ВОЈНА ТАЈНА О БИОЛОШКОМ ОРУЖЈУ ОТКРИВЕНА! СКАНДАЛ ТРЕСЕ АМЕРИКУ: Пентагон намерно пустио заражене крпеље?

VOJNA TAJNA O BIOLOŠKOM ORUŽJU OTKRIVENA! SKANDAL TRESE AMERIKU: Pentagon namerno pustio zaražene krpelje?

16 jula 2019

Neki članovi Predstavničkog doma SAD strahuju da je Pentagon eksperimentisao na krpeljima, a onda ih i pustio u javnost što je izazvalo širenje lajmske bolesti, od koje u SAD boluje 300.000 ljudi.

List Rol kol, specijalizovan za pokrivanje svih dešavanja u Kongresu i Kepitol hilu, prenosi da je Predstavnički dom odlučio da podrži amandman na zakon o odbrani 2020. godine, koji bi zahtevao da ministarstvo odbrane proveri spekulacije o laboratorijski modifikovanim krpeljima.Republikanski parlamentarac Kristofer Smit iz Nju Džerzija napisao je amandman, koji zahteva od glavnog istražitelja Stejt departmenta da sprovede istragu i podnese izveštaj o tome da li je ministarstvo odbrane između 1950. i 1975. godine eksperimentisalo na krpeljima i drugim insektima da bi ih koristilo kao biološko oružje.

Ukoliko istraga utvrdi da je postojao takav ili sličan program, istražitelj će morati da proveri i utvrdi da li su neki od insekata korišćenih u ogledima pobegli ili namerno oslobođeni iz laboratorija.

„Potrebni su nam odgovori i to odmah“, rekao je Smit za Rol kol.

Godinama kruže spekulacije o tome da su stručnjaci u laboratorijskim postrojenjima za proučavanje životinjskih bolest na ostrvu Plam blizu Long Ajlanda i u Fort Derik u Merilendu možda inficirali insekte kako bi razvili biološko oružje.

KOMENTARI4 komentara

 1. Ivana says:

  Sve zlo sveta danas dolazi iz SAD-a i to ne slučajno.

 2. milorad2 says:

  Ebola, i aids su njihov rad definitivno,prosto je neverovatno šta se tamo dešava i šta oni sebi dozvoljavaju pod velovima državne tajne i nacionalne sigurnosti.Vojna hunta u americi je mračna opasnost za ceo svetm i jedina dobra stvar je što su se pograbili za grkljane medjusobno zbog para i taštine, nadam se da će se i poubijati medjusobno, ameriku čeka uskoro PRAVA-ČISTOKRVNA vojna diktatura,sa svim začinima i lepotama takovog državnog aparata.Gvantanamo je bio samo probno postrojenje budućih američkih konc-logora, i to za amerikance.

 3. Vojna i ojdeSve says:

  Samo napred...

 4. persida says:

  Amerika ce unistiti samu sebe, ne treba joj neprijatelj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *