ЕВО ШТА ПУТИН ДАНАС МИСЛИ О ЈЕЉЦИНУ (ВИДЕО)

ЕВО ШТА ПУТИН ДАНАС МИСЛИ О ЈЕЉЦИНУ (ВИДЕО)

1 фебруара 2021

Руски председник Владимир Путин, говорећи о првом председнику Русије Борису Јељцину, рекао је да се никада није плашио да преузме одговорност за своје поступке и судбину земље.

„Посматрајући уназад, увек смо, како се то каже, паметни. Али када се догађаји котрљају каогрудва снега, то је сасвим друга ситуација. А Борис Николајевич се никада није клонио одговорности“, рекао је Путин на церемонији обележавања 90. рођендана Бориса Јељцина.Према Путиновом мишљењу, држава не би смела да заборави такве људе.

„И, наравно, сећам се тога. И никада то нећу заборавити“, додао је он

Путин је положио цвеће на гроб првог председника Русије.

Подсетио је да је Јељцин био на челу земље у критичном периоду када се постављало питање да ли ће Русија постојати као као „независна, уједињена и интегрална држава“.

Борис Јељцин је био председник РСФСР-а и први председник Русије од 10. јула 1991. до 31. децембра 1999.

(Правда)

KOMENTARI3 коментара

  1. E.Lirsch says:

    Ona pijana fukaar je opustosio Rusiju nsa oligarsima i stranim Businessmenima. Sad Putin vraca Jelzinov kadar (provereni) Cubajsa, Kdrina i Gajdare. Ima bidnu sila. Jednom komunjara osat za na vek. Sto se grbo rodi....

  2. Zorana says:

    Uvek ga je branio. Nista novo. Navodno je Jeljcin i predlozio Putina za naslednika. Svi su oni iz cionistickog burenceta.

  3. Duca says:

    Putin je Jeljcina smenio na silu u "tihom puču", zato je najbolje da govorio njemu baš kako govori. Šta misli o njemu, to glasno reći neće i ne treba. Za razliku od nas, rusi se ne odriču svoje istorije kad god dođe nova vlast. Na Kremlju je i dalje petokraka, to je deo istorije. Mi smo ih skinuli i pravili spomenik Đinđiću...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u