ВУЧИЋ: Србија дала 300 милиона евра за медицинску опрему, Војска Србије претрпела тежак ударац

ВУЧИЋ: Србија дала 300 милиона евра за медицинску опрему, Војска Србије претрпела тежак ударац

5 априла 2020

Председник Србије Александар Вучић обишао је данас у Старој Пазови складиште медицинске, у коме су респиратори, заштитна опрема – хируршке маске, антивирусне маске, заштитне наочаре, визири, оксигенератор, пулсни оксиметар, заштитни мантили, заштитни скафандери, капе, топломери…

Вучић је рекао да је Србија досада дала 300 милиона евра за медицинску опрему.Навео је и да је Србија успела да увезе више од 30 милиона хируршких и 15 милиона епидемиолошких маски. Он је казао да је у магацину у Старој Пазови и опрема која је данас дошла, клинички респиратори.

Председник је казао да је коришћење магацина дао Милшпед, а да БИА води рачуна о сваком комаду опреме.

Вучић је рекао да ће 10 клиничких респиратора бити прослеђено у Нови Пазар у ком се очекује пораст оболелих.

„Имамо још 201 транспортни, а 36 стиже данас. У тешким, готово немогућим условима се боримо да нешто променимо у земљи“, рекао је Вучић током обиласка.

Он је истакао да нам предстоје тешки дани, али да тога многи људи нису свесни и додао да је захваљујући предузетим мерама спашено на стотине људи и више.

KOMENTARI4 коментара

  1. Ramonda Serbika says:

    Никада до сада НИСАМ гласао за Г-дина Вучића нити за његову листу ни на ком нивоу.Кад све ово прође,а мора да прође,и ако се буду организовали избори а ја решим да на исте изађем , сигурно ћу гласати Г-дина Вучића јер је ТОЛИКО ЈАК да је успео да на 2/3 планете уведе ванредно стање,да на 2/3 човечанства подели хуманитарну помоћ у кесама са ознаком СНС,да невероватно велики број људи натера да држе међусобно растојање од минимум 2 метра.Колика снага,колика моћ - у нашем малом Алек-у.

  2. persida says:

    Oslabi vojsku sto vise da azilanti mogu da nas okupiraju peske. Bravo Vucko, sto da ne kada te milioni kukavica u Srbiji trpe, samo gazi.

  3. Gardista says:

    Pa cekaj to su one stvari iz Rusije i Kine koje su poklonjene a on njima ipak placa...koji Rokfeler.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u