„A šta ako Šiptari ubistvo Euleks policajca, žele da podmetnu Srbima?“

„A šta ako Šiptari ubistvo Euleks policajca, žele da podmetnu Srbima?“

20 септембра 2013

euleks_north_kos_123Zločin kod Zvečana osudio je i predsednik SNV Kosovske Mitrovice Nebojša Jović.

U njegovom pisanom saopštenju se navodi:

„Osuđujem, kao i svaki normalan i dobronameran Srbin na Kosmetu, ubistvo policajca Euleksa i insistiram da se što pre pronađe počinilac ovog zlodela!

Sasvim je nebitno koje je nacionalnosti ubica, ali zbog specifičnosti i trenutka koji vladaju na severu, a ponajviše zbog munjevite reakcije Prištine koja je okrivila Srbe koji su to navodno učinili nezadovoljni oslobađajućom presudom Ljimaju, preko je potrebno utvrditi i objaviti identitet počinioca!

Interesantno je da je Priština reagovala slično kao i neke zapadne zemlje koje su optužile Siriju za napad hemijskim oružjem, pre nego što se on uopšte dogodio, pa se pitam da li to Priština hoće da „preusmeravanjem“ istrage možda nešto sakrije?!

Podsetio bih samo Prištinu da je 2000-e upravo na tom mestu poginuo Albanac koji je postavljao više desetina kilograma eksploziva koji je hteo da aktivira kada autobus pun Srba prođe ispod nadvožnjaka, ali je usled nestručnog rukovanja sam sebe detonirao!

Podsetio bih i na slučaj kada je ubijen UN policajac na severu pred zasedanje Generalne Skupštine UN i kada je u dva maha Srbin uhapšen, pa kasnije kao nevin pušten na slobodu.

Međutim, mi nećemo licitirati koje je nacionalnosti počinilac ovog zlodela, i ukoliko se ispostavi da je Srbin jasno će se sav srpski narod ograditi od ovog zločina, a pokaže li se da je Albanac – biće jasno da je to bio samo neuspeo pokušaj da se za ovo ubistvo okrive Srbi.”

(Fakti.org)

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u