АКО 2020. ГОДИНЕ ПОБЕДИ ХИЛАРИ, ево шта нас чека

АКО 2020. ГОДИНЕ ПОБЕДИ ХИЛАРИ, ево шта нас чека

9 јула 2018

The American Thinker извештава како се Хилари Клинтон одлучила кандидовати на председничким изборима у Сједињеним Државама 2020. године. Истовремено, аутор наводи да се, ако 2020. победи Хилари Клинтон, слободни избори у Сједињеним Државама вероватно више никада неће одржати.Портал подсећа како Хилари, и након пораза на изборима 2016. године, активно проводи своју изборну кампању.

Кампања која подржава Клинтонову „Ја сам с њом“ (I’m With Her) се наставља готово у целом свету. С друге стране, порука остаје иста: „Трамп је расиста и сексиста“, а његове присталице су вредне жаљења.

Осим тога, Клинтонова никада није престала да понавља да је добила гласове народа, али је изгубила своје „место у историји“ због гласова представника америчког изборног колегија.

Аутор чланка сматра да Хилари Клинтон има све шансе за победу унутар Демократске странке, након што је добила 25 одсто гласова, док ће преосталих десет кандидата добити пет до 10 одсто гласова.

Осим тога, демократе већ напорно раде како би уверили становнике колебљивих држава да гласају у корист њихове странке.

Хилари Клинтон ће веројатно постати једини кандидат чија ће кампања привући велике количине новца и моћи ће да рачуна и на широку подршку америчких медија. Штавише, масовни медији ће бесомучно понављати приче о руском уплитању у изборе 2016. и важним пословима које Клинтонова ради за све жене.

Осим тога, као и 2016. године, Хилари Клинтон може добити подршку Одбора Демократске странке у замену за финансирање.

The American Thinker подсећа да ће Клинтонова на изборима 2020. имати 73 године, што ће јој бити последња прилика, јер ће демократе највероватније одбити њену кандидатуру 2024. године због тога што ће у то време имати 77 година.

Аутор чланка напомиње да би могући раст економије довео до популарности Трампа што би му осигурало победу на предстојећим изборима, на којима би Хилари Клинтон могла постати „топовско месо“.

У том случају би Демократска странка имала би још четири године да са новим кандидатом привуче нове присталице за победу на изборима 2024. године.

KOMENTARI5 коментара

 1. Daniel Jackson says:

  Koja crna Hillary! Taj koncept je mrtav, to jedino ne vidi liberalna druga Srbija. A ne bi me iznenadilo da joj finansira kampanju ona nesreca od Vucica.

 2. solac says:

  Nista vise isto nije, bombardovanjem Srbije je poceo lll svetski rat, analogno sa bitkom na Kolubari, Srbija je polomila prednje tockove zveri koja se polako rusi. Kada je vesli klark video Srpsku silu koja se strateski privremeno povlaci sa Kosova, upao je u stanje agonije, i bulaznio nerazumne recenice i besmislene naredbe.To su svedocili mnogi oficiri i novinari koji su bili u njegovoj blizini.

 3. Velika Metla says:

  Нема већих нациста и расиста од наци-американаца!

 4. KRO kontejneraš says:

  70 godina ima,bolesna je mentalno i fizički,do tada će skviknuti.

 5. ! says:

  До 2020, баба Хитлери ће да се искези!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u