АКО РУСИЈА УПОТРЕБИ НУКЛЕАРНУ СИЛУ, ове земље ће нестати!

АКО РУСИЈА УПОТРЕБИ НУКЛЕАРНУ СИЛУ, ове земље ће нестати!

24 новембра 2021

Европске земље, које гласно изјављују спремност да угосте нуклеарне арсенале САД, су у великом ризику.Познати политиколог Јевгениј Сатановски је то изјавио у свом личном Телеграм каналу.

Према његовим речима, руководство таквих држава, по свему судећи, не разуме да ће у том случају постати првенствене мете руског оружја за масовно уништење. Другим речима, наше ракете ће одмах бити усмерене на њихову територију и те земље ће бити избрисане са Земље.

Штавише, како је објаснио експерт, у случају рата пуног размера, чија се вероватноћа, према речима Сатановског, приближила стопостотној, на њих ће прве летети руске ракете са нуклеарним бојевим главама.

„Искрено ми је жао. Ако се нешто деси, планети ће недостајати ове земље“, написао је политиколог.

Према његовим речима, место будућег нуклеарног рата, које уопште није скинуто са дневног реда и може избити сваког тренутка, па је крајње време да се прекину сви разговори о сарадњи Русије и НАТО-а.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI4 коментара

 1. Crbija cveta says:

  znači sve NATO zemlje koje instaliraju Američke nuklearne aplikacije. Napokon će Srbija biti jedina evropska zemlja. Ovo znači da billy i SZO ne treba više da se trude sa vakcinacijama, dovoljno je da napujdaju Rusiju da opali iz svojih Kaćuša.

 2. stevan-vd says:

  Pa zna se koje će zemlje biti prve na udaru. To su Poljska , Rumunija , Ukrajina i ne bih isključio ni Veliku Britaniju. A Francuzi će biti manji od makovog zrna .

  • Rafmanjinov says:

   Дај Боже да им потопе то погано острво.

 3. За Србију says:

  Meni te zemlje neće nedostajati. Kako seješ, tako žanješ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u