3.000 АВИОНА ПОСЛАЛИ НА РУСИЈУ: Москва објавила шокантне податке о невиђеном НАТО атаку на земљу! Војска у стању борбене готовости! (ВИДЕО)

3.000 AVIONA POSLALI NA RUSIJU: Moskva objavila šokantne podatke o neviđenom NATO ataku na zemlju! Vojska u stanju borbene gotovosti! (VIDEO)

19 decembra 2018

Tokom ove godine, protivvazdušna odbrana detektovala je i ispratila više od 3.000 stranih borbenih aviona, od kojih je preko hiljadu izviđačkih aviona, prenose ruske vazdušne snage.

Tačan broj stranih vojnih letelica objavio je komadant ruskih Vazdušno- svemirskih snaga Radiotehničkih trupa, general Andrej Koban.„Intezitet vazdušnog saobraćaja u granicama odgovornosti Radiotehničkih trupa jeste uglavnom ometanje vojnih servisa. Tokom 2018. jedinice servisa detektovale su i nadgledale više od 980 hiljada meta, među kojima je bilo oko tri hiljade stranih aviona, uključujući i više od hiljadu izviđačkih letilica“, rekao je Koban.

U isto vreme, ruski general je istakao je da su jedinice vazdušne odbrane stavljene u borbenu gotovost preko 4.000 puta.

Prema njegovim rečima, ruske protivvazdušne jedinice detektovale su i ispratile više od 5.000 letećih objekata dnevno, od čega je 2.500 stranih. Oko 20 vojnih jedinica svakodnevno je bilo u stanju borbene gotovosti.

Ranije, je rečeno da su ruske vlasti detektovale 16 stranih letelica blizu ruskih granica. Ruski avioni su dva puta u tom periodu presreli strane avione i sprečile ih da uđu u ruski vazdušni prostor. Prisustvo stranih letilica i aktivnost blizu ruskih granica sve je češća. Tokom ovog meseca primećeno je 17 vojnih letelica drugih zemalja.

Rusko ministartsvo odbrane redovno izveštava o stranim avionima koji obleću nacionalne granice. Stalno se pozivaju međunarodni partneri da ograniče ovu aktivnost. Uprkos tome, broj izviđačkih aviona nastavlja da raste.

(3mv.ru/ Kurir)

KOMENTARI6 komentara

 1. Mojzes says:

  Oće li Srbija da pomogne Rusiji?

 2. opet ja says:

  Reč je o letovima, a ne avionima. Ceo zapad ne može da skupi 3000 aviona jer većina nije operativna.

  • test01 says:

   Upravo tako - shvatam da mediji zele da privuku citaoce ali bi trebalo da postoji neka granica glupostima koji se objavljuju!

  • Žile says:

   Da samo ruski imaju operativno oružje seljo....Koji primitivci

  • Karital says:

   Kod Rusa prevladava sovjetski avion MIG 31., za zapad stare kante.

   • Buba says:

    Hajde ti im sa svojim avionima izađi na crtu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *