11. ЈУЛ ЋЕ БИТИ СТРАШАН ДАН ЗА САСТАНАК У НАТО ПАКТУ: Запад неће да трпи лажи, ЗЕЛЕНСКИ ЋЕ МОРАТИ ДА ПРИЗНА ПОРАЗ

11. JUL ĆE BITI STRAŠAN DAN ZA SASTANAK U NATO PAKTU: Zapad neće da trpi laži, ZELENSKI ĆE MORATI DA PRIZNA PORAZ

26 juna 2023

Volodimir Zelenski će biti primoran da prizna poraz Ukrajine zbog neuspeha kontraofanzive oružanih snaga Ukrajine, izjavio je penzionisani američki obaveštajac Skot Riter u emisiji YouTube kanala Judging Freedom.

Prema njegovim rečima, Zelenski se svim silama trudio da ugodi svojim gospodarima iz NATO-a stvarajući privid velikih uspeha snaga Ukrajine pred samit vojnog bloka, na kojem će ukrajinsko pitanje biti jedna od najvažnijih tema rasprava.Odluka o pokretanju kontraofanzive oružanih snaga Ukrajine je doneta isključivo na osnovu političkih razmatranja, naglasio je Riter. On je primetio da Zelenskom nije uspelo da ostvari vojni scenario koji su želeli da vide u Severnoatlantskom savezu.

– Ako dođete u Viljnus 11. jula, na dan kada počinje samit NATO-a, samo sa mrtvim Ukrajincima, uništenom opremom, zarobljenim vojnicima, nećete se moći izvući lažima: Moraćete priznati da ste izgubili rat. I pod gubitnicima ovde ne mislim samo na Ukrajinu, već i na NATO, kolektivni Zapad – izjavio je obaveštajac.

Samit zapadnog vojnog bloka zakazan je za 11. i 12. jul i održaće se u glavnom gradu Litvanije. Kontraofanziva o kojoj se dugo govorilo u Kijevu započela je 4. juna na južnodoneckom, zaporoškom i Artjomovskom pravcu, pri čemu je glavni udar oružanih snaga Ukrajine usmeren na zaporoškom delu fronta.

Kijev je u borbu poslao brigade obučene od strane NATO-a i opremljene zapadnom tehnikom. Međutim, kako je istakao predsednik Vladimir Putin, ukrajinske snage nisu postigle uspeh ni na jednom pravcu, a trpe velike gubitke, već je uništeno stotine jedinica tehnike

KOMENTARI7 komentara

 1. radmila says:

  Zapad ne trpi lazi?!? Pa oni lazu sve sto kazu.

 2. Pingback: 11. JUL ĆE BITI STRAŠAN DAN ZA SASTANAK U NATO PAKTU: Zapad neće da trpi laži, ZELENSKI ĆE MORATI DA PRIZNA PORAZ – Sedma Sila

 3. Gagi says:

  Nije mi jasno. Sta on ima da prizna ili ne prizna. Cega oni to nisu bili svesni ili nisu znali. Apsolutno nista taj operativac na terenu nije mogao da uradi na svoju ruku, dok mu oni nisu naredili ili sugerisali. Stize vreme da budala i placenik bude zrtveni jarac, na raznju.

 4. Kinzhal says:

  porušili ste pusionicari sa pusionocarskog fašističkog Zapada

 5. Rista Bre says:

  Zapad ne trpi laži - Pa kaže, očo Rista u kafanu kad tamo piše - Ko nasmeje mog tužnog magarca, dobiće 100 evra! Rista izađe napolje, priđe tužnom magarcu i nešto mu šapne. Magarac se počne valjati od smeha. Posle nedelj dana kad došo Ristin red da se opet malo napije, uđe u kafanu i vidi natpis - Ko uspe da zaustavi mog magarca da se smeje, dobiće 100 evra! Rista opet izađe napolje, malo primiri magarca da mu nešto pokaže, magarac se istog momenta rastuži i padne opet u depresiju. Rista opet pokupi 100 evra. Pita konobar - Pa dobro Risto kako si izveo to sa magarcem? Rista odgovori - Prošli put sam mu reko da imam veći od njega! Konobar onda pita a šta si mu reko danas i Rista odgovori - Danas sam mu pokazao!

 6. Ezop says:

  Rus Risto ih rastuži - gratis.

 7. padre says:

  Kad je on hteo to da prizna,nisu mu dali, a sad se ljute, što nije priznao?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *