ЖЕСТОК ОКРШАЈ: Чанак „ударио“ на Шешеља, ево како му је одговорио

ЖЕСТОК ОКРШАЈ: Чанак „ударио“ на Шешеља, ево како му је одговорио

7 маја 2017

Лига социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненада Чанка оценила је јуче да је крајње време да се покрене процес против лидера радикала Војислава Шешеља, те да се њему и свим његовим саучесницима коначно суди у Србији за прогон хрватског и другог несрпског становништва.

– Митинг Српске радикалне странке у Хртковцима 6. маја 1992. године када је у његовом присуству прочитан списак „неподобних“ грађана хрватске националности, био је увод у насиље, убиства и прогон најпре у том, а затим у још 20 места у Срему – поручили су из ЛСВ-а позивајући тужилаштво и све надлежне органе да покрену процес против Шешеља.

– Чињеница да је Хашки суд ослободио Шешеља кривице не значи да он није крив и да му се не може и не мора судити овде. Напротив – додаје се у саопштењу.

Коментаришући све ово шеф радикала Војислав Шешељ, најпре се насмејао, а онда у свом маниру одговорио на Чанкове наводе и захтеве.

– Ненад Чанак је невероватна будала! Да сам лично убио 100 људи и да ме је Хашки суд ослободио по оптужби за та убиства, ниједан суд на свету не би поново могао да ми за то исто суди. И ја поручујем Чанку да треба нешто и знати, а не само ср*ти! – казао је Шешељ за „Ало!“.

KOMENTARI4 коментара

  1. Kosovac says:

    Овај „INTERMAGACIN“ повремено избаци неку вест, увек да би провоцирао неку СПОвцу да бљује. А ми Шешељевци морамо да трпимо њихове баљезгарије.

  2. Aleksandar says:

    Обрачун два опака кловна и дегенерика.

  3. Beli Orao says:

    Вероватно и опстају као портал за основу свађа различитих мишљења!!! Ништа солидног и поверљивог, све "тела баба лан да је прође дан!!!"

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u