СРПСКИ МЕДИЈИ СУ ОВО ПРЕЋУТАЛИ: Роберт де Ниро разоткрио фармако-мафију и превару са вакцинама! (ВИДЕО)

SRPSKI MEDIJI SU OVO PREĆUTALI: Robert de Niro razotkrio farmako-mafiju i prevaru sa vakcinama! (VIDEO)

19 aprila 2016

54gt5bvNakon skandaloznog povlačenja dokumentarnog filma „Vaxxed“ sa Tribeka Film Festivala koji je povučen nakon neverovatnog pritiska farmaceutske mafije, trolova i ‘nacističke’ „Sloun Fondacije“, Robert de Niro zauzima jasan stav o javnoj raspravi na kojoj treba govoriti o povezanosti vakcina i autizma. Napominjemo da, iako je reč o svetskom skandalu srpski masovni mediji javnosti nisu dali ni slova, pa je jasnije za koga rade dok reklamiraju zakonski obavezno vakcinisanje.

Naime, u velikom intervjuu emisije “Today”, de Niro je doslovno uzviknuo: “Vreme je da saznamo istinu, istinu o vakcinama i autizmu.”

De Niro je nakon svoje žustre borbe s farmaceutskom mafijom sa zahvalnošću pozdravljen od zajednice autizma zbog njegove hrabrosti jer je imao smelosti prikazati film koji priča priču o dr. Vilijamu Tompsonu, koji je otvoreno priznao da CDC (centar za kontrolu bolesti) izmenjuje naučne studije i prikriva stvarne podatke studija koje jasno pokazuju ozbiljnu povezanost vakcinacije i autizma. Ključno za razumevanje ove priče je to da mediji namerno lažu tvrdeći da se u filmu radi o dr. Endrju Vejkfildu koji je ubijen. To nije istina. Film govori o naučniku koji radi za CDC i koji priznaje da je učestvovao u prevari koja će uskoro biti otkrivena kao najveći medicinski skandal u istoriji modernog sveta.

De Niro, koji i sam ima autističnog sina od zabrane ovog dokumentarca čvrsto radi na tome da ljudima približi celu istinu. U intervjuu koje u nastavku možete pogledati on poziva ljude da pogledaju dokumentarac i sve dokaze pre nego odluče šta je istina. Dokumentarac naime jasno dokumentira da toksična živa u vakcinama uzrokuje ovu bolest.

Mediji brutalno prikrili skandal

Dr. Vilijam Tompson, naučnik koji radi za CDC tvrdi da su studije koje dokazuju povezanost autizma i vakcina naprasno uništene, kao i da je sam sučestvovao u uništenju. ‘Doneli smo kantu za smeće na sred prostorije i sve ono što je dokazivalo da vakcina izaziva autizam smo bacili – uništili’ rekao je Tompson i time izazvao brojne proteste koji su se danima održavali ispred CDC-ja, a o kojima skoro niko nije izveštavao.

Dr. Tompson rekao je kako su sve naučne studije koje su pokazale veću stopu autizma kod afroameričkih dečaka koji su primili MMR vakcine zataškane, a u razotkrivanju neviđene korupcije unutar CDC-ja pomogao mu je kongresmen Bil Pouzi s Floride koji je izjavio da roditelji jednostavno moraju imati prave i ispravne informacije, koje zbog korupcije i sprege s farmaceutskom industrijom ne dobijaju od vladinih agencija.

Potom je nastavio čitati saopštenje dr. Tompsona koje se odnosilo na naučnu studiju objavljenu 2004. u naučnom časopisu Pediatriks. Tvrdi kako je on zajedno sa svojim kolegama namerno uništio podatke iz te naučne studije i to samo one koje dokazuju da su dečaci vakcinisani MMR vakcinom, mlađi od 3 godine, imali povećanu stopu autizma za 340 posto. Kako on govori, svi naučnici koji su radili na studiji, dogovorili su se da će uništiti dokaze. Srećom, dr. Tompson sačuvao je kompjuterske datoteke koje dokazuju krivotvorene studije o kojima je obaviješten i američki kongres. Međutim, masovni mediji i dalje ćute iako je reč o razotkrivanju jedne od najvećih industrija današnjice – farmaceutske. Tompson je nadalje upozorio da ljudi uopšte nisu svesni da drastični porast autizma itekako povezan s masovnim vakcinisanjem dece, za koje kaže da je apsolutno nehumano s obzirom na broj cjepiva koja deca primaju do 7. godine života! Možda je sad jasnije zašto je vakcinisanje u Srbiji obavezno? 

(Intermagazin)

KOMENTARI9 komentara

 1. zIKO says:

  IDIOTI SRPSKI KO JE TAKO NESTO PRIMORAO SVOJ NAROD NA PROPAST...A NA DRUGU STRANU KUKA SE KAKO JE U SRBIJI SPAO NARALITET... BIZARNA KONTRAIDIKTORNOST...

 2. Goran says:

  I oni koji su ovo zataskavali i oni koji su odlucivali o obaveznosti vakciniranja, pa makar samo i sa glasanjem , ce jednog dana odgovarati .

 3. yy says:

  snimak ne mozemo da vidimo. Kako da dodjemo do njega.

  • s@ša says:

   http://www.today.com/popculture/robert-deniro-debates-autism-s-link-vaccines-today-show-t86136

 4. miodrag stević says:

  ZAŠTO UOPŠTE POSTAVLJATE TAKVA GLUPA PITANJE , SRPSKE OVCE. KAKAV IDIOTSKI NAROD!? PA AKO NEZNATE KO TO SSISTEMSKI UVODI KAO NORMU ZDRAVE DEČIJE ZAŠTITE I PREVENTIVE, LUDACI SRPSKI, PITAJTE VUČIĆA, ON ČE DA VAM OBJASNI, VI GLUPAVI NARODE!!!!

 5. Lazar says:

  Nažalost u roku od 24 sata nešto se dramatično promenilo. Ispod članka vidite link ka "Illuminati Puppet Robert De Niro CANCELS Anti Vaccination Film". Izgleda da je De Niro podlegao pritisku...

  • Lazar says:

   Izostavio sam link: https://www.youtube.com/watch?v=i8DHmT9bs-k

 6. Pitagora says:

  De Niro je otkrio parnu lokomotivu i kompjutere.

 7. yy says:

  Lazare, opet ne mogu da vidim nista, jer se ne ukljucuje, ne znam zasto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *