ТАЈНИ РАЗГОВОР СЛОБЕ И КАРАЏИЋА : Ко год хоће да се бије ту смо и јачи смо, а Алија може да се носи у пи*ду лепу материну (ВИДЕО)

TAJNI RAZGOVOR SLOBE I KARADŽIĆA : Ko god hoće da se bije tu smo i jači smo, a Alija može da se nosi u pi*du lepu materinu (VIDEO)

23 januara 2019

Na internetu osvanuo je snimak telefonskog razgovora između nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića i lidera Srba u BiH Radovana Karadžića.

Oni razgovaraju o lideru Bošnjaka Aliji Izetbegoviću na čiji račun su iznete psovke, očigledno osnovano jer nije moglo doći do dogovora sa Alijine strane tokom građanskog rata.Razgovor Slobodana Miloševića i Radovana Karadžića obavljen je telefonom septembra 1991. godine, a istom predsednik SRJ kaže da „Alija Izetbegović može da se nosi u p…. lepu materinu“!

– A u p…. materinu, ako on neće neka ne pristupa, neka se nosi u p…. materinu – rekao je Milošević.

– E to volim da čujem. Sad smo na istoj liniji – odgovorio je Radovan Karadžić i dodao da mu je Alija sada veoma jasan i da ga je razočarao.

– Molim te mi sad idemo, više nikome nikakav popust. Ako hoće da se biju tu smo. Nek se nose u p…. lepu materinu, ko god hoće da se bije tu smo i jači smo – rekao je Milošević i tim rečima završio je razgovor sa liderom bosanskih Srba.

(Alo)

KOMENTARI4 komentara

 1. punca says:

  Slobodan Milošević je za Srbe učinio što niko drugi ne bi". Ipak sloboda nije došla bezuslovno. Ne napadaju Srbiju zbog Miloševića već Miloševića zbog Srbije. Slobodan Milošević je SRPSKI HEROJ . Milošević je pokopan u bašti izpod sljive,ko neko milo kuče ili mače… SRBIJA će nestati , a od Srbije ostaće samo BG pašuluk .

  • raikkonen says:

   gde si slobo srpski heroju..nadjosmo se najzad..secas me se??

  • raikkonen says:

   pozdravlja te i sejo pazarac..rekao mi ako sretnes naseg slobu negde po portalima pozdravi ga..

 2. Rale says:

  A onda Sloba proda RSK, a za dlaku i Srpsku. To pseto komunjarsko i antisrbsko je trebalo obesiti na Slaviji, u sred kružnog toka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *