ТАЈНИ РАЗГОВОР СЛОБЕ И КАРАЏИЋА : Ко год хоће да се бије ту смо и јачи смо, а Алија може да се носи у пи*ду лепу материну (ВИДЕО)

ТАЈНИ РАЗГОВОР СЛОБЕ И КАРАЏИЋА : Ко год хоће да се бије ту смо и јачи смо, а Алија може да се носи у пи*ду лепу материну (ВИДЕО)

23 јануара 2019

На интернету освануо је снимак телефонског разговора између некадашњег председника СРЈ Слободана Милошевића и лидера Срба у БиХ Радована Караџића.

Они разговарају о лидеру Бошњака Алији Изетбеговићу на чији рачун су изнете псовке, очигледно основано јер није могло доћи до договора са Алијине стране током грађанског рата.Разговор Слободана Милошевића и Радована Караџића обављен је телефоном септембра 1991. године, а истом председник СРЈ каже да „Алија Изетбеговић може да се носи у п…. лепу материну“!

– А у п…. материну, ако он неће нека не приступа, нека се носи у п…. материну – рекао је Милошевић.

– Е то волим да чујем. Сад смо на истој линији – одговорио је Радован Караџић и додао да му је Алија сада веома јасан и да га је разочарао.

– Молим те ми сад идемо, више никоме никакав попуст. Ако хоће да се бију ту смо. Нек се носе у п…. лепу материну, ко год хоће да се бије ту смо и јачи смо – рекао је Милошевић и тим речима завршио је разговор са лидером босанских Срба.

(Alo)

KOMENTARI4 коментара

 1. punca says:

  Slobodan Milošević je za Srbe učinio što niko drugi ne bi". Ipak sloboda nije došla bezuslovno. Ne napadaju Srbiju zbog Miloševića već Miloševića zbog Srbije. Slobodan Milošević je SRPSKI HEROJ . Milošević je pokopan u bašti izpod sljive,ko neko milo kuče ili mače… SRBIJA će nestati , a od Srbije ostaće samo BG pašuluk .

  • raikkonen says:

   gde si slobo srpski heroju..nadjosmo se najzad..secas me se??

  • raikkonen says:

   pozdravlja te i sejo pazarac..rekao mi ako sretnes naseg slobu negde po portalima pozdravi ga..

 2. Rale says:

  A onda Sloba proda RSK, a za dlaku i Srpsku. To pseto komunjarsko i antisrbsko je trebalo obesiti na Slaviji, u sred kružnog toka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u