ЖИРИНОВСКИ У ДУМИ: „Када уђем у Кремљ, све ћу вас стрељати и вешати!“

ЖИРИНОВСКИ У ДУМИ: „Када уђем у Кремљ, све ћу вас стрељати и вешати!“

16 марта 2017

Zirinovsky 4t

Данас је у руској Думи било поприлично драматично. Наиме, најпре је лидер ЛДПР Владимир Жириновски направио сцену када је ударио на владајућу Јединствену Русију, а онда је добио критику од потпредседника Думе. Евоо чему се ради.

Наиме, Жириновски је критиковао неправилности на изборима у граду Руза у Московској области, на шта му је посланица Јединствене Русије Оксана Пушкина добацила да држе руке даље о Московске области, преноси руски Комерсант.

Жириновски је бурно реаговао на ову њену поруку, и рекао јој да они имају 85 такавих региона, и да ништа не треба да дирају.

„Али, Јединствену Русију не треба да дирамо. Седите ту као овце и ћутите. Ми нисмо овце. Критиковали смо изборе, имамо на хиљаде жалби, огроман број посланика седи овде незаконито.

Сто пута ћемо поновити: Московску област воде лопови и бандити, посланици су корумпирани. Све ћемо вас извести пред суд. Када у марту следеће године уђем у Кремљ, све ћу вас стрељати и вешати“, поручио је Жириновски.

На његову изјаву реаговао је потпредседник Думе Сергеј Неверов из Јединствене Русије. Он је критиковао Жириновског, и позвао етичку комисију да реагује на „простачке“ изјаве.

Посланици ЛДПР-а су после испада напустили седницу, уз поруку да се њихов лидер неће никоме извињавати.

(Вести)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. goran says:

    Вешај брате, ако то Русима не смета.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u