Ако опстане Вучићева власт Србија ће постати флекица на европској географској карти

Ako opstane Vučićeva vlast Srbija će postati flekica na evropskoj geografskoj karti

8 jula 2015

Dragan Djogovic 4645665767467Piše: Dragan Đogović

Da, poštovani i dragi čitaoci, naslov ovog teksta nije nikakva neracionalna fraza, već gorka i surova realnost sa kojom se Srbija u blisko vrijeme vrlo lako može suočiti.

Srbija već dvije ipo decenije mukotrpno preživljava konstantnu stravičnu diplomatsku i medijsku satanizaciju od strane zapadnih zemalja.

Sve dosadašnje brižno smišljene forme demonizacije i ponižavanje Srba bile su tako strašno koncipirane da se postavljavalo pitanje može li se uopšte smisliti naknadna ogavnija i nakaradnija koncepcija od prethodne.

Umjesto da su srpske vlasti (ovim mislim na sve prethodne, uključujući aktuelnu Vučićevu kliku ) spoznale stvarne namjere Zapada i urgentno izgradile odbrambeni politički mehanizam i time zaštitile državne i nacionalne interese, one su učinile svojim poslušnim povinovanjem da se svaki neprijateljski nastrojeni politički atak ucjenama, uslovima i direktivama okonča sa katastrofalno poražavajućim ishodom za Republiku Srbiju i sve njene građane.

Nevjerovatno, ali istinito! Garantovano, tako nešto ne bi ni u stadijumu ekstremnog ludila dozvolila ni jedna jedina vlast iz kategorije najkoruptnijih “Šući Bući” država na svijetu.

Srpska je ogromna tragedija što napaćenu zemlju Srbiju u ovim teškim vremenima ne vode iskreni rodoljubi i nekoruptni umni-eksperti svih značajnih oblasti – i zato je plan zapadnih globalista da prvo ekonomski razore, a potom minimalnim kapitalnim ulaganjem nesmetano prisvoje sva neprocjenljivo vrijedna industrijska i prirodna bogatstva Srbije nažalost u potpunosti urodio plodom.

Od silnog bogatstva kojeg je Srbija posjedovala preostao je samo još Telekom, Aerodrom „Nikola Tesla“, Energoprojekt, Komercijalna banka, RTB Bor i PKB.

Vučićeva prodaja na doboš ovih jedinih još preostalih „zlatnih koka“ odvija se po ultimativnom diktatu MMF sa ciljem da se Srbija apsolutno obezvrijedi i ostane bez ijedne svoje državne svojine.

Ovim imperijalističkim ekonomskim udarom Zapad je već uradio pola svog posla. Na redu je politički udar koji se upravo odvija u punoj snazi i koji će Srbiju u potpunosti razoriti ukoliko se u međevrumenu ne probudi građanska svijest i spriječi ovaj potencijalni užasni scenario.

Britanska rezolucija o Srebrenici koju London pod svaku cijenu želi da progura na usvajanje u SB je u biti plan sledećih ciljeva:

Prvi cilj je pokušaj trajnog žigosanja srpskog naroda kao genocidnog, drugi, laskavo licemjerno udvaranje muslimanskom življu na Balkanu i arapskim zemljama, treći, slabljenje ruske podrške srpskom narodu, a četvrti i glavni cilj je da eventualno usvajanje rezolucije postane uvertira ukidanju Republike Srpske i dezintegraciji Republike Srbije.

Bilo kako bilo, prođe li britanska rezolucija o Srebrenici na zasjedanju SB ili ne, Evropska unija i NATO će svim političim sredstvima nastaviti sa dezintegrisanjem Srbije. Ne bi trebalo nikoga da iznenadi da uskoro može započeti destabilizacija srpske pokrajine Vojvodine s ciljem da se od nje napravi nova instant-državu na Balkanu. Posle Vojvodine sledi Sandžak i regija oko Bujanovca.

Dakle, de fakto pakleni plan Zapada je da se Srbi moralno i istorijski zanavjek satru sa vlastitog vjekovnog ognjišta. Da li će u tome uspjeti ne zavisi od Vlade Srbije, ona je očito istrument globalista, nego isključivo od naroda srpskog.

Za kraj ovog teksta, citiraću kao što sam već to jednom uradio u nekom svom davno napisanom članku engleskog filozofa i političkog aktivistu iz 18-og vijeka Tomasa Painea: Dužnost svakog patriote je da brani svoju otadžbinu od njegove vlade.

KOMENTARI5 komentara

 1. Keserovic D. says:

  Vojvodinu nece moci uzeti nikada! Izdajnici autonomasi su u velikoj manjini!

 2. Goran Swe BL says:

  Oni mogu sve i rade sve.korak po korak. Clanak je skroz tacan, augora ne pratim dugo ali par.zadnjih je izuzetno analiticno.

 3. Virovitica says:

  Covek je cisto kao suza opisao stvarno stanje stvari.

 4. Ing. Gojko J. says:

  Moje je mišljenje da je ovaj autor Dragan Đogović odavno zaslužio zlatno pero za sve njegove autorske tekstove. Autor koji bez dlake na jeziku istinom probija medijski mrak i s pravom oštro kritikuje zapadne zemlje i sve dosadašnje vlasti u Srbiji. Izvrstan analitičar.

 5. Stevica says:

  Ama svi vi da se nosite u PM.Ovo znaju i goveda na grani.Dajte vec jednom resenje,kako da se od toga odbranimo.Kazes tako je od kad nam uvalise demoktariju,znaci nije samo Vucic,pa koga onda da biram da me j..e kad se svi izredjase i ni jedan ku..u ne vredi.PREDLOGE LJUDI RESENJA-NE FILOZOFIRAJTE-BICE KASNO (ako vec nije )

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *