника Управе саобраћаjне полициjе и у нарадне четири године координира активности саобраћаjне полициjе на доношењу подзаконских аката у циљу имплементирања новог Закона о безбедности саобраћаjа на путевима.

За начелника Управе саобраћаjне полициjе именован jе 20. jуна 2014. године, а захваљуjући постигнутим резултатима и одличном професионалном раду именован jе и за вршиоца дужности директора полициjе, закључуjе се у саопштењу MУП-а.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. bata surda says:

    Hoce li ovaj da poHapsi dilere droge koji javno prodaju ispred skola i truju srpsku decu? Dajem mu mesec dana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u