ВУЧИЋ ОБЕЋАО БАЈДЕНУ: „Испунићемо све што тражите!“

VUČIĆ OBEĆAO BAJDENU: „Ispunićemo sve što tražite!“

16 avgusta 2016

vucic biden 34Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je u utorak da očekuje značajnu podršku SAD u očuvanju mira i stabilnosti u regionu, bez čega nema boljeg života za građane i ekonomskog napretka.

– Do sukoba se dođe vrlo lako, jedna iskra i mi smo ušli svi u haos i moramo da posvetimo više energije očuvanju mira i stabilizaciji i zahvaljujem Bajdenu na podršci – rekao je Vučić u zajedničkom obraćanju medijima sa potpredsednikom SAD Džozefom Bajdenom.

On je rekao da je siguran da SAD žele miran i stabilan Zapadni Balkan, a da će Srbija učiniti sve što može da tome doprinese.

Vučić je rekao da je upravo o regionalnoj stabilnosti najviše govorio sa potpredsednikom SAD. On je zahvalio SAD i na podršci evropskom putu Srbije i naglasio da će se Srbija truditi da ispuni sve što su njene obaveze.

Bajden đuskao u Skadarliji

Vučić i njegov gost Bajden prošetali su posle službenih sastanaka beogradskom Skadarlijom. Oni su u beogradsku boemsku četvrt stigli nešto pre 19.30, a pre odlaska visokog američkog funkcionera iz Beograda.

Vučić je Bajdenu bio „vodič“ kroz najpoznatiju četvrt glavnog grada i tumač tradicionalnih rukotvorina, koje su bile izložene na štandovima.

Jedan orkestar odsvirao je pesmu Zvonka Bogdana „Kraj jezera jedna kuća mala…“, a Bajden je uz njene zvuke kratko plesao sa vokalnom solistkinjom.

(Vesti-omline)

KOMENTARI15 komentara

 1. Dzingis Kan says:

  Ne verovato je koliko Vucic priziva konflikt na Balkanu. Stvaranje psihoze haosa i toboz pretnja rata na ovim prostorima je glupost. I da je tako, Vucic nema sa cim da ratuje izuzev glogovog koca, koji je bio deo oruzanih snaga Radikala. Stvaranje neprijatelja je proverena taktika svih diktatora. Tako postaju nezamenjljivi. Vucic ne treba da se plasi opozicije koja ne postoji. Neka se osvrne i pogleda na pretedente u svojoj okolini.

 2. marinko says:

  ako vucic prizna sve sto on trazi onda srbi idu u logore ovaj vucic zatire srbiju

 3. Barakuda says:

  Dali je bilo ko očekivao da će reći nešto drugo ! Pa nije on slučajno postao premijer, tu je iz jednog jedinog razloga da zavije Srbiju u crno ! Gadi mi se više od njegovog gosta !

 4. Dr Nedis Žugar says:

  Vučić je izgubio kompas, a posebno poslije zbora, jer su oni dokaz da je on potvrdio svoje stimulisanje zabluda!Sve je prevario, pa i samo sebe, jer nije svjstan šta čini! ŠTA KAŽU NJEGOVI GLASAČI? ĆUTE, I IDU PREKO NEPOTOJEĆEG MOSTA - U PROVALIJU! E, MOJ RODE! BOŽE, NEVIDBOŽE, SPASINGA!

 5. n.n says:

  tako je! A prvo sto ce vas smrdljivi premijer morati da ucini je predaja cele smrdije Hrvatskoj,da od vas stvorimo prave krscanske europljane i tako prekinemo vasu genocidnu rasu koljaca na balkanu! Hahaha

 6. Pero Joksimovic says:

  Jesi li to ti Vučiću? Zašto sebe nazivaš smrdljivkom?

 7. n.n says:

  vas premijer je samo visi reprezent vase smrdljive rase podljudi. Opancari,divljaci i genocidni koljaci! Hahaha

  • n.n says: says:

   Mars usraso.

   • n.n says:

    hah boli istina jeli niza raso? Sta da ti kazem,kad budete dio velike Hrvatske morat cemo da vas ;;prevaspitamo'' kao sto smo u Jasenovcu! Hahaha Za Dom Spremni!

 8. slobo says:

  n.n. Kako ces da molis jado jadni .jao kao ces da molis I cvilis misu jedan .

 9. G.D says:

  kus pseto smrdijansko! Ime ti je kao kod onog balkanskog koljaca i kasapina koji je crknuo u Hagu! Hahaha promijenit cemo ti ime,pre nego te posaljemo njemu na kavu! Hahahah! ZA DOM SPREMNI!

 10. MIODRAG says:

  HRVATI, AKO ZNATE, A NEZNATE, ŠTA ZNAČI REČ HOMO HOBILIS, NE BISTE NI POMISLILI DA SE OVAKO NADOBUDNO BEZ HIPOTEKEM NADMEČETE SA SRBIJOM. PA JADO JEDNA ODUVEK STE BILI. PA KOLIKLO VAS IMA? A? IZBROJTE SE NA ŠACI JEDNE RUKE, BEDURIJO GNOJNA NATOPLJENA GNOJEM. SVI VI KOJI SEBE NAZIVATE NARODOM, MOŽETE STATI U TRI KVARTA JEDNOG BEOGRADA, KOJI OD UVEK ZA ZAGREB BIO METROPOLA, I UVEK ĆE BITI. VI STE BALKANSKI PROVINCIJALCI, NIŠTAVILO EVROPE. NI U EU VAS SE STIDE BEDURIO. SVE ŠTO IMATE , POKRALI STE OD NAS SRBA. PRE SVEGA. ŽARGONSKE FAZONE KOJE SU BEOGRADSKI MANGUPI VALJALI JOŠ PEDESTIH GODINA, PRISVOJILI STE. VAŠI FAZONI SU NEDUHOVITI, OGAVNI, NAROD STE BEZ DUHA, KRADETE SVE TUĐE VREDNOSTI, KAO ŠIPTARI. DAJTE SE JEDNOM ULJUDITE I IZAŠITE IZ PEĆINA. DA VAM NIJE SRBIJE 1918. BI STE OSTALI HABZBURŠKI KONJUŠARI. SRBIJA VAS JE IZVUKLA IZ AUSTRIJSKOG ŠTALSKOG ĐUBRIŠTA. VI STE STVARNO NEPISMEN, NEUK NAROD. MRŽNJA PREMA BOLJIMA OD SEBE VAM JE POMRAČILA UM, DEZORIJENTISANI STE INTELEKTUALNO, OBRAZOVNO, EGZISTENCIJALNO.. POLUCIRATE NOĆU, IMATE VLAŽNE SNOVE, NEIŽIVLJENE ŽIVOTINJE. PRESPAVAJTE VAŠU VLAĆNU JEBENU NOĆ I SHVATIĆETE , AKO TO UOPŠTE VAŠ BUĐAVI INTELEKT VAM BUDE DOZVOLJAVAO. UOSTALOM KOJIM IDIOTIMA JA OVO PRIŠAM, KAD I OVAKO STE HOMO HOBILIS, PEĆINSKI LJUDI.

  • G.D says:

   haha kus cigo srbijanski! Smradu opancarski,smece poturicko! Pokorit cemo vas u smrdiji i postaviti sahovnice u svim gradovima smrdije da se zna u cijeloj Europi tko je najzad pokorio i zbrisao smrdijance! A onda sledi ''prevaspitavanje''. Hahah kako cete plakat pickice smrdijanske kad vas budemo vodili u novu OLUJU! Hahaha

 11. HV says:

  Pretvoricemo smrdiju u Chernobyl

 12. dejan says:

  vucic predaje srbe u srbiji i van nje nista novo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *