14 начина да заштитите себе, своју породицу и пријатеље од Новог светског поретка

14 načina da zaštitite sebe, svoju porodicu i prijatelje od Novog svetskog poretka

14 jula 2015

New-World-Order-The-Founding-Fathers 768Poslušnost prema Novom svetskom poretku može biti veoma opasno. Ukoliko popustite pred njegovim pažljivo osmišljenim iluzijama, mogli biste da izgubite sve, da se razbolite, pa čak i umrete.

Ozbiljna vremena zahtevaju ozbiljne mere.

Psihopatska vladajuća elita koja upravlja bankama, oružjem, zlatom, drogom i naftom… držeći na lancu političare, policiju, vojsku i masovne medije, sve je u većoj moći nad našim novcem, zdravljem, hranom, vodom, vazduhom i svom naukom i tehnologijom s ciljem potpune dominacije nad ljudskom vrstom.

Pročitajte još:

Ovako se pravi „Novi svetski poredak“

NOVI SVETSKI POREDAK: Evo šta je Rokfeler isplanirao za Beograd i Srbiju!

Stoga vam predlažemo da poslušate naših 14 saveta i da se pripremite za neizvesnu blisku budućnost.

1. Prestanite da obraćate pažnju na korporativne mejnstrim medije

Isključite televizor. Okrenite se ka alternativnim medijskim izvorima ukoliko želite da čujete istinu. Naučite da razlikujete dezinformacije i istinu.

2. Nemojte glasati za veće političke partije

Glasanjem za ove partije dajete svoju moć kriminalcima koji dalje šire agendu Novog svetskog poretka.

Nije važno ko dobije glas. Sve njih finansira i podržava vladajuća elita. Ko god da pobedi, političari u kancelarijama će biti odabrani tako da služe volji svojih gospodara, a ne volji svog naroda. Ima mnogo ljudi koji to znaju, ali ne razumeju u potpunosti. Odabir bilo koje partije umesto neke druge donosi samo kratkoročnu dobit.

3. Vršite detoksikaciju

Koristite određenu hranu i suplemente kako biste se detoksikovali i lišili svoj organizam zagađenja. Povratite zdravlje i zaštitite telo tako što ćete ukloniti fluoride, hloride, bromide, teške metale, zračenje i druge toksine.

4. Pijte čistu ili filtriranu vodu

Izbegavajte vodu sa slavine koja je puna hemikalija ili flaširanu vodu u plastičnoj ambalaži. Koristite filtere na bazi reversne osmoze da profiltrirate vodu.

5. Jedite organsku hranu

Jedite puno organskog voća i povrća, kao i semenja. Ne libite se da potrošite koju paru više radi svog zdravlja.

6. Izbegavajte brzu hranu

Izbegavajte brzu hranu sa puno šećera, soli i raznih trans masti. Takođe izbegavajte GMO hranu.

Nemojte koristiti mikrotalasnu pećnicu ili aluminijumsku foliju za kuvanje jer na taj nači kvarite hranu i nanosite štetu svom zdravlju. Nemojte kuvati hranu na visokoj temperaturi previše dugo. Ekstremne temperature uništavaju nutrijente (naročito vitamine i enzime) i smanjuju vrednost hrane.

7. Koristite prirodne ili organske proizvode za ličnu higijenu

Izbegavajte toksične hemikalije koje se nalaze u neorganskim proizvodima za ličnu higijenu.

8. Izbegavajte niskofrekventno elektromagnetno zračenje

Tu spadaju telefonske mreže, izvori bežičnog interneta, mikrotalasne pećnice, mamogrami, rendgensko zračenje i kompaktno fluorescentno osvetljenje. Svi ovi izvori zračenja su povezani sa ozbiljnim bolestima poput raka, nervnih i hormonskih poremećaja.

9. Izbegavajte vakcine

Vakcine nisu bezbedne, a nisu ni efektivne. Možete postati jako bolesni zbog ovih prevarantskih proizvoda čiji je cilj samo da donesu profit farmaceutskim kompanijama.

10. Nemojte se pridruživati vojsci

Ne budite budala i nemojte da budete pion vladajuće elite koji radi za njihovu moć, profit i političku dobit.

11. Uklonite toksične amalgamske plombe

Dokazano je da plombe sa živom uzrokuju oštećenja mozga, manji IQ, doprinose depresiji itd. Posetite zubara i kažite mu da ih ukloni i zameni bezbednijom alternativom kao što su implantati od cirkonijuma.

Propadanje zuba se može sprečiti pravilnom ishranom. Na primer, možete koristiti kokosovo ulje za ispiranje usta pošto ono sadrži laurinsku kiselinu sa antibakterijskim svojstvom.

12. Čuvajte zalihe hrane i vode

U slučaju krize, opremite se sa zalihama hrane i vode za bar par nedelja u nadi da će se stvari vratiti u normalu. Kriza može biti finansijska, može biti lažni rat ili iscenirani napad, možda čak i invazija vanzemaljaca.

13. Težite samoodrživosti

Uzgajajte svoju hranu. Samoodrživost može biti veoma jak faktor u sposobnim zajednicama.

Uvek čuvajte dovoljnu količinu fizičkog novca kod sebe za svaki slučaj. Možda ne bi bilo loše da od dela novca kupite zlato ili srebro.

Počnite da koristite solarne panele ili generatore na bazi vetra umesto goriva. Električni automobil je takođe nešto u šta vredi uložiti.

14. Recite svima

„Oni koji imaju privilegiju da znaju imaju dužnost da reaguju“ – Albert Ajnštajn.

Pol Filips (newparadigm)

Webtribune.rs

KOMENTARIJedan komentar

  1. tesla says:

    Ovo na kraju niej izjava Ajnštajna, samo mu je pripisuju. Izbrišite njegovo ime i prezime.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *