А, ШТА СТЕ ОЧЕKИВАЛИ ОД ЊИХ!? ИСПЛИВАЛА ХРВАТСKА СРАМОТА!

A, ŠTA STE OČEKIVALI OD NJIH!? ISPLIVALA HRVATSKA SRAMOTA!

22 decembra 2020

Rukometašice Hrvatske u nedelju su uspele da savladaju Dansku sa 25:19 u borbi za treće mesto i tako se okite bronzanim odličjem! Selektor Dankinja Jaseper Jansen bio je izuzetno nezadovoljan sudijskim parom iz Crne Gore, Jelenom Mitrović i Anđelom Kažanegra.Nakon izjava danskog selektora stigle su osude na njegov račun kako zbog toga što je omalovažio istorijski uspeh Hrvatske, ali i zbog izrečenih uvreda na račun Crnogorki koje spadaju među najbolje sudije Evrope.

– Ovo je bilo smešno, groteskno. Sudije iz Crne Gore imale su loš i pristrasan kriterijum suđenja. Uradile su sve što su mogle da Hrvatska stigne do pobede, što je na kraju i uradila. Imao sam utisak kao da igramo na Balkanu pre 20 godina, kada ste znali da ćete biti prevareni i pre nego što je utakmica počela. Čestitam Hrvatskoj na pobedi, ali je ostao gorak ukus u ustima i bol u stomaku, jer su do pobede stigle uz pomoć sudija. Balkanska sprega nas je sprečila da stignemo do medalje – rekao je Jensen.

KOMENTARI4 komentara

 1. Gardista says:

  Srbija!

 2. Rista says:

  Alal vera. E sad ako hoće da se priseti, isto tako smo se mi osećali igrajući po njegovom ulickanom zverskom svetu. A ti hrvati i crnogorci su vaša braća rođena. Isto rade što su i evropske sudije radile protiv Balkana. Ako brate. Požderi se skroz i neka ti ta nepravda ostane u stomaku doveka. Al ste loši, majko mila. Ni medalju niste u stanju da osvojite ako sudije ne navijaju za vas. Prijatelju Jensen, imam malo kokica od pretprošle nedelje pa ako si oran, možeš podeliti samnom. Uzmi sve, nema veze. Vidim pritisla te muka.

 3. Karital says:

  Bolji pobjeđuje?Danjkinje bi izgubile da sudile i srpkinje.

 4. uddu says:

  A onda kad ste otišli na Evropsko prvenstvo u fudbalu umesto nas ?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *