ЕВО ШТА ПУТИН ДАНАС МИСЛИ О ЈЕЉЦИНУ (ВИДЕО)

EVO ŠTA PUTIN DANAS MISLI O JELJCINU (VIDEO)

1 februara 2021

Ruski predsednik Vladimir Putin, govoreći o prvom predsedniku Rusije Borisu Jeljcinu, rekao je da se nikada nije plašio da preuzme odgovornost za svoje postupke i sudbinu zemlje.

„Posmatrajući unazad, uvek smo, kako se to kaže, pametni. Ali kada se događaji kotrljaju kaogrudva snega, to je sasvim druga situacija. A Boris Nikolajevič se nikada nije klonio odgovornosti“, rekao je Putin na ceremoniji obeležavanja 90. rođendana Borisa Jeljcina.Prema Putinovom mišljenju, država ne bi smela da zaboravi takve ljude.

„I, naravno, sećam se toga. I nikada to neću zaboraviti“, dodao je on

Putin je položio cveće na grob prvog predsednika Rusije.

Podsetio je da je Jeljcin bio na čelu zemlje u kritičnom periodu kada se postavljalo pitanje da li će Rusija postojati kao kao „nezavisna, ujedinjena i integralna država“.

Boris Jeljcin je bio predsednik RSFSR-a i prvi predsednik Rusije od 10. jula 1991. do 31. decembra 1999.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. E.Lirsch says:

    Ona pijana fukaar je opustosio Rusiju nsa oligarsima i stranim Businessmenima. Sad Putin vraca Jelzinov kadar (provereni) Cubajsa, Kdrina i Gajdare. Ima bidnu sila. Jednom komunjara osat za na vek. Sto se grbo rodi....

  2. Zorana says:

    Uvek ga je branio. Nista novo. Navodno je Jeljcin i predlozio Putina za naslednika. Svi su oni iz cionistickog burenceta.

  3. Duca says:

    Putin je Jeljcina smenio na silu u "tihom puču", zato je najbolje da govorio njemu baš kako govori. Šta misli o njemu, to glasno reći neće i ne treba. Za razliku od nas, rusi se ne odriču svoje istorije kad god dođe nova vlast. Na Kremlju je i dalje petokraka, to je deo istorije. Mi smo ih skinuli i pravili spomenik Đinđiću...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *