ЖЕСТОКО УПОЗОРЕЊЕ ХРВАТИМА: Корона је мала беба за оно што следи (ВИДЕО)

ЖЕСТОКО УПОЗОРЕЊЕ ХРВАТИМА: Корона је мала беба за оно што следи (ВИДЕО)

23 марта 2020

„Након епидемије короне Хрватској следи економски колапс и бакротство, фирме ће масовно бити гашене, људи остати без посла, грађани неће моћи да врати кредите“, упозорава Иван Пернар посланик у хрватском Сабору. Он тврди да ће након епидемије короне у Хрватској уследити епидемија самоубистава људи који су остали без новца.

– Корона је мала беба за оно што следи – упозорава он.Пернар каже да Хрватска не може више да рачуна на приход од туризма и да је то оно што ће Хрватску гурнути преко ивице.

– Хрватска ће имати минус од 7 милијарди евра прихода од прихода од туризма – објашњава он.

Пернар је рекао да је Хрватска уласком у ЕУ запечатила своју економску судбину и да ће сада због пандемије видети зашто је глобализација катастрофа за сваку државу.

(Правда)

KOMENTARI44 коментара

 1. Mikonos says:

  Pričaš koješta Ivane...eto glupih Srba da poprave sezonu i turizam. Uz sve Tompsona koji će ako “triba” i “svilen konac” pevati gostima na uvce. Sve za dom!

  • Istinu na sunce... says:

   Ne pričaj svašta, od kad im "glupih" Srba nema na Jadranu, turizam u Hrvatskoj je u bedaku, u teškoj buli. Samo treba imati muda i to priznati. No, nema im ni one najniže socijalne radničke klase Švaba koja su nekada dolazili sa punim gepecima konzervi gotovih jela i mesnih narezaka. Kupovali su samo hleb. I Švabe su odavno pronašli neku novu destinaciju, jeftiniju a kvalitetniju. Tako da će Tomson pevati samo domaćoj raji koja živi u priobalju i na otocima.

   • Robert Wronsky says:

    Dok su Srbi dominirali na Jadranu prihodi od turizma su bilo sirotinjski. Kada ste napali Hrvatsku učinili ste Hrvatima uslugu, mada nemamo ništa protiv poštenih Srba, prihodi od turizma i turisti iz cijeloga svijeta su se udeseterostručili i gostiju ima i previše. Pernar mlati praznu slamu i na njega nitko u Hrvatskoj ne obraća pozornost ali vi jedva dočekate takve loše prognoze i radujete im se. Samo kod vas je popularan ova šarlatan, kao i ona kuja Vedrana Rudan. Radujte se dušmani ali Hrvatska ide nezustavljivo naprijed svojim putem i možete ju samo mrziti.

 2. Portopranco says:

  I šta sad da kažemo mi koji smo čudom spasili glavu od hrvatskog noža? Bog će hrvate kazniti za sve njihove strašne zločine etničkog čišćenja i dva genocida koja su izvršili nad srpskim narodom.

  • Велика Метла says:

   Не треба њима већа казна од тога да су покатоличени. У најгору (не)веру на свету су се прешалтали. Убедљиво најгору.

   • Karital says:

    Mislim, da ste se vi srbi prešaltali u ubedljivo najgoru veruU 11 vijeku Bizant je podijelio Isusovu crkvu, za nagradu bog im šalje osmanlije, koje ne samo da su ih nadvladale, već su ih izbrisali sa lica zemlje.Osmanlije rade grešku, tako što su dopustili da to vizantijsko zlo, podjele i mržnje, ostane posle njih u SPC.Petsto godina je bio mir dok su vas držali u ropstvu.Posle odlaska osmanlija pokrećete sve ratove na balkanskim prostorima, uključujući i prvi svjetski rat.Po svemu sudeći, osmanlije su samo "Mač Božji" koji je očistio "Bizantsko zlo" sa ovoga sveta.

    • Rafmanjinov says:

     Najveće zlo koje postoji su rio-katolici, vi ste podelili Isusovu Crkvu, vi ste imali inkviziciju, vi ste zlo zemaljske kugle, vi ste spaljivali ljude, vi ste nasilno pokrstavali, ali i pored svaga Pravoslavlje je ostalo, vi ste imali u ndh logore za decu vi ste u ime vaše pogane vere ubili 300 000 Srpske dece, u Jasenovcu ste ubili 700 000 Srpskih Civila, ja vama ništa ne želim ni dobro ni zlo, nego se molim Gospodu da vam da po delima vašim. Hvala Ti Gospode što sam Pravoslavna i Svetosavska, hvala ti sto pripadam mucenickom, ponosno, najboljem narod Srpskom.

     • Karital says:

      Istina, bez inkvizicije bi nestala europa i europske vrijednosti, samo ti to ne razumeš.Po luteranima bi islam bio do Grenlanda.Tko bi Vas oslobodio od turskog ropstva da nije bilo katolika?Nemam interes da razbijam glavu za pokatoličene i popravoslavljene Vlahe.

      • Rafmanjinov says:

       Kom se ti Bogu molis, jadni čoveče? Onom đavolu u Vatikanu,pa pa vam je on uveo svoje zakone da ubijate ljude i smirite strah, Isus Hristos je svojim Apostolima zabranio da imaju i dve haljine, u 10 Bozijih Zapovesti stoji Ne Ubi, kom se Bogu molite, čije vi zapovesti poštujete? Ti opravdavas ubistva i spaljivanje naroda da se time brani vera, možda vaša djavoljska ali nikad Hristova vera, neka vam Gospod da po delima vašim,verujem u Boziju pravdu, verujem da će vam Gospod vratiti za nevinu krv Srpske dece i Srpskih civila, Gospode neka bude Volja Tvoja.

    • Becki konjusar says:

     Pa i vi tzv hrvati ste bili u toj veri. Vi ste u XVII vijeku počeli prelazitu u rimokatoličku vjeru. Vrhunac je bio XIX vijek. Ne možete vi to znati zato što vam kriju. Ako si mladji od 40 godina nisi mogao ni čuti ni pročitati o fenomenu pokatoličavanja srba u Dalmaciji, Slavoniji, Lici i Bosni i Hercegovini. U mom kraju pojedine komsije po ubijedjenju hrvati jos pale svijeću na dan slave koju su slavili njihovi preci. Mozete vi negirati koliko hocete ako vam je tako lakše.

    • Taki says:

     I ovo priča pokatoličeni srbin ! E jado...

    • Istina oslobađa says:

     Ima li večeg zla od pokatoličenih Srba, koji su prodali dušu, moral, običaje, veru, naciju, budučnost? Badava vam more, večita kolonija Napoleona, Vatikana, Hilera, EU robovi... Pedofilija u katoličkim crkvama govori kakav je to narod...

    • simon says:

     ti si samo deo genocidne rase,zvane NDH,sramota ste za ljudsku rasu,to što su tvoji pradjedovi i dedovi radili,nije pojmljivo bilo normalnom čoveku,čak su se i vaši partneri u zlu,nacisti zgražavali,pobijete Srbe u 1.sv ratu,ne budete kažnjeni,u 2.sv.ratu počinite genocid,zakoljete i pobijete MILION SRBA,NE BUDETE KAŽNJENI,sad 91.god,proterate 250 000 do 300 000 Srba,ubijete još nekoliko hiljada Srba,uz veliku podršku vaših gospodara Vatikana i Nemačke,i takođe ne budete kažnjeni.Čiju li ćeš pušku ponovo da okačiš o rame,ko najbolje ume da ti komanduje ustašo!

  • rajk O'mladić says:

   Vas je čudo spaslo od Hrvatskog noža, ali vi ste ti kojima je njihovo more draže od bilo čega, kako kaže Mikonos "eto glupih Srba da poprave sezonu i turizam", i tako je svih ovih godinama, njihovim muzičarima ovde po Srbiji hrlite na koncerte, punite im sale i novčanike, pošto vam je to najdraža muzika, pokojnog Olivera sva izdanja i dalje vrtite na svojim zvučnicima, trčite im na taj nož kojem ste pobegli i treba da nas pljuju i jebu u zdrav mozak, urazumite se ili ste protiv njih ili ste i dalje za njih i vratite im se tamo trebaće im stoka nova za klanje i iživljavanje.

 3. Kulak says:

  Mogao je to biti normalan narod da ih nisu uništili katolički fratri i odvratni šovinizam.

 4. Dražen Jovan Petrović says:

  Dobili su državu,etnički je očistili od Srba i onda je pretvorili u poprište strave i užasa za hrvatsku naciju.

  • Istina oslobađa says:

   ...bolesnici oprani mozgom...krvatska mentaliteta...

 5. Velika Metla says:

  ЕУ????? Хахахахахахаха............,па да ли има још залуђених несрећника који верују некаквој "ЕУ"??? Изгледа да има. А шта да се ради,кад кривих дрва и будала никада фалити неће.

 6. petrovgrad says:

  Kako su zaslužili tako će im se desiti. Ja sam svestan činjenice da su Srbi i Hrvati dva najbliža naroda, kao i činjenice da su Hrvati pobili preko milion Srba, da su 90-ti proterali pola miliona Srba. Ruzvelt nije bio lud kada je doneo doluku da se Hrvati stave pod protektorat, jer su štetni po civiliizacijski svet. Taj surogat i veštačka tvorevina nije sazrela da bude državotvorna nacija.

  • Velika Metla says:

   петроград,"хрвати" НИСУ народ,него народна групација. Капираш ли разлику? Ако не капираш питај некога,ко је завршио,макар,средњу школу.

  • Sledge says:

   Karital, Biće to sve u redu... kunem ti se. Uživaj dok možeš.

   • Karital says:

    Sledge, da budem iskren, mogu nekoliko godina da izdržim bez turista, a do tada će izmisliti nešto za koronu.Zabrinjavaju me ovi došljaci Slovenci, Talijani i pametnjakovići iz unutrašnjosti hrvatske koji jure na otoke u nadi da ovde nema korone.Mogli bi ubrzo i oni završiti kao Portprance.

 7. Duca says:

  Niko da pomene da je Ivan Pernar veoma pametan čovek, pisac knjige Poreklo Novca, protivnik globalizma, liberalnog kapitalizma i evropske unije. Ako se nađe pametam hrvat, to treba priznati, nama nedostaju takvi ljudi! Tu je i Vedrana Rudan, pametna osoba koja je uspela da se za nju čuje, a ne podilazi ni jednoj vlasti u hrvatskoj, niti bilo gde. Šta mi umesto njih mamo (namerno je šta, a ne koga jer...) natašu kandić, sonju biserko, čedu roma, milicu natovicu, srđu popovića ciaša,..... tuga. Gde su naši pametni i uspešni ljudi, izuzev Kusturice? Niti su pametni, niti uspešni (osim kroz politiku i vladajuću partiju). Teško je priznati, ali je tako.

  • RASPUCHIN says:

   Паметан али и лукав јер не говори све што му је познато. Наравно да има и код нас људи који знају и познају ситуацију али их нико не воли слушати јер , огромној већини ,истина "жуља" уши а некима и савјест. Питајте нас који смо протјерани деведесетих и којима су убијани сродници и сународници четрдесетих па ћете се запрепастити када чујете истину. Пустите Ви Пернара и Руданицу као и Северину и њихове приче. Поредите бабе и жабе , Кустурицу и Руданицу и имте криве предоџбе о успјеху. Ови у политици нису успјешни већ само безобразни и бездушни. Они у умјетности , чак да међу њих сврстамо и певаљке , су гори од политичара јер пристају да им исти буду мецене. Дуга је прича а требало би кренути од основа јер нам је много тога погрешног и лажног деценијама усађивано у свјест. Због тога овакво Ваше гледање на Пернара и Руданицу који нити и једанпут нису проговорили о Србима , прогнанима из "лијепе њине" , и о њиховим правима. Зашто Пернар не говори о поријеклу "стамбеног фонда" у "лијепој њиној" и о томе колико је станова и осталих некретнина отето Србима? И не ради се ту само о становима , мого су Срби уложили у ту "државу" а Пернар и Руданица ћуте о том као ... пип..

   • Rafmanjinov says:

    Ne vidim ni jedan jedini razlog, zašto Srpske novine prenose bilo kakve izjave, bilo koga u hrvatskoj? Da li oni očekuju, da će im Srbi poverovati, to nikad, to za sebe mogu da kažem, otići u u hrvatsku kad se u Dubrovniku bude viorila Srpska zastava, a to će biti brže nego što mnogi misle.

 8. Portopranco says:

  Ja sam svjestan da Srbin iz Beograda ili Srbin iz Novog Sada donekle drukčije gleda na tu hrvatsku naciju nego mi Srbi koji dolazimo iz krajeva gdje je 95% Srba koji su tamo donedavno živjeli protjerano ili poklano hrvatskim nožem.Zato hrvatima ne mogu poželjeti ništa drugo nego da im se dogodi sve ono što su oni uradili nama.Naravno,ne svima.Ima i tamo poneki normalan čovjek.U Ivanu Pernaru postoji nesumnjivo doza humanizma.To mu priznajem.

  • Slobodanka says:

   Jedno mišljenje iz Novog Sada. Nemamo mi uticaj na Hrvatsku, i nismo autoritet za njih te blesavo je da ih savetujemo ili delimo komplimente. Tako je ne samo od kad su stekli-dobili nezavisnost, nego odavno. Razlozi: 1) Mnogi Srbi izgubili su svoje živote, zatim svoje kuće, imanja i poslove u Hrvatskoj, ne samo 90-tih nego i u ranijim ratovima. Sada biti suviše prijatelj sa Hrvatskom znači naš pristanak na sve te gubitke. 2) Kompleks identiteta poznat kao narcizam malih razlika, imam utisak da je baš kod Hrvata najviše izražen. 3) Balkanska istorija koja podrazumeva često pravljenje novih država, ratove i nove granice, a uglavnom spram interesa evropskih sila i širenja njihovog uticaja. Miroslav Krleža objasnio je to rečima: Srbi i Hrvati su dva komada jedne balege, koju je točak zaprežnih kola balkanske istorije prepolovio na dva dela. 4) Ali pritom važno je i ovo: kod malih i slabih balkanskih naroda postoji potreba da se dokažu kao moćni stalnim osvajanjem srpskih teritorija i ponovnim poražavanjima Srba i Srbije. Imati stalno posla sa takvima nije privlačno. Noviji primeri. Primer 1: Koljinda u julu 2018 tokom posete Tirani: "Albanija je bila naš prijatelj kada nam je bilo potrebno" i podsetila je na brojne Albance koji su se borili u ratu u Hrvatskoj. "Bili smo doslovce braća po oružju, pre nego što smo 2009. zajedno ušli u NATO. Mnogi Albanci su žrtvovali svoje živote za Hrvatsku i verujte mi - Hrvatska to neće zaboraviti." Primer 2. Izjava Envera Hodžaja krajem 2018 godine da je u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori razgovarao o osnivanju pakta protiv Srbije. Demantovlai su to i iz Skoplja i iz Podgorice, ali čak i bez pakta iz prakse jasno je da to postoji i funkcioniše. ... Smatram da su sada potpuno uzaludni komplimenti upućeni sa naše strane onim Hrvatima za koje smatramo da su ispravni-normalni. Zasad najpametnije je da ćutimo i bar da ne gubimo svoje vreme na njih. Susedne smo države, još uvek postoje Srbi u Hrvatskoj i ko zna kako im je, te povremeno treba da se reaguje, ali baš treba odmeriti šta reći ili preduzeti.

 9. Duh proroštva says:

  Ivan je genije, uvek volim da čujem Ivana Pernara jer govori objektivno i potpuno je hrišćanski nastrojen u duši. Takođe je dobar drugar sa našim Malagurskim. Kod Hrvata je sve to komplicirano ne? Mnogo toga će se zgoditi da gurne Hrvatsku preko ivice, na kraju nedostatak ekonomije i samoubistva. Kod nas u Srba je to sve mnogo jednostavnije dovoljan nam je samo predsednik za sve to i guranje preko ivice, ekonomiju nismo ni imali zadnjih 30 godina, e jedino smo izgleda glup narod kada su u pitanju samoubistva, nama je lakše da se svi survamo niz liticu kao krdo onih prasadi napunjenih demonima iz evanđelja. Međutim ovo sledi i svim ostalim narodima koji su se oslanjali na ekonosmsku sigurnost svoje zemlje kojom sa vrha upravlja knez tame i deluje preko sinova nepokornosti na sve narode sveta. Verujte mi da se treba pokajati i obratiti Bogu kroz ime Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista. Najbolje vreme za ovo je kada čujete ovaj glas, da vam ne otvrdne srce vaše.

 10. Slobodanka says:

  Kad se nagovesti ekonomska kriza evropljani se odriču letovanja. Oni koji se ipak odluče morali bi da donesu test-potvrdu da nisu zaraženi. Do jula virus će najverovatnije stati, ali opet ko će da primi goste koji kašljucaju ili povremeno imaju temperaturu? Pa da zaraze hotele, apartmane, celu rivu, i meštane.

 11. opet ja says:

  A u Srbiji će da nam cvetaju ruže i bićemo još bogatiji...Ekonomski slom je već počeo, krenuo je sa Wall Streeta i ide sve dalje, korona ga smao pospešuje.

  • Slobodanka says:

   Zar nas je "vrli" Zapad dosad obogaćivao??? Jeste ponajviše sa osiromašenim uranijumom, pa sa NVO, itd. Pa sad treba da žalimo što slabe oni koji su nas učinili bogatima. ... TURIZAM. Zemlje koje se značajno bave turizmom biće prve pogodjene. Naravno da u te zemlje ne spada Brbija.

 12. Cmarkovic C. says:

  Neki od komentatora zaboravljaju,ali ja dopunjavam rec koja fali u skoro svim textovima: odabranom narodu .

 13. petrovgrad says:

  Ja Pernara rado slušam, podržavam ga kao antiglobalistu i antikolonizatora. Čovek štiti pre svega ineterese Hrvata.Znam Ja da Hrvati nisu nikakav narod niti imaju elemente i obeležja naroda. Međutim ne mogu preći preko činjenice da ima je status naroda priznat još kada je stvorena kraljevina SHS pa sve do danas. Ja sam za stanovište američkog predsednika Ruzvelta. Hrvate treba lišiti sposobnosti i staviti ih trajno pod tutorstvom. Hrvati su genocidna skupina, koja je većina u Hrvatskoj. Izuzetaka postoji, ali su u manjini. Ja da sam na njihovom mestu podržao bi Pernara, ali Ivan Pernar je sve u pravu i dobio je nešto više od 1% glasova.Hrvati nisu zreli za državu. Jedino su bili spremni kao sluge i koljači Srpske nejači za interes Germana. Jasenovac su smislili i nadzirali Germani. Vlast u NDH bila je pod kontrolom Vermahta, nije bila to nikakva nezavisna država.

  • RASPUCHIN says:

   Ви сте озбиљно забраздили са том тезом о Јасеновцу и Вермахту. На жалост , огромна већина у Србији и даље тако размишља. А што се тиче Пернара и његове памети па то све се могло већ , годинама прије , прочитати код Вилијама Енгдала тако да је Пернар као и остали "доктори" наука који су преписивали докторате.

 14. petrovgrad says:

  Raspućin,objasni mi gde sam to zabrazdio oko Jasenovca ili Vermahta. Možda imate argumente da me ubedite da Jasenovac nije najveći Srpski grad pod zemljom.Možda imate dokumenta da Berlin nije smeo nijednu odluku da donese bez saglasnosti Zagreba. Da je konsenzus bio obavezan. Možda su Generalplan Ost napisali na sveučilištu u Zagrebu.Šta bi ostalo od Germana da je Staljin tražio oko za oko zub za zub. Šta bi bilo da su Srbi u Jasenovac zamenili Hrvate mesto Srba. Staljin je oprostio Nemcima a Srbi Hrvatima zločine. Što se tiče znanja i saznanja Ivana Pernara da ih je prepisao iz drugih knjiga. Naravno da jeste. Svaka nova knjiga nastaje prepisivanjem starih. Stvar je u tome što Pernar javno iznosi činjenice gde treba odnosno u Saboru.

  • Karital says:

   Zaboli ona stvar Staljina za mrtve Ruse,Beloruse i Ukrajince koji su stradali od Germana.Gruzijci su na prvom mjestu a ostale tko šiša!

  • RASPUCHIN says:

   Изнесете једну тезу па је онда , чини ми се , мало обрнете. Ваша је теза да су Јасеновац смислили и контролисали Германи и да НДХ није могла , народски речено , "прднути" без дозволе Вермахта. Извините али то је толика небулоза као и слиједећа Ваша тврдња да су : "Срби опростили 'рватима". То је небулоза као и прича да је то све учинило "два камиона усташа". Ево , ја им нисам опростио као што не опраштам идиотима међу властитим народом који си узимају за право да им опраштају у име жртава. Ах , да , поријеклом сам са Баније и знам неке ствари о Јасеновцу које нисте учили у школи. Поред тога , имао сам даље сроднике који су завршили у Јасеновцу као и неке који су били у дјечјим логорима. На жалост многи , који себе називају Србима , немају благог појма о много чему што се дешавало Србима у "лијепој њиној" од почетка двадесетог вјека.

   • Karital says:

    Pokatoličeni i popravoslavljeni Vlasi me ne interesiraju.

    • RASPUCHIN says:

     Па кој' се онда мој и јављате када Вас не занима?

    • Nebeska Srbija says:

     Vidi,ima jedan psihijatar u Lazi,ovde u Srbiji,da ti sredim razgovor da odmoris malo i ti a i mi od tebe?molim te?Previse citas srbske portale a kao te nista ne zanima.Odmori malo.Otpadu ljudski.

 15. petrovgrad says:

  Nije Staljin vodio lični rat, niti je Hitler lično krenu da pokori svet. Germani su hiljadugodišnji neprijatelji Slovena u 20 veku pobili su preko 50 miliona Slovena.Sloveni im isu vratili milo za drago. Staljin je spasio Ruse od namere Germana da ih istrebe. To da je Staljin ubijao Ruse je čista podmetačina. Da je likvidirao petokolonaše i saradnike Vermahta to za sigurno jeste Ja ga zato podržavam. Kakava je namera Germana prema Rusima stoji u wihovom planu Генералплан Ост (нем. Generalplan Ost, „главни план Исток“) је био тајни нацистички план за колонизацију источне Европе.[1] Овај план је подразумевао спровођење геноцида[2] и етничког чишћења на територијама које је Немачка окупирала у источној Европи током Другог светског рата. План је сачињен између 1939. и 1942. и био је део нацистичког покрета Лебенсраум и спровођење политике Продора на исток (нем. Drang nach Osten), која је сама била део ширег плана за успостављање

 16. Maximus Decimus says:

  Svasta ste napisali:))) A i Hr i nas ceka bankrot .To je sustina u ovom 21 veku.Nemoguce je da se ekonomija odrzi pa da smo i zajedno:))) Istorija i ekonononija su dve razlicite nauke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u