АKО БУГАРСKА НЕ СKИНЕ ВЕТО НАСТАЋЕ ХАОС НА БАЛKАНУ: Албанци ће тражити одвајање од Северне Македоније

AKO BUGARSKA NE SKINE VETO NASTAĆE HAOS NA BALKANU: Albanci će tražiti odvajanje od Severne Makedonije

30 decembra 2021

Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da ukoliko Bugarska nastavi i u narednih šest meseci da stavlja veto na Severnu Makedoniju, Albanija će tražiti odvajanje od ove zemlje u smislu nastavka puta za otvaranje pregovora za integraciju zemlje u EU

Rama je naveo da se Albanija nalazi u apsurdnoj situaciji zbog blokiranja Severne Makedonije od strane Bugarske.

– Tražili smo mišljenje građana da li bi podržali novi pristup našoj spoljnoj politici. Što znači da ako na kraju francuske vladavine, odnosno prvih šest meseci sledeće godine, Bugarska odluči da stavi veto, mi ćemo početi da tražimo odvajanje od Severne Makedonije. To je teška odluka strateške prirode – rekao je Rama, a preneo portal Kosovo onlajn.

 

KOMENTARI9 komentara

 1. Gardista says:

  Idemo veljika Aljbanijat

 2. BELI ORAO says:

  Rama hoće da pravi veliku albaniju tj. ALBANISTAN !

  • Milan says:

   To se ne zove Albanistan, nego Arnautluk.

   • Popac says:

    To se zove kozostan

 3. Strsljen says:

  A ti sta dojdes tim siptarima? Veliki vodja jel. Evpa tako vam je Severni makedonci kad niste hteli da budete ono sto jeste STARA SRBIJA.....SRBI I DA BUDETE SA SRBIJOM .jeste tezi put al majar dupe ostane celo. A i zajedno i kao jedni ...bili bi i jaci i veci ...i ovi lajavi sipteri u krdu bili bi mirniji ako ne i vraceni u azejberdzan ...naravno cisto do Janjina. Pricali bi srpski i krstili se ko ljudi...a za evropu bi nas boleo k dalnoce ili necenas u sengenu ...mi smo evrooa oduvek i ore njih. Sad makedonci trpite trpanje i ceoanje zemlje sto od siotara sto od bugara . a vi de ce te....oli u grcku praznih gaca?

 4. Za Srbiju says:

  Počeo da komenduje Bugarima i da cepa Makedoniju. Tek ćemo da imamo probleme sa ovom azijskom hordom. A mi im otvorili granice. Kod nas će samo da ušeta sa NATO vojskom.

 5. Archelay says:

  Hteo je da uhvati gustera a-ukasala ga zmija.Posto je otvorio tajnu kutiju Zapada,otvorice Makedonci proces po pitanju Mijatije.Mnogo njih ostace iznenadzeni pa pitace o cemu se radi.Odlucice medzunarodni sud cime ce staviti tacka po ovom pitanju.

 6. milorad5 says:

  kako će se oni dohvatiti oko makedonije ima da leti perje, ali šiptariji. Bugari nisu tako meka srca kao mi,jbace im mamu maminu.Biće to vrlo smešna situacija u NATO paktu,samo NATO ih i sprečava da se na pokolju oko TUDJE ZEMLJE,ZASADA.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *