ВУЧИЋ ПОСЛЕ САСТАНКА СА ПОМПЕОМ: Не можемо да очекујемо чуда

VUČIĆ POSLE SASTANKA SA POMPEOM: Ne možemo da očekujemo čuda

2 marta 2020

Srbiji su Sjedinjene Američke Države potrebne kao prijatelj, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić posle sastanka sa državnim sekretarom SAD Majkom Pompeom, u Vašingtonu.

Vučić je pred novinare, inače, izašao sa američkim ambasadorom u Beogradu Entonijem Godfrijem.

Novinarima je preneo i da je zahvalan američkim zvaničnicima na jasnom stavu po pitanju statusa Kosova, kao i na tome što žele da čuju Srbiju i da razumeju srpske probleme.

„Postoje neki u međunarodnoj zajednici sa kojima nikad niste baš načisto na čemu ste. Sa Amrikancima sve znate. Znam da ne mislimo isto po pitanju statusa Kosova, ali im hvala na tome što žele da čuju Srbiju i razumeju naše probleme. Više od toga ne mogu da očekujem“, rekao je Vučić.

KOMENTARI4 komentara

 1. dinki says:

  Što mu nijesi dao rok od 12 sati da se povuče sa KiM,ali ne ti plašiš narod Srbije da se spremi da brani Vranje.

  • Popara Dorcol says:

   Vucko nezna da broji, pod jedan, drugo, Taman posla da ameri odu, ko ce da ga brani. Vucko otisao da moli za Jos 4 godine muciti Srpski narod

 2. SiNiša says:

  Koliko znam bio je na sastanku sa burazerom Tačijem u nekom ćošku, valjda u Beloj kući, a domaćin im bio pomoćnik zamenika sekretara za ... A na konferenciji ga doveo gazda u Srbiji, USA ćata za Srbiju. Eeee živote!

  • SiNiša says:

   Dopuna: loš je publicitet u pozitivnom tonu za neprimereni događaj a dobro je to što je to dogovor niskog nivoa, za one koji ga organizuju, pa je i očekivano nevažeći... Čisto zamajavanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *