АФЕРА ДРМА АМЕРИKУ! ИСПЛИВАЛИ МЕЈЛОВИ! Син Џозефа Бајдена 2010. уговарао инвестициони састанак са Борисом Тадићем и српским олигарсима!

АФЕРА ДРМА АМЕРИKУ! ИСПЛИВАЛИ МЕЈЛОВИ! Син Џозефа Бајдена 2010. уговарао инвестициони састанак са Борисом Тадићем и српским олигарсима!

3 децембра 2021

Најновија афера у Сједињеним Америчким Државама одјекнула је као бомба, а у целу причу умешане су и српске дипломате и тадашњи председник Борис Тадић.Према информацијама и тајним мејловима до којих је дошао Фокс њуз диџитал, син тадашњег потпредседника Америке Џозефа Бајдена, Хантер, уговарао је долазак у Србију и састанак са председником наше земље и домаћим олигарсима због наводних инвестиционих улагања.

У мејловима пише да су састанак уговарали тадашњи амбасадор Србије у САД Владимир Петровић и Марк Дојл који је био саветник Џоа Бајдена док је био сенатор.

Српски званичник обигравао је око америчког због уговарања састанка, а предлагао је чак и да се Тадић провоза авионом са сином Џозефа Бајдена из Мадрида до Србије па да тамо све утаначе. Међутим, таман када је све било договорено, Хантер је морао да откаже овај састанак.

Kако је написао, желео је да одложи сусрет, али није познато да ли је све остало на договору, или је син садашњег председника Америке успео да дође и заврши инвестиционе разговоре у Србији.

Kако Фокс њуз сазнаје, Дојл је био главни Хантеров човек за послове са нафтом, набацио му је вредан бизнис за његову приватну фирму у сарадњи са нигеријским бизнисменом Kејс Лавалом.

Лавал је наводно платио 10 милиона долара за куповину злата од траженог војсковође из Kонга познатог као „Терминатор“. Годинама касније, Боско Нтаганда, војсковођа Kонга, проглашен је кривим за ратне злочине од стране Међународног кривичног суда и осуђен на 30 година затвора.

Адвокат Хантера Бајдена није одговорио на захтев Фокс њуз диџитала за коментар. Бела куц́а, Дојл, Шверин и Петровиц́ такође нису одговорили на захтеве за коментар.

KOMENTARI2 коментара

  1. Luka says:

    Некада су се поруке из амбасада велике Југославије у земњу слале и поссредством тзв шифраната- радио везом . Неко је наводно одлучио да "више нема нигде никаквих тајни "-после смене власти 2000-ите године? Ко зна шта је и где све и поводом чега уопште пролазило путем мејлова као "новоизабраних -слободних метода " комуницирања ? Ако је тачно да је то баш тако заиста и рађено онда је реч или о дубокој маивности ( што је мало вероватно )или о нечем сасвим трећем. Шта год да је питању све у вези са тим "начином рада " изгледа неодговорно и неозбиљно без икаквог улажања у то да ли су ти од некога наравно прочитани мејлови о којима је реч заиста и веродостојни.

    • milorad5 says:

      tadić i komp.su GLUPI ko NOĆ,a igra im je nameštena od strane nekolko službi,realno kompletna YU tragedija je DOKUMENTOVANA SA ČVRSTIM DOKAZIMA sve do9 djinkija i naslednika zemunskog klana,SVE ama baš SVE je potpuno u rukam rusa kineza i jevreja,to je tko velika obaveštajna zamka za "elitu" u USA bila da je neshvatljiv domet svega,opustili su se i krenuli kao da su već faraoni,a NISU,nisu sigurno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u