ПРОРОЦИ НАЈАВЉУЈУ: 2016. година је година пропасти и АПОКАЛИПСЕ! (ВИДЕО)

PROROCI NAJAVLJUJU: 2016. godina je godina propasti i APOKALIPSE! (VIDEO)

7 januara 2016

2016 ww3 354„Proroci“ sa Jutjuba već su objavili da će Zemlju u godini koja je počela uništiti asteroid, Barak Obama, promena magnetnih polova…

Smak sveta se, naravno, najverovatnije, neće desiti 14. februara 2016. godine, ali internet je već prepun“proročanstava” koje predviđaju strašan kraj celog čovečanstva, i to na načine koji po bizarnosti prevazilaze sve dosadašnje.

Da li će izbiti 3. svetski rat, pitate se, i da li će Zemlja izgoreti u nuklearnom požaru? Ili će nas možda strefiti asteroid? Ili će nas usisati crna rupa koju će stvoriti sudarač hadrona u Švajcarskoj?

Prema “prorocima” sa Jutjuba, može da nam se desi sve ovo odjednom!

1. Smak sveta 14. februara 2016. predviđen je u filmu “Isterivači duhova 2″.

– Dan zaljubljenih. E baksuz – kaže Bil Marej:

2. Pre pet godina ovaj čovek, koji tvrdi da je naučnik iz NASA, rekao je da će promena magnetnih polova na Zemlji početi 2016. godine.

Šta vi mislite, da li je on pravi naučnik:

3. Barak Obama je Antihrist, i uništiće svet 6. juna 2016. 

E ovo je verovatno najluđe od svih predviđanja.

Naime, teoretičar zavera Dejvid Montenj čvrsto veruje da je u Bibliji zapisano kako je predsednik SAD Barak Obama Antihrist lično, i da će započeti treći svetski rat.

– Biblijski dokazi nas uveravaju. Antihrist će krenuti na Jerusalim 2016. godine. Antihrist je kralj Vavilona, a Vavilon je Njujork. Barak Obama odgovara opisu Antihrista iz Biblije – kaže Montenj.

4. Asteroid će udariti u Zemlju 16. maja 2016, a uslediće stvaranje crne rupe u CERN-u.

Sve ovo tvrdi sveštenik Rikardo Salazar, koji uporno ovo objašnjava na svojim propovedima. Samo ne objašnjava odakle mu informacije. Inače, datum totalnog uništenja je 25. oktobar, ako nekog interesuje.

5. Isus se vraća, tvrdi Biblija. Naime, prema tvrdnjama na sumnjivom sajtu “Znak zveri”, kraj je blizu, i najavljen je u Bibliji.

“Sedamdeset sedmica u Bibliji su 70 krugova koji nas dovode do kraja sveta. Oni će se završiti 2016. godine gospodnje kad će božja deca otići u Raj. Isus će doći ponovo, i nastaće kraj sveta koji ponznajemo”, piše na ovom sajtu.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *