ВУЧИЋ спрема озбиљну понуду за РУСЕ и долазак Медведева!

ВУЧИЋ спрема озбиљну понуду за РУСЕ и долазак Медведева!

16 августа 2016

17833-vucic i medvedev_94c3_1000x1000Након најаве да ће бити формирана два нова министарства, долази се до закључка да је Влада скројена на брзину пре доласка Џозефа Бајдена у Београд.

Наиме, према тумачењу појединих саговорника, Александар Вучић је био у журби да пре доласка потпредседника САД Џозефа Бајдена састави кабинет и да је то учинио тако што је нека решења оставио да се касније њима позабави. За избор нове Владе није била потребна промена поменута два закона, пошто је скројена тачно по „мери“ претходне – исти број министарстава и ресори.

Влада Србије положила је заклетву у четвртак увече 11. августа, а дан раније Амбасада САД у Београду и Бела кућа саопштили су да ће Бајден боравити у Приштини и у Београду у периоду од 15. до 17. августа. Датум посете био је донекле непрецизан, будући да је реч о 16. августу, из безбедносних разлога.

Саговорници не искључују могућност да ће премијер Вучић повући неки сличан потез и пре посете руског премијера Дмитрија Медведева која се очекује 8. октобра. Сматра се да то неће бити потписивање споразума који би посади Руско-српског хуманитарног центра у Нишу дала статус административног особља у амбасади. О овом споразуму доста се писало, након што је у фебруару усвојен закон у Скупштини Србије којом су припадници НАТО добили дипломатски имунитет приликом проласка кроз Србију. Узима се као извесније да ће Влада Србије отворити посебну Канцеларију за сарадњу са Руском Федерацијом на чијем ће челу бити Ненад Поповић, лидер СНП, која има троје посланика на листи СНС.

(Данас)

KOMENTARI7 коментара

 1. simo says:

  ako srbima pase amerika neka pase ako pase rusija neka idu na izbore vucic radi srbi sute i svi na broju sem kosova i crne gore i srbske republike vlaa dobro radi

 2. Kulak says:

  Najbolji premijer Srbije po volji naroda bio bi Nenad Popović.

 3. n.n says:

  dolazi veliko govno zvano medvedev kod malog govneta! Hahaha rusi su gotovi! Blizu im je kraj,putin ce uskoro biti bacen na koljena i ljetovace u Hagu gde ce zavrsiti kao i balkanski kasapin sloba! Hahaha gotovi su rusi,dolazi vrijeme kad cemo ih baciti na koljena i od rusije stvoriti moskovski pasaluk!

 4. Beli Orao says:

  Ко то тамо ЛАЖЕ ? Ништа од тог као и досад турчин Реџеп ! шиптар Вучић!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u