АКО РУСИЈА УПОТРЕБИ НУКЛЕАРНУ СИЛУ, ове земље ће нестати!

AKO RUSIJA UPOTREBI NUKLEARNU SILU, ove zemlje će nestati!

24 novembra 2021

Evropske zemlje, koje glasno izjavljuju spremnost da ugoste nuklearne arsenale SAD, su u velikom riziku.Poznati politikolog Jevgenij Satanovski je to izjavio u svom ličnom Telegram kanalu.

Prema njegovim rečima, rukovodstvo takvih država, po svemu sudeći, ne razume da će u tom slučaju postati prvenstvene mete ruskog oružja za masovno uništenje. Drugim rečima, naše rakete će odmah biti usmerene na njihovu teritoriju i te zemlje će biti izbrisane sa Zemlje.

Štaviše, kako je objasnio ekspert, u slučaju rata punog razmera, čija se verovatnoća, prema rečima Satanovskog, približila stopostotnoj, na njih će prve leteti ruske rakete sa nuklearnim bojevim glavama.

„Iskreno mi je žao. Ako se nešto desi, planeti će nedostajati ove zemlje“, napisao je politikolog.

Prema njegovim rečima, mesto budućeg nuklearnog rata, koje uopšte nije skinuto sa dnevnog reda i može izbiti svakog trenutka, pa je krajnje vreme da se prekinu svi razgovori o saradnji Rusije i NATO-a.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. Crbija cveta says:

  znači sve NATO zemlje koje instaliraju Američke nuklearne aplikacije. Napokon će Srbija biti jedina evropska zemlja. Ovo znači da billy i SZO ne treba više da se trude sa vakcinacijama, dovoljno je da napujdaju Rusiju da opali iz svojih Kaćuša.

 2. stevan-vd says:

  Pa zna se koje će zemlje biti prve na udaru. To su Poljska , Rumunija , Ukrajina i ne bih isključio ni Veliku Britaniju. A Francuzi će biti manji od makovog zrna .

  • Rafmanjinov says:

   Daj Bože da im potope to pogano ostrvo.

 3. Za Srbiju says:

  Meni te zemlje neće nedostajati. Kako seješ, tako žanješ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *