ДА ЛИ ЈЕ ОВО ГЕНОЦИД? – Младић пушта муслиманску нејач на слободу (ВИДЕО)

DA LI JE OVO GENOCID? – Mladić pušta muslimansku nejač na slobodu (VIDEO)

14 jula 2015

Capture 3443344Još jedan video koji svedoči o držanju generala Ratka Mladića tokom oslobađanja muslimanskih uporišta Srebrenica i Žepa pokazuje neodrživost lažnih optužbi o genocidu. Posle pada Srebrenice, Muslimani iz Žepe su se ubrzo predali, a general Mladić je naložio njihovu bezbednu evakuaciju ka teritoriji koje drže trupe Alije Izetbegovića.

Mladić je lično ušao u svaki autobus kojim su evakuisani muslimani iz Žepe da bi se predstavio i garantovao bezbedan prolazak. Ipak, Mladić nije zaboravio da ih podseti, da za razliku od srpskog oficira, muslimani nisu imali milosti prema Srbima.

– Želeli ste dugo da me vidite, sad me gledate ja sam Ratko Mladić. Bićete bezbedno prebačeni za Kladanj. Nemojte se ničeg bojati. Želim vam srećan put, i doviđenja… Svašta su vam pričali do sada o meni, evo imate mogućnost da me vidite, ja sam general Mladić… Nisam ja onakav kako su vam pričali na radiju i televiziji. Ja vašu decu i vas spašavam a naša deca su pobijena 1992. godine u kanjonu Žepe – rekao je Mladić u jednom od autobusa.

Mladić je govorio o zločinu muslimana nad srpskim borcima koji su bili opkoljeni kod Žepe u junu 1992. godine. Uprkos sporazumu o mirnom prolasku kroz kanjon Žepe, muslimani su na njih otvorili vatru iz zasede i tom prilikom ubili 48 pripadnika VRS, a veliki broj ranili. Nekoliko zarobljenih je živo zapaljeno tako što su zatvoreni u štalu i polili benzinom.

(Pravda)

KOMENTARI10 komentara

 1. mija says:

  Niko nije osporavao da su žene, deca i starci evakuisani, ali je ipak donet neopak zaključak da je počinjen genocid. GENOCID SE U SREBRENICI NIJE DESIO.

 2. mmm says:

  Znate, taj video odavno znamo, a ja sam se uvek pitala zaso ga nikad ne daju.Ove , nase portale prate i nase komsije Bugari, Makdonci, Rumuni, Vlasi, pa bi videli pravu istinu.Moj predlog je da se taj video non stop vrti na nasim patriotskim portalima. M

 3. Za Srbiju says:

  Veliki Genaral i LJUDINA, Ratko Mladić!!! Hvala mu za sve!!! Ime Generala Ratka Mladića, zapisano je zlatnim slovima u srbskoj istoriji!!!

 4. Goran says:

  mmm , taj se video ne vrti po nasim portalima zato jer su ti "nasi" portali odavno presli u Sorosove ruke, i dokle god je tako prava istina ce na kapaljku da izlazi. Ovo je jedini sajt gdje nema cenzure, svi su ostali cenzurirani , a ima i onih koji ovakve komentare objavljuje samo jedna osoba ,,,,,,,,,,,osoba sa milion nickova :-),,,,to su oni gdje pisu uglavnom lijepe komentare o vucku dacku i nicku :-)

 5. Ivana says:

  Isplakah se kao malo dete.General Mladic pozele njihovoj deci da rastu u miru,a nasu decu muslimani pobise i poklase bez milosti,eee tugo moja. Hvala Vam Gos.Generale R.Mladicu na Vasoj hrabrosti i velikodusnosti,onakvoj kakva dolikuje jednom SRPSKOM VITEZU. GOSPOD BOG DA VAM PODARI ZDRAVLJE I SRECU!!!

 6. dzoni says:

  veliki covek i ljudina.

 7. Fini says:

  Sta je obo nego genocid... https://www.youtube.com/watch?v=0S-UZJ67AKc

 8. Herceg Novi says:

  @Fini, Evo i za tebe nesto...pazi bosanski mudzahedini na delu,odsecanja glava sekirom,eee jes vam specijalnost gnjide... https://www.youtube.com/watch?v=Ai1J3uK4P4A ima ovih snimaka kolko hoces,pa se mozemo "igrati"ti meni,ja tebi...

 9. rade says:

  Po stoti put pitam, a niko ne odgovara:ŠTA JE BILA ALTERNATIVA U SREBRNICI? POSTOJE DVA ODGOVORA-1, PUSTITI IH 2. POHAPSITI I SUDITI. SLUŠAM VAŠ GLAS!

 10. Dušanka Marković Paunović,dipl.socijalni radnik says:

  Ne znam kome to još od vremena rata nije poznato koja je ljudina Ratko Mladić!? Nama je uvek potrebno da nam tamo neko kaže nešto pa da i sami poverujemo! Strašno je koliko smo se srozali u svakom pogledu! Dozvoljavamo da nam kojeko kreira mišljenje kao da smo i slepi i glupi i gluvi...Nikako da nam dođe iz peta u glavu...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *