ДА ЛИ ЈЕ ОВО ГЕНОЦИД? – Младић пушта муслиманску нејач на слободу (ВИДЕО)

ДА ЛИ ЈЕ ОВО ГЕНОЦИД? – Младић пушта муслиманску нејач на слободу (ВИДЕО)

14 јула 2015

Capture 3443344Још један видео који сведочи о држању генерала Ратка Младића током ослобађaња муслиманских упоришта Сребреница и Жепа показује неодрживост лажних оптужби о геноциду. После пада Сребренице, Муслимани из Жепе су се убрзо предали, а генерал Младић је наложио њихову безбедну евакуацију ка територији које држе трупе Алије Изетбеговића.

Младић је лично ушао у сваки аутобус којим су евакуисани муслимани из Жепе да би се представио и гарантовао безбедан пролазак. Ипак, Младић није заборавио да их подсети, да за разлику од српског официра, муслимани нису имали милости према Србима.

– Желели сте дуго да ме видите, сад ме гледате ја сам Ратко Младић. Бићете безбедно пребачени за Кладањ. Немојте се ничег бојати. Желим вам срећан пут, и довиђења… Свашта су вам причали до сада о мени, ево имате могућност да ме видите, ја сам генерал Младић… Нисам ја онакав како су вам причали на радију и телевизији. Ја вашу децу и вас спашавам а наша деца су побијена 1992. године у кањону Жепе – рекао је Младић у једном од аутобуса.

Младић је говорио о злочину муслимана над српским борцима који су били опкољени код Жепе у јуну 1992. године. Упркос споразуму о мирном проласку кроз кањон Жепе, муслимани су на њих отворили ватру из заседе и том приликом убили 48 припадника ВРС, а велики број ранили. Неколико заробљених је живо запаљено тако што су затворени у шталу и полили бензином.

(Правда)

KOMENTARI10 коментара

 1. mija says:

  Niko nije osporavao da su žene, deca i starci evakuisani, ali je ipak donet neopak zaključak da je počinjen genocid. GENOCID SE U SREBRENICI NIJE DESIO.

 2. mmm says:

  Znate, taj video odavno znamo, a ja sam se uvek pitala zaso ga nikad ne daju.Ove , nase portale prate i nase komsije Bugari, Makdonci, Rumuni, Vlasi, pa bi videli pravu istinu.Moj predlog je da se taj video non stop vrti na nasim patriotskim portalima. M

 3. За Србију says:

  Veliki Genaral i LJUDINA, Ratko Mladić!!! Hvala mu za sve!!! Ime Generala Ratka Mladića, zapisano je zlatnim slovima u srbskoj istoriji!!!

 4. Goran says:

  mmm , taj se video ne vrti po nasim portalima zato jer su ti "nasi" portali odavno presli u Sorosove ruke, i dokle god je tako prava istina ce na kapaljku da izlazi. Ovo je jedini sajt gdje nema cenzure, svi su ostali cenzurirani , a ima i onih koji ovakve komentare objavljuje samo jedna osoba ,,,,,,,,,,,osoba sa milion nickova :-),,,,to su oni gdje pisu uglavnom lijepe komentare o vucku dacku i nicku :-)

 5. Ivana says:

  Isplakah se kao malo dete.General Mladic pozele njihovoj deci da rastu u miru,a nasu decu muslimani pobise i poklase bez milosti,eee tugo moja. Hvala Vam Gos.Generale R.Mladicu na Vasoj hrabrosti i velikodusnosti,onakvoj kakva dolikuje jednom SRPSKOM VITEZU. GOSPOD BOG DA VAM PODARI ZDRAVLJE I SRECU!!!

 6. Fini says:

  Sta je obo nego genocid... https://www.youtube.com/watch?v=0S-UZJ67AKc

 7. Herceg Novi says:

  @Fini, Evo i za tebe nesto...pazi bosanski mudzahedini na delu,odsecanja glava sekirom,eee jes vam specijalnost gnjide... https://www.youtube.com/watch?v=Ai1J3uK4P4A ima ovih snimaka kolko hoces,pa se mozemo "igrati"ti meni,ja tebi...

 8. раде says:

  По стоти пут питам, а нико не одговара:ШТА ЈЕ БИЛА АЛТЕРНАТИВА У СРЕБРНИЦИ? ПОСТОЈЕ ДВА ОДГОВОРА-1, ПУСТИТИ ИХ 2. ПОХАПСИТИ И СУДИТИ. СЛУШАМ ВАШ ГЛАС!

 9. Dušanka Marković Paunović,dipl.socijalni radnik says:

  Ne znam kome to još od vremena rata nije poznato koja je ljudina Ratko Mladić!? Nama je uvek potrebno da nam tamo neko kaže nešto pa da i sami poverujemo! Strašno je koliko smo se srozali u svakom pogledu! Dozvoljavamo da nam kojeko kreira mišljenje kao da smo i slepi i glupi i gluvi...Nikako da nam dođe iz peta u glavu...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u