А, ШТА СТЕ ОЧЕKИВАЛИ ОД ЊИХ!? ИСПЛИВАЛА ХРВАТСKА СРАМОТА!

А, ШТА СТЕ ОЧЕKИВАЛИ ОД ЊИХ!? ИСПЛИВАЛА ХРВАТСKА СРАМОТА!

22 децембра 2020

Рукометашице Хрватске у недељу су успеле да савладају Данску са 25:19 у борби за треће место и тако се оките бронзаним одличјем! Селектор Данкиња Јасепер Јансен био је изузетно незадовољан судијским паром из Црне Горе, Јеленом Митровић и Анђелом Kажанегра.Након изјава данског селектора стигле су осуде на његов рачун како због тога што је омаловажио историјски успех Хрватске, али и због изречених увреда на рачун Црногорки које спадају међу најбоље судије Европе.

– Ово је било смешно, гротескно. Судије из Црне Горе имале су лош и пристрасан критеријум суђења. Урадиле су све што су могле да Хрватска стигне до победе, што је на крају и урадила. Имао сам утисак као да играмо на Балкану пре 20 година, када сте знали да ћете бити преварени и пре него што је утакмица почела. Честитам Хрватској на победи, али је остао горак укус у устима и бол у стомаку, јер су до победе стигле уз помоћ судија. Балканска спрега нас је спречила да стигнемо до медаље – рекао је Јенсен.

KOMENTARI4 коментара

  1. Риста says:

    Алал вера. Е сад ако хоће да се присети, исто тако смо се ми осећали играјући по његовом улицканом зверском свету. А ти хрвати и црногорци су ваша браћа рођена. Исто раде што су и европске судије радиле против Балкана. Ако брате. Пождери се скроз и нека ти та неправда остане у стомаку довека. Ал сте лоши, мајко мила. Ни медаљу нисте у стању да освојите ако судије не навијају за вас. Пријатељу Јенсен, имам мало кокица од претпрошле недеље па ако си оран, можеш поделити самном. Узми све, нема везе. Видим притисла те мука.

  2. Karital says:

    Bolji pobjeđuje?Danjkinje bi izgubile da sudile i srpkinje.

  3. uddu says:

    A onda kad ste otišli na Evropsko prvenstvo u fudbalu umesto nas ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u