ЗАПАД СПРЕМА ЛИKВИДАЦИЈУ! Срђа Трифковић упозорава на ПАKЛЕНИ НАТО ПЛАН ПРОТИВ СРБА! (ВИДЕО)

ЗАПАД СПРЕМА ЛИKВИДАЦИЈУ! Срђа Трифковић упозорава на ПАKЛЕНИ НАТО ПЛАН ПРОТИВ СРБА! (ВИДЕО)

17 августа 2019

Заменик помоћника државног секретара Сједињених Америчких Држава за Европу и Евроазију Метју Палмер рекао је да САД подржавају споразум три најутицајније странке у БиХ, којим је утврђен компромис као пут напретка када је реч о ЕУ, НАТО и формирању власти.

Међутим, члан Председништва БиХ Милорад Додик каже да нема пута БиХ у НАТО и поручује да није одустао од војне неутралности упркос бројним спекулацијама.Не одустаје се од НАТО и притисци су јаки, јер је јака и тежња да се цео Балкан увуче у Алијансу, каже проф. др Срђа Трифковић, публициста и историчар.

– Реч је о дугорочном пројекту који има за циљ поравнање терена за, евентуално, Kинезе који желе да конструишу свој транзитни коридор од Пиреја и Солуна ка централној Европи – каже Трифковић.

Говорећи о БиХ, каже да би чланство у НАТО значило да Дрина по први пут постаје граница са великим Г и у пуном смислу те речи.

– Срби из Републике Српске и Србије били би раздвојени баријером која би била, не само формално-правна као што је сада, већ у пуном капацитету геополитичка и геостратешка – каже Трифковић за Пинк.Додаје да би чланство БиХ у НАТО, са становишта ширих стратешких и дугорочних планова, на западу било посматрано као корак ка ликвидацији РС, што и јесте крајњи циљ.

– Од Републике Српске желе да оставе само празну љуштуру која можда има само име, а када би БиХ заиста ушла у НАТО, тиме би био завршен процес ликвидације, који је започет док се још ни мастило на Дејтонском споразуму није осушило – каже Трифковић.

 

KOMENTARI26 коментара

 1. Milan says:

  Mogu da pokušavaju da na prevaru upakuju BIH na put za NATO članstvo, slično kao što su uradili sa S. Makedonijom. Ali ne verujem da će uspeti. Po svoj prilici Komšić, Džaferović i Izetbegović već su aktivirali samookidač za raspad BIH. ... Željko Komšić zakazao je za 20. avgust sednicu, na kojoj bi članovi Predsedništva trebalo da glasaju o ANP-u, a potom i vanrednu na kojoj bi trebalo da se glasa o imenovanju mandatara za sastav Saveta ministara BiH. Usvajanje ANP-a značilo bi aktivaciju MAP-a – Akcionog plana za pristupanje BiH u NATO. ... Milorad Dodik: "Ići ću na sednicu Predsedništva BiH zakazanu za utorak (20.avgust, za 3 dana). Ne tražim da bude povučena ta tačka dnevnog reda, već ću glasati protiv. Na to me obavezuje odluka Narodne skupštine Republike Srpske o vojnoj neutralnosti". On je dodao da na sednici Predsedništva BiH kandidat SNSD-a, Zoran Tegeltija verovatno neće biti imenovan za predsedavajućeg Saveta ministara BiH. ... Ako posle toga Komšić i Džaferović na prevaru pošalju ANP, jedino će započeti sahranu BIH.

  • Željko says:

   @Milan Bosna i Hercegovina je međunarodno priznata država, članica OUN, kako vi Srbi velite "čedo velikog brata", kao i Kosovo i prije će Vojvodina ili Sandžak postati neovisne države nego što će manji entitet u Bosni i Hercegovini biti dio "velike" Srbije!

   • Slobodanka says:

    Tvoj imenjak i sunarodnik Željko Komšić upravo je započeo sahranu BIH! Potcenio je čak i to da Hrvati su konstitutivni narod u BIH pravdajući to europskim vrednostima. Koja budala i teški glupander. E, baš ste se našli. Bila je i Jugoslavija medjunarodno priznata država pa je nestala. Po istom ključu zašto ne bi nestala današnja Hrvatska ili današnja BIH. BIH sa tri konstitutivna naroda sada je jedini kako tako sklepan ostatak od bivše Jugoslavije. BIH se veštaćki održava slično kao teški bolesnik na aparatima uz pomoć "doktora" Incka i ostalih stranih "doktora". Ali veštačko je veštačko, nema više poverenja izmedju tri naroda i nema razvoja BIH. Na kraju će pobediti daj da se preživi,i pritom uopšte neće biti značajno da postoji i živi BIH.

   • Slobodanka says:

    Uostalom ni ti više ne živiš u BIH. Od tebe BIH nema ama baš nikakve koristi. A još gore bi bilo da si tamo da doliješ još zla na ono zlo.

    • persida says:

     A ti zivis u Cikagu, to je centar BIH.

   • Marinko says:

    To je vaša pusta želja susjed kaj ne? Bojite se pogledati realnosti u oči? Cepanje Srbije i onda? Šta sve dalje pobiti zato jer su Pravoslavni?

   • Maser says:

    Ne samo da se nece odcepili nego ce svi nepeijatelji Rusije uskoro nestati sa Balkana I Srbija ce biti Veliko Carstvo

 2. Dijaspora says:

  BiH i Srbija nikada neče uči u NATO, zapamtite to...

 3. теоретичар says:

  БиХ и Србија су већ давно окупиране чланице НАТОа. Надаље се ради само на формално правним стварима а кад и њих реше, онда могу слобдно да убијају оне Србе који ће радити против "договора и закона". Србија није само придружени посматрач у НАТО савезу, него и активни учесник у многим војним вежбама НАТОа. Обзиром на то да је Русија не само опкољена него јој је и потпуно недоступан копнени и водени приступ Србији, Србија нема никакве шансе да сачува своје територије бар у садашњем стању. Под данашњим условима, а они се врло тешко мењају, Србија је на стомаку. Српски народ је пробао, био остављен сам на ветрометини и једва сачувао живу главу, уз огромне жртве народа и територија. Данас Срби схватају да немају никакве шансе и неће се нико супротставити ни признању КиМ ни уласку у НАТО. То ће бити крајња реакција Срба, јер ако се супротставе, следи им даље и то још и убрзано физичко уништавање. Сваког ко купи мало времена Србима, Срби ће бирати за председника. Зато Вучић и има подршку више од половине Срба. Знају Срби да Вучић релативно лако може потписати и отцепљење КиМ и улазак у НАТО, али гласају за њега зато што још није то учинио. Знају Срби да је он марионета, али тренутно је чак и као марионета једина уштеда времена. Није много, али тренутно више не можемо добити.

  • Слободанка says:

   Дедице, смањи стра и сра''. Фуј, смрди на далеко та твоја теорија.

   • теоретичар says:

    Слободанка, показујете најзад своје васпитање. Ја бих се стидео да сам на вашем месту, али на сву срећу нисам. Ја се трудим да вам објасним опште ствари, да вам отворим очи, али не вреди. Гуска остаје гуска.

    • persida says:

     Slobodanka nije guska vec dokoni snob iz Cikaga koji gaji perverzne ambicije prema jednom mocnom coveku sa mongolskim ocima. Nemojte se ljutiti na nju, ona je za zaljenje.

  • Orthodox says:

   I Sirija je bila daleko potpuno nedostupna nije imala ni kopneni i vodeni pristup od strane Rusije, pa i Venecuela daleko od Rusije pa eto dodjoše Rusi i u Siriju i u Venecuelu. E moj teoretičaru, jedno su teorije drugo su dejstva. Rusi imaju pristup i u Ameriku naravno svojim podmornicama, kako misliš da su najbolji u deportaciji svojih ljudi na Američko tlo? Nema veze što smo opkoljeni Nato trupama kada niko nije u stanju da ratuje! Koliko je omladine iz NATO vojske napustilo i prekinilo ugovor niko ne vodi tu statistiku, zar mislite da je takvim vojnicima koji su poslati hiljade i hiljade kilometara od svojih kuća, familija i država prijatno i lepo što ubijaju tuđe narode na njihovim teritorijama? Zar se ovaj život vrti oko para kada ti u sanduku vrate čoveka kojeg nemožeš da oživiš sa tim prokleto zaradjenim parama? Niko i nezna koliko je vojnika NATO pakta pobijeno na svetskim ratištima i zašto sve više omladinaca izbegava i ne prijavljuje u tu njihovu najbolju (kako oni nazivaju) vojsku? Mislite da su zemlje oko Srbije sretnije ili uspešnije, bogatije ili bolje što su u Nato paktu? Niste svestni koliki je prvo trošak za NATO vojsku koju USA sve manje financira i poskupljuje rate za tobožnju modernizaciju, drugo što je bitno a što svaki vojnik mora da ima a to je volja i moral, a posle bombardovanja SRJ, Iraka, Libije i Sirije otkriven je plan glabalističkih elita, koji se koriste pojedinci i omladina neče da ratuje za tuđe ideale, posebno ne sa takvim rizicima koji uništavaju civilizacije na drugim kontinentima i u drugim državama širom sveta. Treče što je sigurno, evropska omladina je toliko moralno pala, drže je alkohol, droga i zabave, 70% evropskih omladinaca starosti od 16 do 37 godina i nezna da preživi bez svojih roditelja, kada bi jih bacili u obližnju šumu nebi znali da se orientišu i izađu iz šume a kamoli da se bore i dočekaju ili napadnu neprijatelja. Podcenjivanje Srbije je možda jedina greška koju će Nato i sledeči put napraviti, posebno kada je vojska u pitanju. A NATO će i dalje praviti greške kao što jih je pravio do sada...

  • rajko says:

   Ni[ta nisi utrefio. Steta, jer si se potrudio i napisao dosta toga.

 4. Nićifor says:

  Dijaspora, vidi se da si Ti daleko i od Srbije i događaja u njoj. Pročitaj bilo koji članak pukovnika Gorana Jevtovića o sporazumima koje je do sad Srbija potpisala i ratifikovala u Skupštini i videćeš ko ga je, kad i s kim potpisao i njegovu sadržinu. Što manje znaš sretnije ćeš živeti i manje se sekirati. Blago tebi te si u dijaspori. Daleko manje laži ćeš čuti i nećeš gledati kako draga nam Srbija svakog dana sve više propada ko ona stvar kroz pocepane gaće. Upravo danas proćitah da je iz Srbije samo prošle godine glavom bez obzira pobeglo u svet 65.000 uglavnom mladih i obrazovanih ljudi. Ostadoše nam oni sa kupljenim diplomama, a odakle su ih kupovali još malo pa će ih prodavati i oni na tezgama na buvljoj pijaci. Zar je važno ko ju je izdao ako njome nije stečeno nikakvo znanje. S njom ili bez nje biva onako kako narodna izreka kaže:” Vo u štalu, vo iz štale”. Inače Milorad Dodik nije hteo da potpiše ni SSP pa ga je Vučić ubedio da to učini. Da si pročitao samo podnaslov članka KOMADANJE SRBIJE! IZNENADNA NOVČANA I POLITIČKA PODRŠKA ZAPADA UVEK JE BEZANA ZA IZDAJU, sve bi ti bilo jasno, jer je u njemu navedeno na šta se sve SNS obavezala onima koji su joj osnovali stranku i doveli na vlast. Dodik nije hteo da potpiše ni SSP, što je prva stepenica za ulazak u EU, a to podrazumeva i evroatlanske integracije, čiji su zagovornici sve Nevladine organizacije koje finansira Džordž Soroš. Ko organizuje sastanak vlasti i opozicije o izbornim uslovima? Sonja Liht, predsednica Fonda za otvoreno društvo, prva NVO sa platnog spiska Soroša. Makar si imao prilike pročitati koliko se puta Vučić sastao sa Sorošem u SAD i njegovim sinom u Beogradu. Kakvu god je etiketu Vučić prišivao bivšoj vlasti, čiju politiku danas sprovodi, dokazao je da je u svemu nadmašio prozivane. Nije li Vučić bio i protiv refenenduma o Sudu i tužilaštvu BiH i referenduma o Danu Republike Srpske, podržavajući u svemu stavove Valentina Incka, koji sve radi protiv interesa Srba i Republike srpske.

 5. Nićifor says:

  Izvinjenje zbog pogrešno napisane reči "BEZANA", umesto "VEZANA".

  • Dijaspora says:

   E moj Nićifor, pogrešno si obavešten, svakim danom sve više i više srbskih familija napušta i RS i Srbiju, da ne misliš da je sa Hrvatskom, Crnom Gorom, Makedonijom ili Kosovom nešto bolje? Ako hočeš iskreno ljudima je dosadio Balkan, kada sam se u Beču sreo sa nekim našim zemljakom iz Banja Luke rekao je da žali što je rodjen na našim prostorima jer smo kao narodi balkana nije bitno koje vere ili nacijonalnosti prokleti. Beži na drugi kontinent jer mu je dosta laži, prevara, pljačke, ratova, ubijanja, maltretiranja, ponižavanja, privatizacija, razorenih sudbina, uništenih porodica i ostalih bivanja koja su se u poslednjih 150 godina na našem balkanskom prostoru dešavala. Srbija če uspeti za jedno 50 godina ali če tada biti drugačija nego što je sada. Mislim da nisi svestan koliko je ljudi pobeglo u zadnjih 29 godina kada bi ti rekao cifru šokirao bi se. Bolje je neke stvari neznati. Što se tiče Vučića počeo si o nekim sporazumima i ugovorima. On je ničiji čovek, slično je došao kao Zaev ili Milo, za razliku od njih barem gradi i otvara, dok ovi pljačkaju i zatvaraju. Ljudima je dosta novih lažova i starih budala, kako uništiti jedan sistem da bi drugi sistem valjao, kako uništiti Radikale da bi Naprednjaci valjali? Pa gde Srbija živi? U kojem veku? Koliko omladine Balkana treba da služi drugim narodima EU da bi se Srbija opametila? Kome se otvaraju autodrumovi? Šta je sa srbskim selima? Ko to Beograd veliča a zanemaruje Jug Srbije? Zašto je toliko ljudi iz drugih balkanskih banana država otišlo? Balkan nema bidučnosti ako se svi odsele iz regiona. Makedonci preko Bugarskih papira beže u EU, da ti ne nabrajam koliko plaćaju i nude Albanci za srbski pasoš, da li si svestan koliko para nude? Kako to da se 400.000 hrvata odselilo u Nemačku od 2015 godine a da ne smedu da kažu u javnost da ne bi došlo do obštenarodne panike? Za BiH da ti ne pričam? 200.000 Rumuna je stiglo u Austriju da traži bolju budučnost a Bugari u Poljskoj kopaju ono što poljaci neće ni da pogledaju. Balkan je interesantan samo lažovima, tajkunima, ratnim profiterima, prodavačima organa, investitorima jeftine radne sile, prodavačima oružja, transporterima prostitucije i droge. Interesantan je ljudima koji šire mržnju i zavist, a narod za preživljavanje ima da učini sve. Zato se ljudi sele sa Balkana jer jim je dosta Vučića, Mila, Zaeva, Izetbegovića, Kolinde, Tačija i ostalih lažnih političara koji prodaju svoju zemlju i svoj narod. Pametan narod beži jer su shvatili da jednom mora da naprave promenu i red pa makar bežali sa svojih ognjišta, jer se samo tako može opametiti oni koji su na vlasti. Ako nemožeš da utičeš na promenu idi, niko ti neče zameriti što si hteo dobro a nisu te ozbiljno shvaćali, tako su sebi napravili promenu i Tesla i Pupin i Đoković i svi oni koji su hteli dobro sebi, jer jih niko nije pitao da li bi hteli da ostanu i naprave promenu. Zato neka misle kome će da vladaju za jedno 50 godina kada se razseli matični narod a dodju neki nepoznati stranci koji će tražiti svoja prava. Tako se to radi. Što se tiče Dijaspore, živimo svoj život častno i pošteno, ne sedimo po kafanama i pored prodavnicama, ne ogovaramo ko je prošo i kad je došao, za zadruge, parove i farme nemamo vremena jer imamo svoje vlastite probleme koje usput rešavamo, ništa nam ne fali, živimo sa svim narodima i narodnostima ništa nam ne fali, nema tog političara koji nam može nametnuti mržnju, zavist i ako pokušava nešto da učini u svoju korist odmah se političar menja, dolazi novi koji pokušava da reši problem, ako i taj ne može opet menjamo i opet biramo novog. Ne postoji onaj koji bi bio na vlasti zauvek a da ne radi u korist naroda. Saobračaj u dijaspori je kulturan i opušten za razliku od Ibarske magistrale kojim se vozačima toliko žuri da i ne gledaju hoče li koga ubiti ili preticati pa makar ubio unakazio i razvalio na putu. To je ta razlika. Zato ljudi beže, beže jer su siti svega moj Nićifore

   • Maser says:

    Upravo tako najbolji komentar Svaka Cast ja koji Sam u inostranstvu vec 24 Godine sve ovo mogu da potvrdim

 6. Dijaspora says:

  I još to da ti napišem zapad je uspeo samo zbog nas koji smo ga gradili posle 2 svetskog rata, da nije bilo nas Balkanaca koji smo išli gore nebi se obnovila ni Nemačka ni Francuska, oterali su nas komunisti koji su upropastili našu zamlju, podelili nas u 6 država i 2 autonomne pokrajne, dodelili nam nova imena i nacije, isti smo narodi sa istim idejama, pričamo istim jezikom i isti su nam preci, Srbi smo najbrojniji ali su nam Hrvati i Bosanci brača, brača po jeziku, pismu, smehu i plaču, jelu i muziki, ponašanju i pristupu, upropastili su nas podelama koje mi nismo hteli, podelili nas u veri i naciji, podelili nas po banana državama. Niko nema budućnost dok smo ovakvi kakvi smo i zato bolje da se beži, nego da se patiš na vlastitom pragu, bolje da bežiš nego da mrziš od mržnje koja ti je nametnuta. Niko te ne pita ni ko si ni šta si, samo da li možeš ili nemožeš. A u suštini to je sve ili si dobar ili loš, drugačijeg čoveka ja ne poznajem. Neće Vučić ili Izetbegović da ti hrane decu, nego ćeš morati sam da jih hraniš, njih i ne interesuje da li se narod seli ili ostaje, oni su sebe obezbedili u taj peškirić a što radni narod gladuje to njih ne interesuje. Jednom je jedan pokojni kolega rekao, kada se razpala Juga: trebalo je sve te predsednike zatvoriti i ostaviti narodima da biraju kako da žive a ne da političari odredjuju sudbinu naroda. Tih političara nema više, ostala je tuga, bol i patnja koju mladja generacija ne razume a starija nije napravila red. Zato ljudi beže. I neka beže, ništa jim neće faliti, snaći će se, kao i svi naši narodi u Dijaspori...

  • Slobodanka says:

   Zato su sa Zapada podržavali i dovodili kojekakve ovde kod nas na vlast da bi se balkanci raselili. Kad odu mladi i mladji tada Balkansko poluostrvo u celini sa lakoćom preuzeće njihov NATO. To im je višedecenijski cilj da zauzmu još i ovo treće i najvažnije južno poluostrvo Evrope. Zatim mogu da trajno dosele koga god hoće iz Afrike, Azije. Ovo ti je srž, a rasplinuo si se pišući naširoko. Zato su podržavali budale kakve kod svoje kuće (u svojoj zemlji) sigurno ne bi podržali. Napravili su još i ratni haos da bi ubrzali to raseljavanje. A kod svoje kuće, tamo gde ti sad živiš i radiš, naravno da neće praviti i podržavati cirkus kao kod nas. Nije toliko problem u balkancima, mada mnogi jesu glupi i t.d., nego treba im teritorija Balkana. "zapadni Balkan" "zapadni Balkan" "zapadni Balkan", ko to govori i zašto govori, uključi vijuge.

   • persida says:

    Zasto Slobodanka zivi u Cikagu, a ne Pinosavi?

  • теоретичар says:

   Чудо једно колико људи погрешно схватају. Не вреди им ни цртати. Кажу слепом показивати и глувом говорити...Одакле идеја да је Запад "довео" на власт домаће издајнике да они одлучно исељавају народ? Без везе. То се догађа у целом божијем свету, од Јапана преко Русије, Кине, Африке до Јужне америке. Догађало се увек, никада није престало и догађа се и данас. Људи иду за хлебом и сигурнијим животом. Није запад постављао власт у Србији пре сто двеста година а Срби се ипак исељавали. Да није српска власт протерала Николу Теслу? Или аустроугарска, шта ја знам која власт била у теслином селу. Економске миграције су биле такође изразите за време турске владавине у Србији и Срби су се исељавали у Турску да лакше преживе. Неки прорачуни говоре да данас има око 3 милиона потомака тих Срба у турској и да су још увек на неки начин изоловани у Турској иако су потурчени 100 посто. Значи, исељавање није само из Србије и није ни највеће исељавање. Јесте приметно, али није трагично и неће уништити српски народ. Иначе, најближи назив "дијаспоре", најтачнији и најкоректнији је ПРЕБЕЗИ! Они тамо постају највећи Немци, Амери, Хрвати, Турци и нанели су зла Србима готово једнако таман толико као и сви народи који су нападали Србију заједно. Дакле, пребези или дијаспора су тешко зло готово сваког народа. Пребези раде за непријатеља свог народа, праве бомбе, превозе до авиона који ће те бомбе бацати на Србе, а понекад и возе те авионе. Нема им друге. Они који као пребези остану и даље "српски" родољуби, неће возити авине да бомбардују Србе али ће правити шрафове за бомбе. Дакле, пребези су како год окренеш, зло српског народа а нежно име "дијаспора" су добили од тилета као рекламу за што веће исељавање Срба. Понекад се неки пребег кад се обогати сети свога народа и изгради неку ћуприју преко дрине али наплаћује мостарину. Бизнис је бизнис. Такви су ређи од кише кад треба. У суштини се никад не враћају у своје државе и трајна су штета сваког народа. А што се тиче домаћих родољуба које окупатори готово редовно постављају на власт, па објашњавао сам вам сто пута...Нису они ту да би они осмишљали како да уништавају своје народе, него се користи њихова, специјално у Србији, родољубивост да би их народ боље прихватио и да би се народ дефинитивно на крају обрушио на њих као главне кривце и тако скренуо пажњу са окупатора. Да окупатор постави Ханса или Џона за прецедника Србије, ишло би врло тешко. Та тактика је стара колико и окупације кроз људску историју и није изум Америке. Објашњавао сам све то до сада али вама никако то да уђе у главу. Сдруге стране, родољуби се лако приклањају окупатору, сматрајући да могу бар нешто добро да ураде за свој народ, иако знају да ће на крају бити осуђени од свог народа као главни кривци. То вам је данас Вучић. Ураде ли нешто добро за свој народ? Па ураде, али им је и то дозвољено јер успут провлаче и све планове окупатира много лакше него да је Ханс постављен за прецедника. У сваком случају су бољи него да нам поставе за прецедника пензионисаног Клинтона. Дакле, родољуби издајници на власти су нужно и мање зло од странаца. Колико пута треба то да вам објашњавам?

 7. persida says:

  Ovo mi lici kao da branis Vucka?

 8. теоретичар says:

  Не браним га. Волим га споцигле у леђа још од оних земунских кућица-киоска за виршле, ако се не варам, али то нема везе са данашњом истином. Покушавам да објасним да су сви ти људи на власти, НВО и остала жгадија као што је Обрадовић, Вукадиновић и тако даље, ријалити теве и медијски уредници "државних" медија и уопште узев све јавне српске личности, као и српске судије, полиција, војска све то на гомилу је САМО И ЈЕДИНО ПОСЛЕДИЦА. Знате шта се каже за последице? Ако излечите последице, односно побијете квислинге, а ту спада и комплетна војска са полицијом, болест нисте излечили. Узрок нисте излечили и све остаје непромењено само ће уместо стрељаних поставити живе а у свакој поробљеној држави, таквих има таман скоро колико и народа. Упорно покушавам да скренем пажњу да је убијање свих њих на гомилу само узалудан посао и један ужасан промашај. Убили би се ми међусобно, Срби убијају Србе а нашим окупаторима не би фалила ни длака сглаве. Некада сам осипао паљбу по свакој демонстрацији а било је их је по професијама и глупостима да не поверујеш и сви полугладни људи су гледали да демонстрирају испред скупштине. Нема ништа од тога. Моште све те српске конгресмене побити и даље ћете остати полугладни. Мислим ти демонстранти. Да имају имало свести, моћи, вођство они би знали где треба да демонстрирају и кога да руше, али не знају јер су им подметнути српски родољуби у улози квислинга да на њих мастурбирају и да се жале а да забораве на Амере. Јесу ли заборавили? Па скоро. Малтене сматрају да их Вучић држи поробљене, или Тадић или било ко само им не пада на памет да су прави кривци недохватљиви. То је суштина овога што изгледа као подршка Вучићу. Ипак, има један мали слободан простор који се њима даје као нека екстра награда и ту су донекле без контроле. То је био и посао око повлачења признања и њима је то дозвољавано јер је ЦИЈА била сигурна да то неће бити успешно. Јесу ли ти "криминалци" из власти ипак учинили нешто, за све нас на почетку готово невероватно, и наслагали 15 државица да повуку признања КиМ као државе? Ипак нешто. Сада када су амери у шоку схватили да је то узело више маха него што се ико од њих надао, сада почиње затезање. Тачно је и што слободанка каже да су Руси допринели томе мењањем генералне ситуације на свету а данас су се чак и директно придружили напорима Срба. Само слободанку понекад обузме нека немоћ и бес и избаци је из такта па нисам хтео да јој потврдим схватања, него сам још успут досуо уља на ватру против Руса а то и није тешко. На сваког се може пљунути, јер нико није савршен. Ето, да јој чупам нерве због непристојности. Дакле, драга моја персице, чак и квислинзи имају неке добре потезе, којих се без њих никада не би догодили. Уосталом, изнео сам јако много чињеница за и против. Не могу све поново. А Косовац би могао мало да дометне али је заљубљен по обичају па несме. Ја у моју персицу, он у...Погодите, драга персице.(Шалим се мало, али одговор је врло темељан и оно је што ја стварно видим да се догађа. Ништа није потпуно црно па ни слободанка. Ништа није потпуно бело па ни косовац. Ви и ја смо златна средина. Ето, морам мало...)Иначе, тај коментар горе на који сте ви ставили примедбу је намњен нићифору и дијаспори, само не видех њине реакције након коментара.

 9. persida says:

  Pomesao si babe i zabe i ponovo dokazao da si vucicevac. Tebi su Obradovic i Vukadinovic isto sto i Vucic. Pardon, sta god mislio o njima, oni nisu opljackali ovu drzavu, a Vucic jeste, velika je to razlika, dragi vucicevcu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u