ЕМИСИЈА КОЈА ЈЕ ПОДИГЛА РЕГИОН – БОЖА СПАСИЋ: Да ли је Аркан убио Ђурековића – ЕВО ОДГОВОРА (ВИДЕО)

EMISIJA KOJA JE PODIGLA REGION – BOŽA SPASIĆ: Da li je Arkan ubio Đurekovića – EVO ODGOVORA (VIDEO)

11 decembra 2018

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bio je bezbednjak Boža Spasić. Bivši operativac DB-a, otkrio je operacije protiv ustaške migracije, ulogu srpske mafije u operacijama…

Boža Spasić je tokom emisije govorio i o Arkanu i njegovoj ulozi u ubistvu Đurekovića. Tokom emisije su otkrivene mnoge tajne i operacije DB-a.

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI21 komentara

 1. uf says:

  Ne pametuj sada, da ste dobro radili ne bi vam propala drzava za koju ste radili! Psss, sus ...

  • RASPUCHIN says:

   I ne samo da mu je propala država nego su uništili Srbe. Njega i slične su iskoristili 'rvaCki komunisti koji su čitavo vrijeme sarađivali sa ustašama kako bi "ućutkali" Đurekovića jer je i sam bio u toj komunističko-ustaškoj ekipi koja je vladala poslije 1945.g.! Sramota je da nam i sada takvi pričaju bajke kao da je čitav narod glup , lud i neobavješten. Takvima treba oduzeti "državni" stan koji su dobili , oduzeti penziju i prebaciti ih na socijalnu pomoć jer bolje nisu ni zaslužili

   • Deda Micko says:

    Ja bih mu ukinuo i socijalnu pomoc.

   • ralence says:

    Odakle je ovaj udbaš poreklom.!!!

  • milos says:

 2. deda mraz says:

  Pojam Srpska mafija je toliko izblaziran i svesno je pravljen da bi se stekao utisak da su Srbi mafijasi i ubice ato je bila cisto komunisticka mafija koja je radila za Udbu i to su bile njihove ubice.

  • padre says:

   Znači "Srpska mafija"ne može, ali je u redu "čisto komunistićka mafija, koja je radila za udbu", jer ti za to imaš dokaze (kao Ameri za rusko mešanje u izbore)?

 3. Trn says:

  Spasiću, pravi obaveštajac ne priča šta je i kako je radio. To što ti pričaš i nije priča o obaveštajnom radu. To su priče za malu decu.

 4. rodja says:

  Sve je jasno, kada se zna ko je stvorio "komunističku mafiju"? Stane Dolanc!!!

 5. deda mraz says:

  Objasnite ovome PADREU da su komunisti bila tada na vlasti a da su im ovi crnogorci bili placene ubice koje su radile za njihovu udbu i to vise uopste niko ne krije i kakve to veze ima sa Srbima. U najgorem slucaju moze biti jugoslovenska mafija posto im je to bila drzava a Stane Dolanc im je bio sef i on ih je i osnovao i stitio.

 6. deda mraz says:

  Komunisticki sljam Djukanovic je bombardovao Dubrovnik u ime Srba,Draskovic je rezao ruke onima koji dignu turski barjak u Srbiji isto kao komadant Srbske garde a gle cuda gde su sada i za koga rade i ovo je vise komedija jer je sve smisljeno radjeno da bi se Srbima ljaga navukla na ledja.

 7. petrovgrad says:

  Ko se malo razume u tu problematiku, ove priče Bože Spasića i sličnih pokovnika UDB-a su prazne priče.

 8. Ludaci znaju da naprave samo ludnicu says:

  Ovaj je već postao kao inventar po raznim televizijama, ili bar kao fikus i priča bajke za malu decu.Skoro je bio kod Marića na Heppy-ju sa Šešeljem i svedoči mu da on nije špijun.Zamislite, udbaš svedoči osvedočenom hrvatskom špijunu da nije špijun.Možda zbog toga što je taj hrvatski čovek radio i za Udbu pod pseudonimom "Magistar", pa bi bila još veća bruka za njih kako im se takav uvukao u njihove redove.Ovako, kao, nije on bio špijun.I sada štogod radi, ide na ruku Hrvatima, a sad i Šiptarima.Je li priziva i preti ratom, kao što nas je uvlačio i ratovao u u svoje ime i u korist Hrvata jer je znao da ćemo loše proći u ratovanjima na teritoriji koja nije naša, što i svaka budala zna.Tako je samo pomogao Tuđmanu da napravi svoju državu, kao što i sad sa svojim pulenom pomaže Šiptarima oko njihove države, vojske i svega.Što je čovek veće đubre i mafijaš, kod nas bolje napreduje, jer ima podršku od onih koji su već zauzeli pozicije odakle mogu da nas tlače, ošamućuju šarenim lažima, mađioničarskim i lopovskim trikovima,...

 9. petrovgrad says:

  Verujem da je Šešelj pomogao Tudjmanu da napravi Hrvatsku, ali kakva je to država Hrvatska, bez Hrvata. Od kada su postali država iselilo im se oko 30 posto Hrvata iz Hrvatske. U brojkama mu dodje nekoliko stotine tisuća što bi rekli Hrvati, ili tri poveće varoši onako da banalizujemo. Ako je po učinku onda je Šešelj veliki Srpski patriota, ili se sve to slučajno poklopilo.Bitan je krajni rezultat. Neću da predvidjam budućno0st, govorim o činjeničnim rezultatima. Da se podsetimo jedan od tri bitna elemenata države je narod. Tako je i sa Slovenijom, BiH i KiM. Kako piše štampa u Sloveniji, odlaze Slovenci na zapadu sada je više mesta za Srbe.

  • Opaska says:

   A koliko se Srba iselilo?A što su Srbi proglašeni za genocidan narod i u Hrvatskoj i u BiH, a sve zbog Šešeljevog ratovanja na tim teritorijama.Oni kažu:"Nismo mi došli na vaš prag, već vi na naš".A neposredno pred rat, Šešelj je preko tv Bastilje agitovao:"Hrvati nisu nikakvi borci.Slomićemo ih najdalje za tri meseca", prikupio istomišljenike i jurišao tamo.I gde su sad svi ti Srbi koje je on "branio"?I u kakva nas je go*na uvalio, zajedno sa svim ostalim psima rata?

  • Čudna neka pamet says:

   Zanimljiv zaključak:Šešelj pomogao Tuđmanu da napravi državu, pa se mnogi Hrvati iselili i tako Šešelj postade veliki srpski patriota.Ovde još uvek neko veruje da su Hrvati nadrljali kad su dobili državu i da ne mogu bez nas, pa vidim da im je i prosek plata mnogo manji nego kod nas.Šešelj će, po toj logici, postati još veći patriota kad sa AV-om, što iz namere, što iz neznanja učvrsti šiptarsku državu, u kojoj je broj Srba zanemarljiv, kao i u Hrvatskoj.Ovome narodu se uspešno serviraju i još veći biseri.Otmeš mu 20% od plate i penzije, a on opet glasa za tebe."Srbin je lud, Srbin je proklet, jednom ga ubiješ, on hoće opet"...

 10. petrovgrad says:

  Pratim Ja i koliko se Srba iselilo,procene su negde oko 10-12 posto.Ta brojka se odnosi na gradjane Srbije, tako da nisu otišli samo Srbi, jer sigurno se slažete sa činjenicom da u Srbiji ne žive samo Srbi. Značajan deo Srba selise u Sloveniji a u nazad godinu dana odlaze i u Hrvatsku. Slovenačka štampa piše citiram "... što više Slovenaca odlaze, više mesta za Srbe". Šešelj nije izazvao rat,nije ga izazvao niko na prostoru bivše SFRJ već Germani i Vatikan i njihovi sateliti. Jugoslaviju kao svoju domovinu su doživljavali svi narodi koji su živeli u njoj, o ekstremistima i ludacima neću da komentarišem. Ulje na vatru su dolivali na kraju i El.mudžahedin brigade. Šešelj je ono što je Janša u Sloveniji, Paraga u Hrvatskoj,Čanak u Vojvodini, Arkan i sl. Nijedan od njih nije bio vlast da odlučuje

  • Opaska says:

   Šešelj jeste bio uz Miloševića, ali posle rata su tek postali vlast i on, i čanak, i Arkan.Valjda zbog zasluga.Dok se pojavi miris strvine, Šešelj je tu.

  • RASPUCHIN says:

   J"U"goslaviju , kao domovinu , nikada nisu smatrali niti u Sloveniji a posebno ne u 'rvaCkoj. Pitajte one koji su živjeli tamo a ima ih još iz vremena "drugog" rata a posebno iz vremena "Mas-Pok"-a.

 11. petrovgrad says:

  Kad se stvarala Jugoslavija 1918 tada su ustaški pokret činili Srbi,bili su to ustanici odnosno tzv zeleni kadar. U Hercegovini postoje nadgrobni spomenici na kojima piše ćirilicom Ovde počiva ustaša.... Toliko o istoriji Jugoslavije. Verujem da kralj ako se išta pitao mislim da nije trebao da pravi nikakvu zajednicu sa Slovencima i Hrvatima, jer su u prvom svetskom ratu bili na strani Austrougarske i Nemačke. Ako je kraq pogrešio, zašto su Srbi prihvatili zajednicu 1945 sa istim tim Hitlerovim slugama i kvislinzima, i to posle Jasenovca. Kraq nije formirao FNRJ, već komunisti i to većinom Srbi. U SFRJ Slovenci i Hrvati su doživljavali kao svoju državu, ali su ispred države stavljali svoju naciju, dok kod nas Srba je bilo obrnuto.

 12. Milenko says:

  Bravo za Božu Spasića

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *