14 zapovesti Svetske vlade i Svetske religije

14 zapovesti Svetske vlade i Svetske religije

24 avgusta 2014

apocalypse-earth-explodingNa zapadnim prostorima su sve popularniji Novi svetski poredak i Nova svetska religija na bazi New Age-a – skupa drevnih, paganskih religija i spiritualnih praksi pomešanih sa hrišćanstvom i upakovanih u novom terminu – ‘Novo’ doba.

Ovaj termin je osmislila Alisa Bejli, velika okultistkinja koja je praksu i raširila na zapadnim prostorima. Ona je, kao i svi drugi okultisti, imala svog duhovnog vođu-demona čiji je bila medijum.

Bilo koji astrolog, reiki majstor, šaman ili pobornik New Age-a, bez ustezanja će vam potvrditi da uz sebe imaju demone koji su im na usluzi, ali i duhovne vođe-demone kojima oni služe kao medijumi.

Alisa Bejli je imala svog demona koji se zove Diaval Kul, koji joj je rekao kakav plan postoji za decu New Age-a. To se dogodilo u prvoj polovini prošlog veka, a „Novo doba“ je već nastupilo i sve što je demon rekao se obistinilo.

Plan Svetske vlade

 1. Deca budućnosti će služiti jednoj, svetskoj vladi i pripadaće jedinstvenoj svetskoj kulturi kako bismo dostigli planetarni način života, planetarnu etiku i planetarni način osećanja.
 2. Da bi se to dogodilo, potrebno je razoriti patriotizam i otarasiti se državnih granica.
 3. Tada će nastati religija ‘univerzalnih istina’ koja će spojiti hrišćanstvo i orijentalni misticizam.
 4. Deca će svoje roditelje primorati na učestvovanje u stvaranju Novog sveta!
 5. Deca će znati da svi oni koji odbiju Novi svetski poredak, moraju biti uništeni kao prepreka.
 6. Tradicionalna porodica se protivi ciljevima New Age-a. Deca treba da pripadaju vladi, svetu i društvu, a ne roditeljima. Mora da nastane nova vrsta porodice u kojoj će pojedinac potčiniti svoju ličnost duhu celine.
 7. Porodica kao takva je sebična, individualne izolacionističke isključivosti. U novom svetskom poretku, mlade će pripremati učitelji za njihov dalji život u harmoniji.
 8. Mladi moraju verovati u reinkarnaciju i karmu, a ne u vaskrsnuće iz mrtvih niti u Božji sud. Vera u karmu mora da upravlja njihovim ponašanjem, naročito seksualnim.
 9. Besmisleni pojmovi kao što su ‘greh’ i ‘krivica’ se deci ne smeju nametati ni u kom obliku, a treba da se podstiče njihova sklonost ka toleranciji.
 10. Sve religije su jednake: od hrišćanstva do veštičarenja, nebitno kojoj religiji čovek pripada.
 11. Isus Hrist neće spasiti svet, već Antihrist Maitreja.
 12. Hrišćansko učenje o raju, paklu i sudu je apsolutno netačno i nepotrebno. Takva ideja potiče iz Starog zaveta koji je pun mržnje i ljubomore, koja je nedopustiva u današjoj teologiji.
 13. Religija Novog Doba ne prepoznaje Hrista kao spasitelja. Hrišćanstvo mora biti zamenjeno novim razmišljanjem u kojem postoji jedna svetska religija sa korenima iz prošlosti koja će dovesti do životnog otkrovenja.
 14. Nova religija ujediniće sve religije sveta.

U knjizi “Deca svitanja: vizija nove porodice”, Džošua Halpern preporučuje da se deci pušta New Age muzika dok su još u majčinom stomaku. Žena se, čim sazna da je trudna, mora zahvaliti boginji-majci duge. Abortusi su potpuno dozvoljeni jer po učenju reinkarnacije, onaj koji je ubijao u prethodnom životu ima pravo da umre da iskupi svoje grehe.

Dečaka treba obrezati! Deci treba davati imena paganskih božanstava. Slikovnice bi trebalo da podučavaju decu kako da koriste zmijsku energiju kičme, kako da pevaju i meditiraju, kako da maštom vizualizuju predmete i svoje vlastite duhovne vođe-demone.

Na slikama žvaka, vide se prizori dece kako meditiraju i razne magijske poruke, nešto kao Paulo Koeljo na boci Jane. Sve je više odeće sa oznakom New Age, a proizvodi i muzika za decu za meditaciju su podvrgnuti veštačkim frekvencijama za uspavljivanje dece.

Osnovna parola New Age-a je: “Misli globalno, deluj lokalno”. Osnovni cilj je stvaranje jednog sveta, jedne svetske države i jedne svetske religije.

Sve više važnih pozicija u svetskoj politici zauzimaju novi pagani koji se odlučno bore protiv Hrista, a istinske hrišćane nazivaju ‘fundamentalnim fašistima’.

Širenje New Age prakse je postalo toliko normalno da se sve što je gore navedeno od strane demona, odvija u ovom trenutku pred našim očima. Osniva se jedna svetska država, novi svet, novo doba i odgajaju se deca novog doba, neposlušna porodici i okrenuta sami sebi.

Da li znate da se u državim školama SAD praktikuje joga, ali i druge okultne prakse kao vežba za telo? U biblijskoj knjizi Otkrovenja pominje se demon Maitreja kao Antihrist kome će se pokloniti svi narodi i vojske, a svi koji se budu protivili, biće progonjeni. O ovom progonu možemo svedočiti već danas.

(Web-tribune.com)

KOMENTARIJedan komentar

 1. Dragan says:

  Isto se ponašaju kao senatori starog Rima. Neko će od njih samih prvo da zapali ovaj novi a onda će biti male mace kao i nekada veliki Rim. Razvoj čovečanstva nije u rukama nekolicine i budućnost nije određena. Ovo nametanje je još jedan uvod u nove fašističke ideje. Umesto da se osvaja svemir, da se unapeđuje medicina i načini da se usavršava čovečanstvo usavršavaju se fašističke ideje. Dovoljno ljudi strada svakog dana. Da li to neko misli da je besmrtan? Što se onda karma i reinkarnacija ne izučava u njihovim školama?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *