Жене су најмрзовољније ујутру

Жене су најмрзовољније ујутру

15 марта 2019

ВИШЕ од 50 одсто припадница лепшег пола не воли да разговара ни са ким најмање сат времена након буђења – показала је студија америчких научника. Истраживачи су открили и да су жене у јутарњим сатима далеко безвољније од мушкараца.

У студији је учествовало 2.000 припадника јачег и слабијег пола, а резултати истраживања су показали да трећина испитаница ујутру избегава комуникацију чак и са колегама, док 15 одсто њих покушава да избегне разговор и са децом. Испитанице су као разлог за јутарњу мрзовољу навеле притисак у глави које саме себи стварају, размишљајући чим се пробуде шта све треба да ураде тог дана.

KOMENTARI2 коментара

  1. Nina says:

    Zar ovo nije univerzalna cinjenica? Za sve ljude! hahaha!

  2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

    Svako je mrzovoljan ujutro. Kapitalističko-religiozni šljam nas vekovima teroriše da robujemo od ranog jutra do kasno, maymunski narod i danas ponavlja idiotske mantre "ko rano rani 2 sreće grabi", a grabi sreću onu stvar jer pre će biti da je istina "ko rano rani 2 računa plati", ili "ko rano rani na 2 sačekuše plati", ili "ko rano rani nemože ni sendvič da zaradi". Treba da se radi što manje, treba raditi isključivo ZA SEBE a ne za kapitalistu, državu i religiozne parazite, tako se produžuje životni vek, tako se manje rizikujemo bolesti i povrede, a ustajemo i ležemo onda kako nam telo diktira. Od sistema ionako nemamo ništa da bi se toliko žrtvovali na njihovim poslovima a od njih na penzije možete da zaboravite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u