ЗАШТО НАС ВЛАСТ ПЛАШИ ШИПТАРИМА: Из дана у дан их је све мање, ево колико заиста њих живи на Косову (ВИДЕО)

ЗАШТО НАС ВЛАСТ ПЛАШИ ШИПТАРИМА: Из дана у дан их је све мање, ево колико заиста њих живи на Косову (ВИДЕО)

19 фебруара 2019

Народни посланик Двери, Срђан Ного, каже да би сви на политичкој сцени требали јасно да се изјасне шта мисле о Косову и Метохији. Он је исказао незадовољство што у „уговору са народом“ који Савез за Србију потписује са грађанима нема ничега о Косову и Метохији.Ного је гостујући у емисији “Српска прича” указао да поједине странке плаше народ Косовом износећи лажи о снази Албанаца како би ослабили вољу грађана Србије за одбраном суверенитета.

– Moрамо да изађемо пред грађане Србије и да кажемо да је то надуван проблем. Албанаца на Косову нема ни 800 хиљада. Значи то нија та цифра која се нама говори. Социјална структура њиховог друштва није тако добра. Ако мислите да је то 800 000 људи који су вољни да ратују са нама то су глупости. Они су и економски у горој ситуацији него ми, млади маштају да побегну са Косова. Не треба да се плашимо – каже Ного.

Он објашњава да је прави број Албанаца на Косову најбоље видљив по броју гласача или по броју телефонских претплатника. Ного каже да народу треба да се каже истина да би Срби лако могли да ослободе КиМ, а не да се лажу како ће нас Албанци популационо победити.

Он у интервјуу говори о вешалима на протестима, борби против судских извршилаца, стању у правосуђу, корупцији у власти и другим актуелним темама.

(Pravda)

KOMENTARI8 коментара

 1. Biogradlija says:

  Tačno.Lupetanja o 2 miliona šiptara na Kosovu i Metohiji su mit.Sela su tamo već godinama polupusta,sa uglavnom staračkim stanovništvom.Veći broj šiptara naselio se u gradove,uglavnom Prištinu,Uroševac i Đakovicu.Radno sposobno šiptarsko stanovništvo se iselilo u Zapadnu Evropu i SAD.

 2. Kulak says:

  Nema šiptara ni u Makedoniji ni približno toliko koliko se priča.Kolega na poslu je rodom iz Ohrida,često ide tamo.Kaže da su šiptarska sela u Zapadnoj Makedoniji pusta,sve se iselilo u Austriju i Nemačku.Taj navodno ogroman broj šiptara na Balkanu i priče da svaki od njih ima po 15 dece su najobičniji mit.

 3. opet ja says:

  Tako je. Vojska i policija da se pošalju tamo, rezolucija i svi sporazumi su prekršeni.

 4. Velika Metla says:

  Зато што имате за прЦедника шиптара! Је ли то тешко схватити?

 5. milorad2 says:

  ima ih 450-600 hiljada realno na kosovu, kako kada ker svi koji su mogli da pobegnu od američke "demokratije" i "vladavine prava" koju sprovodi kosovka mafija su pobegli ODAVNO.Ovi kozari što im glume vojsku i neke specijalne jedinice, zajedno sa mobilinim terorističkim grupama su svi na platnom spisku američke armije i zato su još tu jer su se zajeb. i potpisali pristupnicu i znaju da ako odu pre isteka ugovora, njih čeka zatvor, bilo gde da odu u z.evropi ili u USA :)optužba nije važna robija im ne gine.

 6. marko says:

  mislim da ih ipak ima preko 1160 000. to 800 000 s pravom glasa na izborima ovo 400 000 godina do 18

  • Velika Metla says:

   марко,много лоше мислиш! Почни само од Приштине где их има око 300 хиљада са све дођошима у полседњих 11 година! Следећи већи градови су Митровица,50 хиљада,Пећ 20 хиљада,Призрен око 30 хиљада (можда ни толико),и у осталим местима још можда око 200 хиљада укупно са све селима! И где нађе милион и 160 хиљада? Можда са шлихтарима из "македоније" и милогоре! Мада ни тада их нема ни близу милиона!

 7. Dražen Jovan Petrović says:

  Oko 800.000 šiptara? To je realan broj. Bajke o milionima šiptara u Srbiji su obična budalaština koju smišljaju propagandisti. NEĆE DUGO!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u