ЗАСТРАШУЈУЋЕ – ОВО ЈЕ ЈЕДИНА ИСТИНА: Ево колико су америчке ракете далеко од Москве (ВИДЕО)

ZASTRAŠUJUĆE – OVO JE JEDINA ISTINA: Evo koliko su američke rakete daleko od Moskve (VIDEO)

8 marta 2018

Vojni analitičar Miroslav Lazanski upozorio je gostujući u Jutarnjem programu TV Hepi da je NATO sa antiraketama u Rumuniji i Poljskoj na 6 minuta leta do Kremlja!

On je podsetio da je velika Kubanska raketna kriza izbila upravo zbog slične situacije, kada je svet bio na ivici III svetskog rata zbog toga što je SSSR instalirao nuklearne rakete na Kubi, kao odgovor na raspoređivanje američkih raketa u Turskoj.

Ista ta stvar se sad ponavlja sa raketama u Rumuniji i Poljskoj – istakao je Lazanski.

 

KOMENTARI7 komentara

 1. M says:

  Samo što USA nije dozvolila instalaciju ruskih raketa-moći na svojim granicama,a Rusija to jest dozvolila,ili u finalu neće ako je pametna!

 2. SARMAT says:

  Te američke rakete su beznačajne i beskorisne gospodine Lazanski.A šta ćemo sa Sarmatom,sa Statusom 6,sa svim onim o čemu je govorio gospodin Putin? Gospodine Lazanski!! Rusiju SAD ne mogu vojno napasti.To je jedina istina. Nemaju tehnološke mogućnosti kao Rusija.Rusija treba da se čuva sabotaža kao one u Siriji sa onim avionom,sa helikopterom u Čečeniji,sa horom Aleksandrov i sličnim nesrećama.Jeste li nešto primjetili gospodine Lazanski?Ni jedan moderni ruski vojni avion kao npr Su-30,Su-34,Su-35,(o Su-57 da i ne pišem)nisu ni okrznuti. I nikada neće.To je neizvodljivo zbog vrhunske elektronike(najbolje na svijetu)kojim ti avioni raspolažu.Srušene su dva aviona iz sovjetskog doba:Su-24(podmuklo)i Su-25 nedavno kada je poginuo major Roman Filipov.Ali,prošle godine ruske vazdušno-kosmičke snage oborile su svih 59 Tomahavka.I ovo je istina koja se podlo krije.Eto,pa sad vi vidite.

 3. M says:

  Ako USA-NATO metne na ruske granice svoje napadne hipersonične A-rakete(a koje su vjerovatno već spremne) i koje će od trena ispaljinja do udara u cilj,letjeti tek par minuta,onda Rusija NEĆE STIĆI reagirati na taj udar bez obzira kakvu odbranu imala(S-500,lasere,elektronske ometače,antigravitacijske razbijače,itd.),te nakon primitka takvog poražavajuće udara će moći odgovoriti tek vrlo djelomično podmornicama na dežurstvu-plovidbi,jer će sve drugo-Rusija-biti uništeno!A i ono što ruske dežurne podmornice ispale,možda neće bezuspješno loviti USA proturaketne, nego dočekati laseri,elektronski ometali itd.Ne trude se USA-Zapad đžabe da instaliraju svoje sisteme na ruske granice,da love vjetar!Zato će Rusi biti u gubitničkoj poziciji ako to dopuste!Zato je i realna opasnost(za Europu) da to(Rusi) neće dopustiti!Zašto bi(osim ako su retardirani)!

 4. Maximus says:

  Kada krenu rakete ka njima ,krenuce i Ruske ka njima istovremeno.Neko ceka smrt za 6 minuta,nekog za 10 min.Koja je razlika?

 5. M says:

  Razlika je u tome što danas nitko ne može maximalno odgovoriti unutar 3-5 minuta,nego tek djelomično,nedovoljno,gubitnički!!!

 6. Dostojevski says:

  Da razočaram sve NATO simpatizere...jer bi mirali znati da nikakve rakete SAD-isti neće ni moći da lansiraju jer će biti u startu sprečeni da to učine. A biće sprečeni najnovijim ruskim elektromagnetnim oružjem! Pametnom dovoljno. :-)

 7. Erulian says:

  Takmičenje, ko će živeti duže 2-3 minuta. Bravo majstori, retards!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *