АКО 2020. ГОДИНЕ ПОБЕДИ ХИЛАРИ, ево шта нас чека

AKO 2020. GODINE POBEDI HILARI, evo šta nas čeka

9 jula 2018

The American Thinker izveštava kako se Hilari Klinton odlučila kandidovati na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Državama 2020. godine. Istovremeno, autor navodi da se, ako 2020. pobedi Hilari Klinton, slobodni izbori u Sjedinjenim Državama verovatno više nikada neće održati.Portal podseća kako Hilari, i nakon poraza na izborima 2016. godine, aktivno provodi svoju izbornu kampanju.

Kampanja koja podržava Klintonovu „Ja sam s njom“ (I’m With Her) se nastavlja gotovo u celom svetu. S druge strane, poruka ostaje ista: „Tramp je rasista i seksista“, a njegove pristalice su vredne žaljenja.

Osim toga, Klintonova nikada nije prestala da ponavlja da je dobila glasove naroda, ali je izgubila svoje „mesto u istoriji“ zbog glasova predstavnika američkog izbornog kolegija.

Autor članka smatra da Hilari Klinton ima sve šanse za pobedu unutar Demokratske stranke, nakon što je dobila 25 odsto glasova, dok će preostalih deset kandidata dobiti pet do 10 odsto glasova.

Osim toga, demokrate već naporno rade kako bi uverili stanovnike kolebljivih država da glasaju u korist njihove stranke.

Hilari Klinton će verojatno postati jedini kandidat čija će kampanja privući velike količine novca i moći će da računa i na široku podršku američkih medija. Štaviše, masovni mediji će besomučno ponavljati priče o ruskom uplitanju u izbore 2016. i važnim poslovima koje Klintonova radi za sve žene.

Osim toga, kao i 2016. godine, Hilari Klinton može dobiti podršku Odbora Demokratske stranke u zamenu za finansiranje.

The American Thinker podseća da će Klintonova na izborima 2020. imati 73 godine, što će joj biti poslednja prilika, jer će demokrate najverovatnije odbiti njenu kandidaturu 2024. godine zbog toga što će u to vreme imati 77 godina.

Autor članka napominje da bi mogući rast ekonomije doveo do popularnosti Trampa što bi mu osiguralo pobedu na predstojećim izborima, na kojima bi Hilari Klinton mogla postati „topovsko meso“.

U tom slučaju bi Demokratska stranka imala bi još četiri godine da sa novim kandidatom privuče nove pristalice za pobedu na izborima 2024. godine.

KOMENTARI5 komentara

 1. Daniel Jackson says:

  Koja crna Hillary! Taj koncept je mrtav, to jedino ne vidi liberalna druga Srbija. A ne bi me iznenadilo da joj finansira kampanju ona nesreca od Vucica.

 2. solac says:

  Nista vise isto nije, bombardovanjem Srbije je poceo lll svetski rat, analogno sa bitkom na Kolubari, Srbija je polomila prednje tockove zveri koja se polako rusi. Kada je vesli klark video Srpsku silu koja se strateski privremeno povlaci sa Kosova, upao je u stanje agonije, i bulaznio nerazumne recenice i besmislene naredbe.To su svedocili mnogi oficiri i novinari koji su bili u njegovoj blizini.

 3. Velika Metla says:

  Nema većih nacista i rasista od naci-amerikanaca!

 4. KRO kontejneraš says:

  70 godina ima,bolesna je mentalno i fizički,do tada će skviknuti.

 5. ! says:

  Do 2020, baba Hitleri će da se iskezi!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *