АГЕНТ БИА-е ОТКРИО ШОКАНТАН ПОДАТАК – ПОНОВО СУ ПОНИЗИЛИ СРБИЈУ: „Јуче су кроз “централну“ Србију прошли шлемови за “Војску Косова“!“

AGENT BIA-e OTKRIO ŠOKANTAN PODATAK – PONOVO SU PONIZILI SRBIJU: „Juče su kroz “centralnu“ Srbiju prošli šlemovi za “Vojsku Kosova“!“

22 jula 2017

Sam vrh srpske države juče je izvršio čin veleizdaje kada su iz carinskog magacina u Krnješevcima “oslobodili“ zaplenjenu “robu“ za Kosovo i Metohiju koja je bila oduzeta zahvaljujući aktivnostima Bezbedonosno informativne agencije. Najgore od svega je to što u pitanju nije bilo kakva roba, nego najsavremeniji šlemovi, proizvedeni u Velikoj Britaniji za “Vojsku Kosova“.

Nakon informacija koje je posedovala srpska BIA, sprovedena je i efektna akcija i oni su zaplenjeni na teritoriji Republike Srbije, kaže visokorangirani radnik srpske državne službe bezbednosti (BIA).

Šlemovi su zaista kvalitetni i poslednja su reč tehnike kada je ova vrsta vojne opreme u pitanju, kaže izvor iz srpske Bezbedonosno informativne agencije.

Poseduju sve: od radio-veze, odlikuju se vrhunskom fleksibilnošću, malom masom, “presvučeni“ su i rađeni na osnovu američkog borbenog šlema, tvrdi naš sagovornik.

On dodaje i da je, na kraju, ipak, nakon konsultacija sa državnim vrhom, stiglo naređenje da se zaplenjeni šlemovi isporuče Albancima na Kosmetu. Time je režim Aleksandra Vučića počinio još jedan akt veleizdaje srpskih nacionalnih interesa i dokazao da je marioneta zapadnih sila u Srbiji.

Na pitanje zašto je “teret“ morao da prođe kroz centralnu Srbiju, a ne nekim drugim putem, naš sagovornik objašnjava:

“Ovo je delo agenata britanske službe sa ciljem da se Srbija dodatno ponizi. Dakle, nakon izbora Ane Brnabić za premijera Srbije, ovo je druga značajna provokacija, bezbjedonosno možda do sada najveći incident od kada je Aleksandar Vučić na vlasti. Cilj im je da nas namerno provociraju i ponižavaju i stave nam do znanja da smo zemlja bez suvereniteta, gora od kolonija i latinoameričkih banana – državica“.

(Ujedinjenje)

KOMENTARI8 komentara

 1. Dragi says:

  A šta pa to čudi? Ova vlast je priznala pasoše tzv. Rep. Kosovo, a ovo je samo još jedan korak ka zvaničnom priznanju te kvazi države, koja je možda manje banana država od našeg Srbistana. Ovde su na vlasti izdajnici i mi (građani Srbije) se moramo ili pokoriti sa tim stanjem ili otići odavde.

 2. Trifun says:

  Vidjecemo kako ce se to zavrsiti po te zapadne genocidne hijene i njihove ulizice na Balkanu. Nema nazad. Idemo do kraja motherfucking genocidal pigs.

 3. ARTILJERAC says:

  To je proizvod av av politike, uništi svoju vojsku i omogući neprijateljima da naprave svoju. Da li nama treba veći dokaz ko je izdajnik ali i dalje ima dosta ljudi da pričaju kako je on av av nezamenjiv i da niko drugi ne zna da vodi državu. Veruju u njegovo izračunavanje suficita budžeta do te mere da na moje pitanje gde ti je taj suficit u tvom novčaniku govore "BIĆE BOLJE ZA PAR GODINA" . Hipnotisani preko televizije. Neka nam je bog u pomoći

 4. Dragan says:

  Stvar je jasna odavno. Srbija nije suverena zemlja.Ona ne odlučuje ni tko će biti na vlasti, a kamoli o naružanju itd.

 5. opet ja says:

  Odlični komentari. Na žalost veći deo Srbije je potpuno drogiran te ne shvata šta se zapravo dešava. glavno im je da prepričavaju šta se dogodilo u Parovima, šta je obukla Ceca, a povrh toga dobijaju najstrašnije krimi priče u vidu ubijanja bivših žena ili deteta. U takvim uslovima lako im plasiraju neuspehe AVa kao uspehe. Ali biće bolje već krajem godine, najkasnije za dve...

 6. Barakuda says:

  AVAV je odavno priznao KiM kao nezavisnu državu, inače u kojoj drugoj državi postoje dva ustava, granica, graničari, carinici, različiti pasoši itd ! Zaboravio sam, ni on kao presjednik ne može bez dozvole da ode u Prištinu, ne znam kako se to drugačije naziva, osim da od građana Srbije pravi budale, a one jadne Srbe što su imali hrabrosti ostati među divljacima,već je napravio mučenicima i građanima X reda u vlastitoj državi ! Usput nas Skot uvjerava kako nije potrebno priznati KiM da uđemo u tu EU bez dna, naravno ambasadore, posao je završen, vi ste amerikanac, pa se pitam šta vi imate za EU, ne tražimo da uđemo u SAD !

 7. Za Srbiju says:

  Sve gore od goreg. Spremaju pohod da se definitivno obračunaju sa golorukim srbstvom. Da nas zatru. A mi mirno čekamo sopstveni kraj.

 8. Pingback: AGENT BIA-e OTKRIO ŠOKANTAN PODATAK – PONOVO SU PONIZILI SRBIJU: „Juče su kroz “centralnu“ Srbiju prošli šlemovi za “Vojsku Kosova“!“ | Balkanska pravila

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *