ВУЧИЋ: „Снимљене су две верзије „авиона“ – у једној подржавам Николића, а у другој тога нема“

VUČIĆ: „Snimljene su dve verzije „aviona“ – u jednoj podržavam Nikolića, a u drugoj toga nema“

20 februara 2017
(foto: Youtube printscreen)

(foto: Youtube printscreen)

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem uvek razgovarati i da svaki građanin Srbije može da bude protivkandidat na predsedničkim izborima.

„SNS je i njegova stranka kao i svih drugih. On je napravio najveće rezultate. Njegovi rezultati su u tome što je pokazao svoju veličinu i snagu kada je trebalo da podrži najteže mere“, kazao je Vučić u Vrbasu.

On je rekao da kada je Nikolić u pitanju nikada neće reagovati ljutito ni nervozno, kao i da ne može ružno da govori o njemu, ma koliko drugi to od njega očekivali.

Vučić je kazao da će s Nikolićem uvek da razgovara, bilo kada, bilo gde i o bilo čemu.

„Šta god odluči Nikolić – to ću da poštujem“, rekao je Vučić.

On je rekao da će za koji dan biti poznato i da li će sa predsedničkim izborima biti održani i vanredni parlamentarni izbori.

Vučić je rekao da će kampanju početi kada budu raspisani predsednički izbori.

Za predizborni spot u kome se pojavljuje u avionu, Vučić je rekao da je taj spot za dva dana gledaniji od nekih drugih koji su odavno u kampanji i troše ogroman novac.

On je rekao da je u spotu hteo da pokaže da nije za to da se Srbija vraća na put kohabitacije i dodao da je Srbija, kada je poslednji put postojala kohabitacija, u vreme vlasti Borisa Tadića i Vojislava Koštunice, bila slaba i Zapadu je lako bilo da donese odluku o nezavisnom Kosovu.

„Kad god smo imali kohabitaciju, nismo imali jasnu i čvrstu politiku i stabilnu Srbiju“, rekao je Vučić i dodao da se u spotu govori da je važno da Srbija ima svoj put i pravac.

„Moj cilj je da budemo stabilna zemlja, ako to ne može, neću da odmažem“, rekao je Vučić i dodao da spot nije sniman u novom, već u starom avionu, čije je iznajmljivanje koštalo između 200 i 400 evra, a da je snimljen 25 dana pre emitovanja, kao i da postoje dve verzije – jedna u kojoj kaže da podržava Nikolića i druga u kojoj toga nema.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Trifun says:

    Koji lazov! 50 statista je platio po $1 da glume? Garant je oteo resurse drzave i zloupotrebio ih za stranacku promociju, u stilu pravih siledzija diktatora!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *