ЛОШ ПРЕДЗНАК: Изостанак једног од највећих чуда хришћанске цркве најављује долазак несреће?! (ВИДЕО)

LOŠ PREDZNAK: Izostanak jednog od najvećih čuda hrišćanske crkve najavljuje dolazak nesreće?! (VIDEO)

31 decembra 2016

krv-svetog-januarija-printskrin

Krv svetog Januarija, koga slave i pravoslavna i katolička crkva, od 1389. tri puta godišnje menja agregatno stanje. Ove godine to se nije dogodilo.

Krv sveštenomučenika Januarija, tri puta godišnje čudotvorno prelazi u tečno stanje. To neobjašnjivo čudo prvi put se dogodilo 1389. i od tada se događa svake godine. Ipak, zabeleženo je da krv koja se čuva u ampulicama u Napulju, tokom ceremonije, nekoliko puta nije prešla u tečno stanje, piše portal „Rastimo u vjeri“.

Sveti Januarije bio je episkop u Kampaniji Italijanskoj. Za vreme progona hrišćana, umro je mučeničkom smrću. Nakon što je obezglavljen, jedna pobožna žena pokupila je njegovu krv, koja i danas privlači na hiljade vernika u Napuljsku katedralu, gde se čudesno pretvara u tečno stanje i nakon više od šest vekova.

Zabeleženo je da kad krv svetog Januarija nije prešla u tečno stanje, događale su se katastrofe za Napulj, Italiju i svet.

Čudo je izostalo 1939. i 1940, u godinama koje su obeležile početak Drugog svetskog rata.

Krv nije prešla u tečno stanje ni 1943. godine, kada je počela okupacija Italije od strane nacista. Neobjašnjivo čudo izostaje i 1973. godine, kada u Napulju izbija epidemija kolere, kao i 1980, kada Italiju pogađa veliki zemljotres.

Srpska pravoslavna crkva slavi svetog Januarija 21. aprila po crkvenom, a 4. maja po gregorijanskom kalendaru.

Pogledajte kako izgleda čudo prelaska krvi svetog Januarija iz čvrsto u tečn agregatno stanje:

Pravda

KOMENTARI5 komentara

 1. Pastrovic says:

  1389.? Bas na dan Kosovskog Boja? A? Aha.

 2. cile mile says:

  Hriscani su moronic, sujeverci koji zavise od cuda. Zivi bili Svarog, Perun, i ostali slovenski bogovi.

  • spira says:

   Nešto nisam primetio da se slovenski bogovi od velike pomoći Srbima. Očito imaju svoje švalerske brige kako koga da zezne i ukrade jedan drugome devojku i ženu.

   • Za Srbiju says:

    Pomozi sebi sam, pa ću ti i Ja pomoći.

 3. Gojko says:

  Mozeš misliti izostalo čudo katoličkoj crkvi.Pa ljudi moji oni ga niti imaju niti ga mogu imati kao odstupnici od istinske vere.Takvo im je i ono "čudo" u medjugorju napile se par baba pa im se čudo pričinilo, i to bas u blizini jama gde su klali i ubijali srpske starce zene i decu.Ne zamarajte čitaoce bre sa ovakvim nebulozama i katoličkom propagandom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *