VUČIĆ: Brine me ekstremizam koji tajkuni pokušavaju da uvedu u Srbiju

VUČIĆ: Brine me ekstremizam koji tajkuni pokušavaju da uvedu u Srbiju

9 марта 2014

Aleksandar VučićPredsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga brine ekstremizam koji „tajkuni, Dragan Đilas i razne ekstremističke partije pokušavaju da uvedu u Srbiju“.

„Oni znaju da se u Srbiji teško živi, ja znam da se u Srbiji teško živi i znam mnogo bolje od njih, jer od svih njih živim svakako teže i lošije. Mene morate da jurite po soliterima, a njih sve zajedno morate da jurite po vilama, i njih i ove nove ekstremiste koje danas plaćaju“, rekao je Vučić na Televiziji Prva.

On je naveo da „ekstremista“ nije preterana reč za one koji govore o ukrajinskim scenarijima i koji „hoće da spaljuju zgrade“.

Vučić je rekao da misli da je situacija veoma ozbiljna i da oni prizivaju takav scenario svakog dana, a da ljudi to moraju da razumeju.

„Oni hoće da unište normalnu, pristojnu i modernu Srbiju i našu šansu da to izgradimo“, rekao je Vučić.

On je rekao da do sad nije pominjao ime nijednog političkog protivnika, a da je slušao svašta o sebi, i dodao da mora da reaguje sada kada postaje potpuno jasno da „pokušavaju da uruše stabilnost Srbije“.

„Ja hoću jaku Srbiju, a ne slabu Srbiju, u kojoj će antisistemski poltiičari i stranke pod uticajima tajkuna pokušavati da unose nered i haos“, rekao je Vučić.

„Ljudima garantujem jednu stvar – haosa neće biti, ne zbog Vučića, nego zbog Srbije jer hocemo da imamo jaku zemlju, da imamo taj Mercedes, da se razgovara o miru, napretku i o budućnosti, a ne o tome kako će ko kome da razbije glavu, ubije, da baci kamen na RTS, Prvu…“, rekao je Vučić

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Антипод says:

    Откуд страх од тајкуна? Зар се Србија није ослободила од истих? Или, ипак, Вучић није, уствари, ништа урадио? Питање свих питања: када Вучић, заправо, говори истину? Или ономад, кад је био патриота или сада, када је демократа?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u