ВЛАДА СРБИЈЕ ОДЛУЧИЛА: Владимир Ребић нови директор полиције

VLADA SRBIJE ODLUČILA: Vladimir Rebić novi direktor policije

19 decembra 2016
(foto: Youtube printscreen)

(foto: Youtube printscreen)

Vlada Srbije izabrala je na današnjoj sednici Vladimira Rebića za novog direktora policije, koji je do sada obavljao funkciju vršioca te dužnosti.

Rebić je rođen 9. januara 1967. godine u Užicu. Srednju pravno-birotehničku školu završio je u tom gradu, a 1991. godine diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova radi od avgusta 1992. godine, a počeo je u tadašnjem Sekretarijatu unutrašnjih poslova u Užicu, gde je radio na inspekcijskim i upravnim poslovima bezbednosti saobraćaja.

Od 1996. do 2002. godine obavlja poslove šefa Odseka za inspekcijske i upravne poslove SUP-a Užice, nakon čega prelazi u Upravu saobraćajne policije da radi na obuci saobraćajne policije.

Januara 2010. godine postaje zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije i u naradne četiri godine koordinira aktivnosti saobraćajne policije na donošenju podzakonskih akata u cilju implementiranja novog Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Za načelnika Uprave saobraćajne policije imenovan je 20. juna 2014. godine, a zahvaljujući postignutim rezultatima i odličnom profesionalnom radu imenovan je i za vršioca dužnosti direktora policije, zaključuje se u saopštenju MUP-a.

KOMENTARIJedan komentar

  1. bata surda says:

    Hoce li ovaj da poHapsi dilere droge koji javno prodaju ispred skola i truju srpsku decu? Dajem mu mesec dana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *