Две деценије „загрљаја“ са Западом нас је коштало 800.000 српских живота

Dve decenije „zagrljaja“ sa Zapadom nas je koštalo 800.000 srpskih života

20 avgusta 2016

Vladimir-Krsljanin-567Piše: Vladimir Kršljanin, predsednik Pokreta za Srbiju

Broj stanovnika Srbije (bez Kosova i Metohije) rastao je sve do 2001. godine, zbog izbeglica, iako se demografski rast zaustavio još 1992. Danas Srbija ima jedva nešto više od 7 miliona stanovnika, ili za 800.000 manje nego 2000. godine.

Od toga, demografski gubici (negativna razlika broja rođenih i umrlih) iznose 510.000 ili preko 7%.

U periodu 1990-1999. demografski smo izgubili 109.000 ljudi, ili 1,4%. Ukupna cena uticaja EU, NATO i SAD na Srbiju, izražena u ljudskim životima, od 1992. do danas iznosi oko 620.000 ili blizu 9%. Pritom, mnogo više života gubimo otkad zapadne sile nazivamo „prijateljima“.

Čak i kad smo se od ovih „prijatelja“ oružjem branili, ginuli smo mnogo manje. U poslednjih desetak godina, u „prijateljskom zagrljaju“ Zapada, gubimo 100 ljudi dnevno.

Ako nacija izumire, onda je ona pogrešno vođena. To je aksiom.

Sve realne pozicije u društvu zauzimaju zapadni interesi, zapadne tajne službe i tajna društva, uz sloj od Zapada korumpiranih karijerista, koji nemilice protiv svog naroda primenjuju sva sredstva za ispiranje mozga i neokortikalno ratovanje.

Zato je ozbiljan razgovor o genocidu kojem smo sada izloženi strogo zabranjen. Započinjanjem tog razgovora, započelo bi oslobođenje.

Umesto toga, seju se iluzije i laži o prijateljima na Zapadu i na Istoku, liderskoj ulozi Srbije, rastu ekonomije, hrabrom odolevanju pritiscima…

A u stvari, genocid ne pominjemo. Ratnu odštetu i ratne zločine ne pominjemo. Otcepljene i okupirane delove zemlje tretiramo kao inostranstvo.

Mi civilizacijski ne pripadamo Zapadnoj Evropi. Mi smo jedan od glavnih beočuga Istočnomediteranske civilizacije. Stoga, jedini prirodni osnov našeg opstanka i saradnje sa svima je oslonac na Rusiju i njene integracije, a ne na EU.

Srbija je, tada još sa Crnom Gorom, početkom 1999. započela proceduru ulaska u Savez Rusije i Belorusije. Petooktobarskim pučem, koji je finansirao Zapad, promenjeni su „spoljnopolitički prioriteti“ i započelo je izumiranje.

Slobodan Milošević bi danas napunio 75 godina. Ubili su ga pre nego što je napunio 65. Neka mu je večna slava!

(fakti.org)

KOMENTARI3 komentara

 1. Zoran iz Sumadije says:

  Odlican clanak, osim zadnjeg pasusa.

  • vlada says:

   Potpisujem.

 2. marinko says:

  komunistima lako dok srbi sute vladu srbije treba rusiti ili ce se srbija nestati izdaja u srbiji samo zato sto je srbija srba bila i ubijaju srbe bez metka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *