ВУЧИЋ: „Снимљене су две верзије „авиона“ – у једној подржавам Николића, а у другој тога нема“

ВУЧИЋ: „Снимљене су две верзије „авиона“ – у једној подржавам Николића, а у другој тога нема“

20 фебруара 2017
(foto: Youtube printscreen)

(foto: Youtube printscreen)

Председник Владе Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће с председником Србије Томиславом Николићем увек разговарати и да сваки грађанин Србије може да буде противкандидат на председничким изборима.

„СНС је и његова странка као и свих других. Он је направио највеће резултате. Његови резултати су у томе што је показао своју величину и снагу када је требало да подржи најтеже мере“, казао је Вучић у Врбасу.

Он је рекао да када је Николић у питању никада неће реаговати љутито ни нервозно, као и да не може ружно да говори о њему, ма колико други то од њега очекивали.

Вучић је казао да ће с Николићем увек да разговара, било када, било где и о било чему.

„Шта год одлучи Николић – то ћу да поштујем“, рекао је Вучић.

Он је рекао да ће за који дан бити познато и да ли ће са председничким изборима бити одржани и ванредни парламентарни избори.

Вучић је рекао да ће кампању почети када буду расписани председнички избори.

За предизборни спот у коме се појављује у авиону, Вучић је рекао да је тај спот за два дана гледанији од неких других који су одавно у кампањи и троше огроман новац.

Он је рекао да је у споту хтео да покаже да није за то да се Србија враћа на пут кохабитације и додао да је Србија, када је последњи пут постојала кохабитација, у време власти Бориса Тадића и Војислава Коштунице, била слаба и Западу је лако било да донесе одлуку о независном Косову.

„Кад год смо имали кохабитацију, нисмо имали јасну и чврсту политику и стабилну Србију“, рекао је Вучић и додао да се у споту говори да је важно да Србија има свој пут и правац.

„Мој циљ је да будемо стабилна земља, ако то не може, нећу да одмажем“, рекао је Вучић и додао да спот није сниман у новом, већ у старом авиону, чије је изнајмљивање коштало између 200 и 400 евра, а да је снимљен 25 дана пре емитовања, као и да постоје две верзије – једна у којој каже да подржава Николића и друга у којој тога нема.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Trifun says:

    Koji lazov! 50 statista je platio po $1 da glume? Garant je oteo resurse drzave i zloupotrebio ih za stranacku promociju, u stilu pravih siledzija diktatora!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u